Τα δεδομενα ειναι τα εξης :
Ακαδημαϊκά θα έχω το πτυχίο μου μ εναν βαθμο οριακα στο λειαν καλώς (περιμενω 2 μαθηματα να βγουν) ,αρα ενα πτυχιο με βαθμο >6.5 και <7.Απο Αγγλικα εχω ''γνώση'' μεχρι επιπεδο advance ,νομιζω το CAE (καπως ετσι,πανε χρονια) και σκοπευω μεχρι το καλοκαιρι να τα τελειοποιησω καθως και να παρω ο,τι πιστοποιηση μπορω για τη χρηση υπολογιστη(ECDL
).Οποτε ο,τι ειναι να γινει θα γινει με τα παραπάνω ''θεμελια''.Σχετικο - ασχετο : Λογω δουλειας του πατερα μου πρακτικα δουλευω σχεδον μια 2ετια Part Time σε λογιστικο γραφειο ,οχι 100% σε συνθηκες ρεαλιστικου εργασιακου ανταγωνισμου(αφου μπαινει η οικογενεια αναμεσα) ,αλλα τελος παντων λιγο πολυ γνωριζω να κανω τα βασικα σ ενα λογιστικο γραφειο + την καθημερινη τριβη με το ελληνικο δημοσιο και τους ελληνες φορολογουμενους (aka πελατες του γραφειου).Απο αυτη την εμπειρια καταληγω οτι καλο ειναι που υπαρχει κατι ετοιμο αν χρειαστει να δουλεψω,αλλα δε θελω να κανω καποιο μεταπτυχιακο πανω σ αυτο το αντικειμενο.Αρα η λογιστικη μενει απεξω.Οπως και να χει ομως κανοντας μια αιτηση σε καποιο μεταπτυχιακο,η παραπανω εμπειρια μετραει καπου για να με επιλεξουν?
Μετα τραπεζικα,χρηματιστηριακα μ αρεσουν σαν concept αλλα νομιζω πως κ αυτα κορεσμενα ειναι.Επισης δεν ειμαι σιγουρος οτι τα παω καλα με την οικονομετρια
Τελευταια σκεφτομαι το ανοιγμα προς τα νομικα ,αλλα νομιζω οτι πιο συχνα κανουν το αντιστροφο ,δηλαδη απο νομικη σε οικονομικα.
Overall μια 3αδα (πολυ γενικων) ενδιαφεροντων μαλλον ειναι με σειρα προτιμησης : Management,νομικη,τραπεζικα/χρηματιστηριακα.Αντε να βαλω και τα ναυτιλιακα που ειναι εντελως ξενα σ εμενα,αλλα ξερω κ εγω (οπως λεει κ ο peterpan ) οτι εχουν πολυ ψωμι.
Budget μαζι με το κοστος του προγραμματος να μη ξεπερναει τα 1000 euro
Σορρυ αν γραφω καπως αναρχα,αλλα εχω πολλες σκεψεις για αυτο το θεμα και το εχω ψαξει πολυ λιγο.

) , πράγμα θετικό για σένα , γιατί θα μπορέσεις να καλύψεις την τρύπα του ΜΟ. H |λογοκρισία| είναι εδώ, ότι οι ελβετοί έχουν αυξήσει τα δίδακτρα (περί τα 7500 ευρώ για 3 εξάμηνα) , βέβαια μετά παίζεις άλλη μπαλίτσα...
).Και χτυπας 15ωρα δουλειας πολλες φορες.Για μενα αν και μεγαλωσα με χρηματα απο αυτο το επαγγελμα,στην ελληνικη αγορα ειναι ενα ατελειωτο παλουκι και μελλοντικα αν εχω την επιλογη δε θα το επιλεξω.Ειναι ενα στανταρακι απλα με μια δεδομενη πελατεια if all else fails.
βγάζουν "αυθαίρετα πιστοποιητικά", παραμελώντας βέβαια να πει ότι επί ΠΑΣΟΚαρίας δεν είχε κάνει (αυτός ή κάποιος άλλος) τίποτα για αυτό το πάγιο αίτημα εδώ και δεκαετίες....