dimitrisB έγραψε:A 110 ALPINE έγραψε:τα καλα κοψιδια μια φορα εγιναν κατω στην παραλια στην Ραφηνα, ε BILL33 το θυμασε.
Στη Λούτσα θές να πείς!
Ωπ!!!Τι έχουμε εδώ;Εσύ είσαι ο μικρος που έψησε τα σουβλάκια;
dimitrisB έγραψε:A 110 ALPINE έγραψε:τα καλα κοψιδια μια φορα εγιναν κατω στην παραλια στην Ραφηνα, ε BILL33 το θυμασε.
Στη Λούτσα θές να πείς!
dimitrisB έγραψε::s_yes
htanso21 έγραψε:Έχετε χάρη που είμαι σπίτι με τη σερβιετα (iPad) και δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφίες!
ambient έγραψε:Πράγματι, πλήρης απομυθοποίηση...
+ότι δε μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ γραμμένο είχαν το φόρουμ
IKE έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος για δράματα, στο 4τφ υπάρχουν πολλές αξιόλογες δημοσιεύσεις και θέματα, εγώ χαίρομαι που υπάρχει ακόμα έστω και σε αυτή τη χιουμοριστική κατάσταση, απλά σαν αρχείο. Ούτε ban χρειάζεται ούτε τίποτα, αν δεν σε εκφράζει κλπ, απλά μη μπαίνεις ή μη γράφεις.
blackpug106 έγραψε:Kouk +106

kouk έγραψε:Είμαι σε δίαιτα!!!

kouk έγραψε:. Η ατάκα του "κρίμα που δεν είναι εδώ ο Ηρώδης" με έκανε να τον σιχαθω. Δεν κατάλαβε ποτε την δυναμική του Φόρουμ.
Καλά... ότι νά'ναι (λίαν επιεικώς...)

dstou έγραψε:Γιατί είναι κορόιδα όσοι πλήρωναν χ ποσό για ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό άμα τα έπαιρναν πίσω από την προβολή λόγω αναγνωσιμότητας ?
iant έγραψε:Πόσο εύκολα μερικοί γράφουν προσβλητικά/ειρωνεύτηκα σχόλια για ένα forum που λένε πως αγαπούσαν πολύ και για πολλά χρόνια το είχαν "σαν το σπίτι τους"...
g47 έγραψε:Με τις υγειες μου.![]()
IKE έγραψε:...κλπ κλπ
ΥΓ. Η πιο τραγική φιγούρα της όλης ιστορίας πάντως δεν είναι προφανώς, ούτε οι mod, ούτε οι χρήστες, ουτε ο σβ2. Η πιο τραγική μορφή είναι αυτός που αποζητούσε απεγνωσμένα μια στάλα εξουσίας, μόλις έγινε ο -υποτίθεται- φιλαράκος του admin, έμεινε με το φλιφλι στο χέρι και μόλις μέσα στην αναμπουμπούλα κατάφερε επιτέλους να βρει που πρέπει να επαναστοχεύσει το γλύψιμό του, έφυγε κακήν κακώς μέσα σε φατούρο από όλους. Tragic όπως λέει και ο αγαπητός Γρηγόριος.
ΥΓ2. Όποιος είναι ανώτερος άνθρωπος και αηδιάζει από εμάς τις κουτσομπόλες που γράφουμε σε αυτό το τόπικ, είναι ελεύθερος να μην το διαβάζει. Το φόρουμ εδώ ξεκίνησε από το 4τφόρουμ, δεν φύτρωσε έτσι. Εγώ το βρίσκω θετικό, υγιές αλλά προπάντων υπερδιασκεδαστικό το τόπικ αυτό.
dstou έγραψε:Γιατί είναι κορόιδα όσοι πλήρωναν χ ποσό για ολοσέλιδη καταχώρηση στο περιοδικό άμα τα έπαιρναν πίσω από την προβολή λόγω αναγνωσιμότητας ?
https://www.facebook.com/reel/1076212278537413 Απ[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]