Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimitrisB έγραψε:
A 110 ALPINE έγραψε:τα καλα κοψιδια μια φορα εγιναν κατω στην παραλια στην Ραφηνα, ε BILL33 το θυμασε.

Στη Λούτσα θές να πείς! :s_thumbsup

Ωπ!!!Τι έχουμε εδώ;Εσύ είσαι ο μικρος που έψησε τα σουβλάκια; :shifty:

:s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:Έχετε χάρη που είμαι σπίτι με τη σερβιετα (iPad) και δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφίες!

please dont!!! :s_cool
Άβαταρ μέλους
By billakos
ambient έγραψε:Πράγματι, πλήρης απομυθοποίηση...
+ότι δε μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ γραμμένο είχαν το φόρουμ :s_sad

...και να σκεφτεί κανείς ότι πρίν μία δεκαετία ολοσέλιδη καταχώρηση στους 4Τ στοίχιζε 3000€! Στην ουρά τα κορόιδα για να του τα χώσουν!
Άβαταρ μέλους
By lazarefa
IKE έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος για δράματα, στο 4τφ υπάρχουν πολλές αξιόλογες δημοσιεύσεις και θέματα, εγώ χαίρομαι που υπάρχει ακόμα έστω και σε αυτή τη χιουμοριστική κατάσταση, απλά σαν αρχείο. Ούτε ban χρειάζεται ούτε τίποτα, αν δεν σε εκφράζει κλπ, απλά μη μπαίνεις ή μη γράφεις.

Συμφωνώ απόλυτα. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By dstou
#6464 Γιατί είναι κορόιδα όσοι πλήρωναν χ ποσό για ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό άμα τα έπαιρναν πίσω από την προβολή λόγω αναγνωσιμότητας ?
Άβαταρ μέλους
By markvag
blackpug106 έγραψε:Kouk +106

Λάθος, Κύριε Koyk +320 :shifty:

Ελπίζω να βολέψει να τα ξαναπούμε από κοντά με τόσο κόσμο που έχω γνωρίσει εκτός Θεσσαλονίκης κατά βάση, αλλά όχι μόνο (και με πολλούς από τους γείτονες έχουμε χαθεί, κυρίως με δική μου υπαιτιότητα, αφού ψάχνω μερικές ώρες στο 24ωρο...) :yahoo:

kouk έγραψε:Είμαι σε δίαιτα!!! :s_cool

Ακόμα;;;;;; :s_omg :shifty:

kouk έγραψε:. Η ατάκα του "κρίμα που δεν είναι εδώ ο Ηρώδης" με έκανε να τον σιχαθω. Δεν κατάλαβε ποτε την δυναμική του Φόρουμ.

:s_omg Καλά... ότι νά'ναι (λίαν επιεικώς...)

Όσοι ήταν εκεί θυμούνται φαντάζομαι και με τι αμάξι είναι έρθει...

Image :s_omg
Άβαταρ μέλους
By trident1971
dstou έγραψε:Γιατί είναι κορόιδα όσοι πλήρωναν χ ποσό για ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό άμα τα έπαιρναν πίσω από την προβολή λόγω αναγνωσιμότητας ?

Την ιδια απορία εχω και εγω :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Zorz
iant έγραψε:Πόσο εύκολα μερικοί γράφουν προσβλητικά/ειρωνεύτηκα σχόλια για ένα forum που λένε πως αγαπούσαν πολύ και για πολλά χρόνια το είχαν "σαν το σπίτι τους"...

Το forum που αγαπούσαμε τόσα χρόνια δεν υπάρχει πια. Έχει πεθάνει γιατί κάποιοι το μαγάρισαν. Ή ταμπέλα είναι εκεί, αλλά η ουσία του forum δεν είναι ο χώρος, είναι οι άνθρωποι που το απαρτίζουν. Αυτό ειρωνευόμαστε, κάτι μπορεί να γράφει ακόμα "4tforum.gr" στο url, αλλά "Το κατάστημα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση". :s_cool

Το μόνο που λυπάμαι είναι το αρχείο του φόρουμ, που είναι πλούτος πληροφοριών (στα χρόνια της υποστροφής, τότε που γράφαμε για τεχνικά, λάδια, μπαταρίες, κινητήρες, εκδρομές κλπ). Δυστυχώς το τελικό σχίσμα των τελευταίων ημερών με έπιασε σε φάση αλλαγών, που δεν έχω ιδιαίτερο χρόνο να συμμετάσχω όσο θα ήθελα στις εξελίξεις εδώ.

g47 έγραψε:Με τις υγειες μου. :yahoo:

To g48 πάντως είναι ελεύθερο. :shifty:
Ή μάλλον ήταν, προσπαθώντας να δοκιμάσω αν ήταν πιασμένο το όνομα, κατά λάθος δημιούργησα το ακάου. Να σου δώσω τον κωδικό ή θα δοκιμάσεις το 49; :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By tsilis
IKE έγραψε:...κλπ κλπ

