Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
Geo f1 έγραψε:Εεεε πλακα μου κανεις?
13ο..
Εικόνα
Ειναι φοβερα
< 3

ΟΜΦΓ. :dizzy:
Απο τη στιγμη που οι φακοι αλλαζουν, δεν σκεφτηκες να εχεις 2-3 (μη πω εναν :oops: ) σκελετους και να αλλαζεις φακους που ειναι και πολυ φθηνοτεροι?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#280871 Πωπω, αυτά τα μίζερα να μην λέγατε ορισμένοι.... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#280872 Ποιά είναι η διαδικασία για να προσθέσεις διόρθωση σε γυαλιά ηλίου; Διαλέγεις τον σκελετό και αναγκαστικά σου φτιάχνουν νέα τζάμια ή πάνω στα υπάρχοντα;
Έχω ένα κοκκάλινο Rayban στην άκρη, μπορώ να τα κάνω αυτά; Έχουν πλαστικούς (ή ό,τι είναι τέλος πάντων) φακούς. Ακόμα καλύτερα θα ήταν polarized + διόρθωση (για την οδήγηση τα θέλω)
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#281030 Ότι θέλεις φτιάχνεις, αρκεί να βρεις τον σωστό επαγγελματία να σου εξηγήσει τις δυνατότητες. Και τις τιμές φυσικά....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dodger έγραψε:...Μόνο με τα γυαλιά και τα αθλητικά σου, αλλάζω ζαντολάστιχα/αμορτισέρ/φρένα και μου μένουν να πάρω μια tv για το εξοχικό και να κάνω και κάτι μερεμέτια :lol:
Αυτός αφού ολοκλήρωσε το σπρώξιμο σε βελτιωτικά αυτοκινήτου προτίμησε να πακετάρει το αυτοκίνητο και αντί να το πηγαίνει βόλτες τα παίρνει σε ίδια γυαλιά και Nike παπούτσια που δεν τα πολυφοράει (δεν θα προλάβαινε άλλωστε, ούτε αθλείται).... :hmmm: Είναι θέμα προτεραιοτήτων και γούστων. :s_howdy
Πάντως γκεάκο θα ήθελα να επεκτείνεις το αγοραστικό σου χόμπυ (μανία καλύτερα) και σε άλλους χώρους γιατί από γυαλιά και παπούτσια μας μπούχτισες, ρολόγια δεν σου βγαίνει.... Τι θα έλεγες για ζώνες, τηλεκατευθυνόμενα, πούρα, καφέδες ή ακόμα καλύτερα κρασιά. Όχι τίποτα άλλο αλλά τα κρασιά θα τα πίνεις και ο χώρος που θα σου πιάνουν θα είναι συγκεκριμένος (όσο ο συντηρητής που θα πάρεις), δεν θα κινδυνεύεις να γεμίσεις όλο το σπίτι σου με Nike... :lol:
Θα κερνάς και τον πεθερό που σου κάνει τις δουλειές! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#281040 Κανονικά δε πρέπεινα φτιάξεις νέο φακό για θέματα όρασης; Τι μπορεί να γίνει στον ήδη υπάρχον;
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#281047 Το έκανα το πασχα.
Μου έδειχνε ο οπτικός γυαλιά ηλίου που μου μπορούσαν να μπουν φακοί μυωπίας, διαλεξα αυτά που μου άρεσαν και παράγγειλε νέους φακούς στους βαθμούς μου. Μπορούν να γίνουν και polarized αλλά ανέβαινε κι άλλο το ήδη μεγάλο κόστος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g47 έγραψε:ΟΜΦΓ. :dizzy:
Απο τη στιγμη που οι φακοι αλλαζουν, δεν σκεφτηκες να εχεις 2-3 (μη πω εναν :oops: ) σκελετους και να αλλαζεις φακους που ειναι και πολυ φθηνοτεροι?

Δεν μου αρεσε εξ αρχης αυτη η λυση.
Βαλε βγαλε να στραβωσει κατι, να μην μπαινει, α που εβαλα τον φακο.. ωχ μου επεσε καπου..
Σπαικ μην τον τρως κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#281087 Με τόσα ζευγάρια γυαλιά που αγόρασες, γιατί δεν λες τον Λιόλιο να σου κάνει δώρο και ένα σταντ για να τα βάζεις όμορφα; :shifty:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#281090 Και μετά πάει η καργια η Λαγκαρντ να συνεφερει τον Έλληνα με μνημονια. :s_sarcastic

Πιάνουν αυτά ρε στον Ρωμιο; Αντί να μαζευτούν οι Μπιλντερμπεργκαιοι, οι παπιγιονατοι και να πουν "Τι ΔΝΤ και μαλακιες; Σαν να τα ρίχνουμε στον ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα. :s_laughat. Αύριο κιόλας να ανεβει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ προκήρυξη διαγωνισμού κλωνοποιησης του Μογγολικου Ιππικου. Όχι που θα ασχοληθούμε άλλο με το γυφταριο. Να καλπασουν ένα εκατομμύριο ιππεις ορθοπεταλια από Ρυζια μέχρι Ταιναρο. Και τα νησιά δώρο στον Αττιλα, να ταιζει τους Ουννους με Μυκονιατες. "

Οπότε ΚΑΛΆ κάνεις Γκεακο. Στα ίσα και να ξαναφαει ο Γερουν. Και στον Ενικο με το σαλι και δάκρυα στα μάτια να δίνεις πόνο στον Σκουρλετη. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By xenos
g8777 έγραψε:...

Εικόνα
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By g47
#287019 Tι λενε οι οπτικοι του θεματος για μπλε επιστρωση σε φακους γυαλιων μυωπιας?
Μου το προτιναν μιας και περνω αρκετες ωρες μπροστα απο οθονες, με την ευκαιρια αλλαγης φακων.
Μου ανεφεραν οτι κανει μεγαλη διαφορα.
Αξιζει?