2014 έγραψε:όπως κάθε φορά όσοι ψήφισαν το έκαναν με τον παραδοσιακό τρόπο: Έξω οι νέοι.
Υπερβάλλεις λιγάκι. Όντως σε μερικές περιφέρειες ισχύει αυτό (στη δική σου πχ), αλλά σε άλλες όχι και ας μην πιάσουμε το τρανό παράδειγμα του ίδιου του πρωθυπουργού.
Κατά τα άλλα ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ. Εχομεν κυβέρνηση κύριοι.
Για να δούμε τώρα για πρόεδρο Δημοκρατίας. Χτες ο Χ"νικολάου έλεγε για υποψήφιο-έκπληξη που θα φέρει στο τραπέζι ο Τσιπ. Τον Καραμανλέα
. Βέβαια τώρα που το σκέπτομαι είναι το ιδανικό πόστο για αυτόν. Δεν κάνει τίποτα.
Χτες βράδυ ήμουν χαρούμενος αρκετά, σήμερα αρκετά "μαγκωμένος"...
Αν δεν το κάνει θα γίνει το νέο πασοκ .
Ο Αβραμόπουλος όσο και αν δεν τον συμπαθούν πολύ γιά το στύλ του , έχει τέτοιες δυνατότητες μιά και η διπλωματική του εκπαίδευση , αλλά και το προφίλ του ως Δήμαρχος και υπουργός Εξωτερικών και Αμυνας έχουν βοηθήσει σε αυτό .
Το θέμα είναι ότι ο ΞΠ δεν πρόκειται να φύγει εύκολα .
dstou έγραψε:Έστω ότι ξαποστείλλουν τον πιτσαδόρο, ποιός θα αναρριχηθεί στη θέση του? Η Θοδώρα η Μητσοτάκαινα ή ξανά ο Κώνος ο Καραμανλής ο Βους ? Ας καγχάσω. Η νουδούλα αυτή τη στιγμή είναι στο καναβάτσο και δεν έχει ούτε πάγκο. Και το δεύτερο πρόβλημα είναι χείρον του πρώτου.
1) Ντ0ρα η εξερευνήτρια
2) Κούλης Χρυσός
3) Μαυρ0υδής Τραμουντανίδης
4) Kαραμαν-αλής ο Β'
5) Νικόλας Ντέντιας
Πάρεδρος Δημοκρατίας: Ιωάννα -κάνω ακόμα πλαστικές και botox- Δασκαλάτση
Hellenic tifosi έγραψε:Αν ο Τσίπρας στηρίξει δεξιό υποψήφιο για ΠτΔ, θα είναι απλα η συνέχιση ενός ιδιότυπου "σαβουαρ βιβρ" που παίζει από το 1995 κι έπειτα.
Χτες βράδυ ήμουν χαρούμενος αρκετά, σήμερα αρκετά "μαγκωμένος"...
Δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να είσαι μαγκωμένος.
Ο Καμμένος δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικό στην εξίσωση πέρα από λίγο γέλιο στο forum και ανάγκη για επιπλέον κωλοτούμπα από τους αντικειμενικούς του tv magic.
Στρατηγικά ο Τσίπρας επέλεξε ένα γεσμαν που θα του πετάξει ένα ξεροκόματο και θα είναι ευτυχισμένος για να κάνει το πλάνο του χωρίς να έχει να "μοιραστεί" καμία επιτυχία.
Τουλάχιστον θα κάνουμε Πάσχα.

ΥΓ: Για διάδοχο του Σαμαρά και εγώ σκέφτηκα πρώτη την εξερευνήτρια αλλά ιδανική επιλογή θα ήταν ο Κούλης Χρυσός.
Μόνο να το αποδεχθεί και ο ίδιος, εδώ θέλει λίγο δουλειά για να πεισθεί, είναι λιγότερο βλαξ απ' όσο νομίζουν πολλοί. O Aβραμό νομίζω είναι ασφαλέστερο στοίχημα, αν ντε και καλά πρέπει να ψωνίσουμε από το δεξί ράφι.
elteo έγραψε:Τα κονέ και η δικτύωση παίζει ρόλο. Οχι οι ψήφοι.
για αυτό ο επόμενος (ή ο ίδιος) αρχηγός θα πρέπει να έχει το κλείσιμο του ματιού από τον Καραμανλή