kovathe έγραψε:E αυτό δεν είναι θέμα ποιότητας?.
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι το μητρικό γάλα είναι ανώτερο. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι το γάλα σε σκόνη είναι και επικίνδυνο.
Δεν κατάλαβα που διαφωνείτε με τον mirage... Διαφωτίστε με pls
kovathe έγραψε:E αυτό δεν είναι θέμα ποιότητας?.
kovathe έγραψε:Εγω πάντως δε θα το έδινα στο παιδι μου ποτε.

kovathe έγραψε:Εγω πάντως δε θα το έδινα στο παιδι μου ποτε. Όπως δεν θα του έδινα κρέμες σε σκόνη στυλ φαριν λακτε, νουτριτσια κλπ.

kyr80 έγραψε:Νίκο εμείς ξεκινάμε με τη λογική ότι θα θηλάσει. Αν γίνεται αποκλειστικά. Αν δεν φτάνει(λόγο διδύμων) δε θα ξενερώσω. 2017 είμαστε και υπάρχουν λύσεις. Αλλά δε θα δουλεύει, θα πάρω βοήθεια για το σπίτι, και για 10 μήνες τουλάχιστον θα είναι η μοναδική ασχολία της γυναίκας μου.
Απορώ τί κάνουν τόσο καιρό... Γιατί ο Έλληνας ξοδεύει πολλά για το παιδί του.
kyr80 έγραψε: Ή ακόμα χειρότερα για τις βόλτες και τις εκδρομές.
kovathe έγραψε:Αλλη μια φορά, δεν υπάρχει "δε φτανει το γάλα".
Όταν δεν του φτανει το μωρο θηλάζει περισσότερο και η παραγωγη αυξάνει.
Το στήθος προσαρμόζεται στη ζήτηση. Όμοια και για τα δίδυμα.
Καταλαβαίνω το να μην την παλεψε η μαμά, γιατί είναι γαμησι φαντάζομαι, την κούραση , το ψυχολογικό ζόρι, κλπ κλπ, αλλά το δεν έφτανε το γάλα απλα δεν ισχυει.
mjacob έγραψε:2 ωρες; Μπορεί να θέλει και κάθε 1 ώρα.
Επί 2 μήνες, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ;;;; Πολύ εύκολα καταδικάζουμε... Έχω περίπτωση φίλης μου που ήταν έτσι για αρκετό διάστημα (πάνω από 2 μήνες).
mjacob έγραψε:kyr80 έγραψε: Ή ακόμα χειρότερα για τις βόλτες και τις εκδρομές.
Για τις βόλτες και κυρίως για τις εκδρομές, ο θηλασμός είναι μακράν βολικότερος.
Δεν χρειάζεσαι τίποτα μαζί σου, πέρα από ένα "σεντόνι".
Ούτε μπιμπερό, ούτε αποστειρωτές, ούτε θερμαντήρες, τίποτα. Όπου και αν είσαι, μέσα, έξω, 800χλμ από τον πολιτισμό, έχεις ό,τι χρειάζεσαι "πάνω σου".
)... Ένας πολύ βασικός λόγος που πήραμε τη Νίτσα, μιας και θέλαμε και 2ο παιδί και περιμέναμε επανάληψη σε μερικά χρόνια του ίδιου σκηνικού...

O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]