Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
KiloMeater έγραψε:Redragon K582-US SURARA RGB LED

Άλλαξε για πάντα τη γνώμη μου για τα μηχανικά
Είναι μια απόλαυση να πληκτρολογείς , δε θέλω να σταματήσω
Το πήρα με τα κόκκινα κουμπιά , αλλά δεν είναι καθόλου ενοχλητικό . Αλλά και να είχε είναι τόσο απολαυστικό για καθημερινή χρήση γραφείου.
Έχει εξαιρετικό φωτισμό με πολύ ωραια σχέδια και χρωματα

Από τα καλύτερα περιφερειακά που έχω πάρει ποτέ

Τίμη λογική
Εικόνα

Μπορεί να είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο του κόσμου, Jeff's choice σεβόμαστε αλλωστε, αλλά πραγματικά αυτά τα κουμπιά του 1cm ύψους, μου θυμίζουν άπειρες ώρες πάνω σε πληκτρολόγια των 90´s και δεν την παλεύω καθόλου ....
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Φωτιζόμενο και ασύρματο θα σημαίνει συχνή φόρτιση υποθέτω...

Ένα MX keys που έχω (για να μη λέτε ότι παίρνω μόνο μαμά apple :rtfm: )που είναι φωτιζόμενο και ασύρματο, ούτε που θυμάμαι κάθε ποτέ το φορτίζω (με καλώδιο εννοείται, δεν νοείται να βγάζεις μπαταρίες )

Καλά το ασύρματο είναι μη συζητήσιμο χαρακτηριστικό, αλλά και το φωτιζόμενο είναι σίγουρα απαραίτητο αν το χρησιμοποιείς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού .
Πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου, ότι γίνεται paired με πολλαπλούς υπολογιστές.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Πολλές κακές κριτικές για το Logitech K800 διαβάζω. Πρέπει να είναι μια πραγματικότητα η πτώση της ποιότητας της εταιρείας, δυστυχώς.
Φωτιζόμενο και ασύρματο θα σημαίνει συχνή φόρτιση υποθέτω...
Μια φορά την εβδομάδα με συνεχή χρήση, συμπέρασμα από όταν ήμουν τηλεργασια. Μια χαρά είναι για τα δικά μου κριτήρια. Έχει απαλά και μεγάλα για τα χοντροδακτυλα μου πλήκτρα
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Scotch έγραψε:Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο synology από το My Computer; Από τον Synology Assistant λαμβάνω error msg "System has no response. Connection timeout"... :hmmm:

Έχει φουλάρει η ram και θέλει επανεκκίνηση.
Μου το έκανε και εμένα από τότε που πήρε το update σε dsm7 όταν δοκίμαζα να κάνω Login από το κινητο με το synology drive
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
mjacob έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Redragon K582-US SURARA RGB LED

Άλλαξε για πάντα τη γνώμη μου για τα μηχανικά
Είναι μια απόλαυση να πληκτρολογείς , δε θέλω να σταματήσω
Το πήρα με τα κόκκινα κουμπιά , αλλά δεν είναι καθόλου ενοχλητικό . Αλλά και να είχε είναι τόσο απολαυστικό για καθημερινή χρήση γραφείου.
Έχει εξαιρετικό φωτισμό με πολύ ωραια σχέδια και χρωματα

Από τα καλύτερα περιφερειακά που έχω πάρει ποτέ

Τίμη λογική
Εικόνα

Μπορεί να είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο του κόσμου, Jeff's choice σεβόμαστε αλλωστε, αλλά πραγματικά αυτά τα κουμπιά του 1cm ύψους, μου θυμίζουν άπειρες ώρες πάνω σε πληκτρολόγια των 90´s και δεν την παλεύω καθόλου ....

2 λεπτά αμα τύχει και γράψω σε πληκτρολόγιο που δεν ειναι φλατ τα πλήκτρα, μου χτυπάει απ ευθείας τενοντας.

Απ όλα οσα εχω δοκιμάσει, πλέον εχω καταλήξει στο ergonomic της Microsoft.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#737614 Το χω εδω και αρκετα χρονια. Παιρνει 2 ΑΑΑ, κρατανε μηνες, εδω και εναμιση χρονο τηλεργασια και πολυ gaming (μη ρωτας πως, το χω συνηθισει). Αυτο που μου τη σπαει ειναι πως γυρω στη μια φορα τη μερα χανει το σημα και συνερχεται μονο αν βγαλω το δεκτη και τον ξαναβαλω. Αλλα μπορει να φταιει το usb hub, μπορει να φταινε χιλια δυο αλλα. Δεν πολυχρησιμοποιω το pad, αλλα βολευει πολυ να υπαρχει

Προσοχη: δεν εχει print screen το μλκισμενο
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#737616 πληκτρολόγιο χωρίς τη "νουμεράδα" στα δεξιά, για μένα είναι avoid.

Λίγο καιρό τώρα χτύπησα το g915. με tactile πλήκτρα, να αντικαταστήσει το g11 που θα μείνει στα Γιάννενα. Επικό. Θα ήθελα απλά μια 5άδα παραπάνω G Keys

Όσο για την αυτονομία, αξιοπρεπέστατο 10ήμερο με πολύ γράψιμο
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Chris έγραψε:Δεν πολυχρησιμοποιω το pad, αλλα βολευει πολυ να υπαρχει

Ο κύριος λόγος να το πάρεις είναι όμως το touchpad. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#737630 Γι αυτο το πηρα, αλλα μετα πηρα ενα καναπε με φλατ μπρατσο, οποτε καθεται ωραια το κανονικο ποντικι
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#737678 Γενικά καλό είναι να δεις reviews ούτως ή άλλως απλά καλύπτουν άλλες ανάγκες.
Εκτός αν ψάχνεις 2 πληκτρολόγια.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
vasilis έγραψε:
Scotch έγραψε:Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο synology από το My Computer; Από τον Synology Assistant λαμβάνω error msg "System has no response. Connection timeout"... :hmmm:

Έχει φουλάρει η ram και θέλει επανεκκίνηση.
Μου το έκανε και εμένα από τότε που πήρε το update σε dsm7 όταν δοκίμαζα να κάνω Login από το κινητο με το synology drive

Έκανα επανεκκίνηση, δυστυχώς δεν άλλαξε κάτι.
Από τότε που απενεργοποίησα το admin account άρχισαν τα όργανα (https://kb.synology.com/en-ph/DSM/tutor ... d_settings).