ΥΓ. Η πιο τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας πάντως δεν είναι προφανώς, ούτε οι mod, ούτε οι χρήστες, ουτε ο σβ2. Η πιο τραγική μορφή είναι αυτός που αποζητούσε απεγνωσμένα μια στάλα εξουσίας, μόλις έγινε ο -υποτίθεται- φιλαράκος του admin, έμεινε με το φλιφλι στο χέρι και μόλις μέσα στην αναμπουμπούλα κατάφερε επιτέλους να βρει που πρέπει να επαναστοχεύσει το γλύψιμό του, έφυγε κακήν κακώς μέσα σε φατούρο από όλους. Tragic όπως λέει και ο αγαπητός Γρηγόριος.

ΥΓ2. Όποιος είναι ανώτερος άνθρωπος και αηδιάζει από εμάς τις κουτσομπόλες που γράφουμε σε αυτό το τόπικ, είναι ελεύθερος να μην το διαβάζει. Το φόρουμ εδώ ξεκίνησε από το 4τφόρουμ, δεν φύτρωσε έτσι. Εγώ το βρίσκω θετικό, υγιές αλλά προπάντων υπερδιασκεδαστικό το τόπικ αυτό.

Και ξαναγράφω με αφορμή κύρια το δεύτερο υστερόγραφό σου, το οποίο προφανώς και με αφορά, μιας και εγώ έγραψα περί κουτσομπολιού...
Ασφαλώς και ξεκινήσαμε από το 4tf (λες να μην το ξέρω?), και, αν θες, καλό είναι που εγράφησαν και κάποια πράγματα απο τον Κουκ και τον cmarin για τα παρελθόντα, μερικά των οποίων εγώ γνώριζα από τους φίλους μου και σε άλλα ,όπως το περιστατικό με τον ΚΚ, ημουν παρών.Μπαίνουν κάποια πράγματα σε τάξη και οι απομυθοποιήσεις καλές είναι , γιατί σε ωριμάζουν τελικά

Άλλο αυτό και άλλο ο σχολιασμός του ημιθανούς από την ώρα που ξύνει τις πληγές του για λόγους διασκέδασης, όπως λες...
Δεν είναι ζήτημα ανωτερότητος, αλλα ζήτημα ουσίας. Δεν είσαι θιγμενη και παρατημένη γκόμενα για να σχολιάζεις αν ο παλιός σου γκόμενος ήταν κακός γαμιάς και βρωμάνε οι κάλτσες του. Υποτίθεται άφησες τη σχέση σου για κάτι καλύτερο, για να πας μπροστά

Ά, και μην προτρέπεις με ευκολία να μην διαβάζουμε το τοπικό οι ειρωνικά χαρακτηρισμένοι "ανωτέρου ήθους", αυτό είναι το κλασσικό φασίζον επιχείρημα των διαδικτυακών κοινοτήτων επί των διαφωνούντων. Τέτοια ανωτερότητα , τουλάχιστον σε ότι με αφορά,δεν την έχω. Βρίσκω και εγώ υπερδιασκεδαστικά τα κουτσομπολιά, θα με ενδιέφερε σφόδρα αν φοράς πατομπούκαλα, αν έχεις σπυριά στα μούτρα ή είσαι σπίνος, αλλά και να το ήξερα δεν θα το σχολίαζα ποτέ και δή σε άλλη κοινότητα

Με λιγότερα λόγια, η φιλοσοφία "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται" εμένα μού προκαλεί αντιπάθεια, αυτό το τελευταίο σαν σημείωση και για το πρώτο σου υστερόγραφο, αν και εσύ τού τα έχωνες και τις εποχές "ισχύος", ομολογουμένως ...
Άβαταρ μέλους
By billakos
dstou έγραψε:Γιατί είναι κορόιδα όσοι πλήρωναν χ ποσό για ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό άμα τα έπαιρναν πίσω από την προβολή λόγω αναγνωσιμότητας ?

Ρωτάς ως διαφημιστής ή ως έμπορος; Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ένα υπερτιμημένο προϊόν, το οποίο δεν έφερνε τα αναμενόμενα οικονομικά αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6507 Εγω γραφτηκα σε 2 φόρουμ τον Μάιο του 2002..Στο f1 racing mag και στους 4τ..Αλλα αν θυμάμαι καλά το lay out των 4τ ηταν κατραμι μαυρο με κοκκινα ή κιτρινα γράμματα. .Δεν με κερδισε ετσι προτιμησα το αυστηρώς φορμουλιαρικο f1mag..Τουλάχιστον έμαθα σήμερα από το ποστ του Κουκ για το....01/01/1970 που είχα δίπλα στο νικ μου