Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Γιώργης
#619255 Δεν ξέρω για τις παραπάνω αλλα πρόσφατα πήρα αυτή.
Την πέτυχα τυχαία στο youtube κοιτώντας για μια wahl που είχα βάλει στο μάτι και είναι απ'τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, κυριολεκτικά είσαι έτοιμος σε 3 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#619294 Κανένα από τα 2 μοντέλα που προτείνεις.

Εχω συνολικά 3 μηχανές, μια Φιλιπς το προηγούμενο μοντέλο από αυτό με την ίδια τεχνολογία που και καλά μαζεύει τις τρίχες μέσα, μια απλή Φιλιπς κουρευτικη και μια κινεζική Digoo των 15 ευρώ.

Μάντεψε ποια χρησιμοποιώ.

Την Digoo που έχει αποσπώμενα εξαρτήματα μήκους και δήθεν? κεραμική κεφαλή

Μετά την απλή Φιλιπς

και σπάνια αυτήν σαν τα μοντέλα που έβαλες, γιατί είναι μια ταλαιπωρία ο καθαρισμός.

< >
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Γιώργης έγραψε:Δεν ξέρω για τις παραπάνω αλλα πρόσφατα πήρα αυτή.

Ενδιαφέρον σχήμα!

dimik έγραψε:Κανένα από τα 2 μοντέλα που προτείνεις.
...
και σπάνια αυτήν σαν τα μοντέλα που έβαλες, γιατί είναι μια ταλαιπωρία ο καθαρισμός.

Το θέμα καθαρισμός δεν με ενδιαφέρει και πολύ, όπως και δεν νομίζω ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα λένε ότι μαζεύουν τις τρίχες.
Με ενδιαφέρει μόνο το θέμα κοπή/μπαταρία/ευχρηστία.
Ευχαριστώ όμως, χρήσιμο feedback.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#619336 Είδα λάθος τις φώτο από το κινητό και μοιάζουν πολύ με την δική μου που μαζεύει τρίχες. :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:
Εχω συνολικά 3 μηχανές, μια Φιλιπς το προηγούμενο μοντέλο από αυτό με την ίδια τεχνολογία που και καλά μαζεύει τις τρίχες μέσα, μια απλή Φιλιπς κουρευτικη και μια κινεζική Digoo των 15 ευρώ.

Μάντεψε ποια χρησιμοποιώ.

Την Digoo που έχει αποσπώμενα εξαρτήματα μήκους και δήθεν? κεραμική κεφαλή

η Κινεζικη μηχανη καλυτερη απο την Γερμανικη? περιεργο...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#640180 Εγώ δεν κουρεύομαι, μόνο τα μούσια τριμάρισμα χωρίς σκάλα μια φορά τη βδομάδα. :oops:

Φοβάμαι να ρίξω πόπα μόνος μου. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#640184 Κατα καιρους κουρευομαι μονος μου οταν βαριεμαι το κανονικο μαλλι και θελω να τα κανω τερμα κοντα. Βαζω ενα καθρεφτη στο πατωμα και καθομαι οκλαδον. Σε κανα δυβδομαδο θα χρειαστει λογικα. Βαζω το καπακι των 6-9mm, τα παιρνω ολα, και μετα μια δυο σκαλες κατω (3-6mm) και παιρνω απο κατω προς τα πανω, το καθετο μερος του κεφαλιου. Θελει πολλη προσοχη και συνεχεις κινησεις με το αλλο χερι σαν να τα χαιδευεις γιατι μενουν ευκολα λωριδες ακουρευτες. Παρα πολλα περασματα να σιγουρευτεις πως τα εχεις παρει ολα στο ιδιο μηκος. Και μετα στα δυσκολα, ενα καθρεφτη χειρος στο ενα χερι πισω απο το κεφαλι, και στο αλλο τη μηχανη χωρις καπακι για το σβερκο, μετα απο λιγο συγχρονιζεται ο εγκαφαλος με τις αναποδες κινησεις. Ειναι ευκολοτερο αν σε πρωτη δοση σημαδεψεις το σχημα (δλδ κουρεψεις με τη μηχανη ακινητη, κι οσο παρει) και μετα επιστρεψεις και καθαρισεις απο κει που σημαδεψες και κατω. Ή, αν υπαρχει καποιος που θεωρειτε πως μπορει να το κανει χωρις να τα καταστρεψει ολα, go for it, μαλλι ειναι, μεχρι να τελειωσει η καραντινα θα ξαναβγει.

Εγω πιστευω πως θα χρειαστω μερικα τετοια κουρεματα αναγκης, γιατι ακομα και να βγουμε απο τα σπιτια, τα κουρεια θα εχουν κατι μηνες αναμονης στην αρχη

< >
Τελευταία επεξεργασία από Chris και 09 Απρ 2020, 16:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
trident1971 έγραψε:Δεν εχω μηχανή, συζητειται να με κουρεψει η καλη μου. Πρεπει να ειναι το ultimate τεστ εμπιστοσυνης....

Εγώ αν είχα καλή (ή οποιονδήποτε άλλο στο σπίτι) θα την άφηνα εύκολα.

Μαλλί είναι, ξαναβγαίνει. Στο σόλο τριμάρισμα όμως φοβάμαι μη βγω σαλτιμπάγκος, σίγουρα θα ξεφύγει κάτι.

Καλά, για "κοψίματα" σε σβέρκο και αυτιά, άστο καλύτερα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#640187 Τα αυτια ειναι ευκολα υπο προυποθεσεις. Εγω πχ κουρευομαι αρκετα πιο σπανια απο μια φορα το μηνα, οποτε οταν ξυριζομαι (καθε 1-2 βδομαδες), γυρω απο τα αυτια θελει καθαρισμα ετσι κι αλλιως γιατι σε 20 μερες απο το κουρεμα εχει γινει κοτσιδες εκει γυρω. Αν κουρευτεις μονος σου, ειναι ακριβως η ιδια διαδικασια για να τα καθαρισεις. Ο σβερκος οκ, ειναι αλλο πραγμα. Θελει hand-eye coordination αστροναυτη

< >
Άβαταρ μέλους
By trident1971
diplomat έγραψε:
trident1971 έγραψε:Δεν εχω μηχανή, συζητειται να με κουρεψει η καλη μου. Πρεπει να ειναι το ultimate τεστ εμπιστοσυνης....

Εγώ αν είχα καλή (ή οποιονδήποτε άλλο στο σπίτι) θα την άφηνα εύκολα.

Μαλλί είναι, ξαναβγαίνει. Στο σόλο τριμάρισμα όμως φοβάμαι μη βγω σαλτιμπάγκος, σίγουρα θα ξεφύγει κάτι.

Καλά, για "κοψίματα" σε σβέρκο και αυτιά, άστο καλύτερα. :lol:

Γελαω και κλαιω μαζι οταν το σκεφτομαι
Άβαταρ μέλους
By Chris
Τι, με ψαλιδι??????????

Παρε μια μηχανη καλυτερα, φοβαμαι πως η καταστροφη που θα σου προκαλεσει με το ψαλιδι θα χρειαστει 3-4 κουρεματα απο επαγγελματια για να επανελθει

< >