Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
NickTG έγραψε:Εμένα μου αρέσουν οι μπλε διακόπτες. Και το τελευταίο που πήρα με τέτοιους είναι.
Άρα τι να απαντήσουμε! :s_tongue

Έχω και ένα με λευκούς διακόπτες που είναι πολύ ήσυχο με καλή αίσθηση στο πάτημα. Ίσως να δεις και κάτι τέτοιο.

Ove20 τα βλεπεις; :s_gamer

Γι' αυτο εχω βαλει φραγη το petrolheads στις συσκευες του γιου μου. Με πηρε και με σηκωσε μετα ( αυτος θελει μηχανικο με καφε πληκτρα rgb και αντιστεκομαι σθεναρα ) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#737365 :lol:

Καλά σίγουρα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Απλά θα ήθελα ένα ήσυχο πληκτρολόγιο με rgb μιας και έχω ήδη rgb σε ποντίκι και desktop. Εχω 2 πληκτρολόγια τώρα. Ενα βασικό της Microsoft το οποίο είναι άψογο αλλά δεν έχει rgb και ένα απίστευτα φασαριόζικο κινέζικο μηχανικό με blue switches αλλά με rgb. Θέλω ένα mix. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Νίκος Παππάς έγραψε:Η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ευρω.

Τι να το κανεις; Μηχανικα παιρνουν οι gamers για να μην χανουν πατημα στα 3245 που κανουν το λεπτο :lol: :lol:
Γραφεις τοσο γρηγορα; :iconcool:

Εγώ πάλι διαφωνώ σε αυτό.
Χρησιμοποιώντας και τα 2 είδη βρίσκω τα μηχανικά καλύτερα σε κάθε χρήση.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#737465 Πολλές κακές κριτικές για το Logitech K800 διαβάζω. Πρέπει να είναι μια πραγματικότητα η πτώση της ποιότητας της εταιρείας, δυστυχώς.
Φωτιζόμενο και ασύρματο θα σημαίνει συχνή φόρτιση υποθέτω...
Άβαταρ μέλους
By Ove20
Anonymous Founder έγραψε:Φωτιζόμενο και ασύρματο θα σημαίνει συχνή φόρτιση υποθέτω...

Aυτό από μόνο του είναι λόγος απόρριψης.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#737471 Εγω παντως χωρις να πολυ χρησιμοποιω τον φωτισμο το φορτιζω μια φορα τον μηνα περιπου. Και ανα 15-17 ημερες το ποντικι.
Κ800 πηρα και στο γραφειο. Εκει δεν βγαινει συμπερασμα λογω σπαστης τηλεργασιας
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#737475 100€ για τέτοιο πληκτρολόγιο δεν τα έδινα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#737479 Redragon K582-US SURARA RGB LED

Άλλαξε για πάντα τη γνώμη μου για τα μηχανικά
Είναι μια απόλαυση να πληκτρολογείς , δε θέλω να σταματήσω
Το πήρα με τα κόκκινα κουμπιά , αλλά δεν είναι καθόλου ενοχλητικό . Αλλά και να είχε είναι τόσο απολαυστικό για καθημερινή χρήση γραφείου.
Έχει εξαιρετικό φωτισμό με πολύ ωραια σχέδια και χρωματα

Από τα καλύτερα περιφερειακά που έχω πάρει ποτέ

Τίμη λογική
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Scotch έγραψε:Βγαίνουν οι μπαταρίες για τη φόρτιση ή γίνεται με usb;
Usb

.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Πολλές κακές κριτικές για το Logitech K800 διαβάζω. Πρέπει να είναι μια πραγματικότητα η πτώση της ποιότητας της εταιρείας, δυστυχώς.
Φωτιζόμενο και ασύρματο θα σημαίνει συχνή φόρτιση υποθέτω...
Αγόρασα ένα Κ800 για κάποιον στην δουλειά, μου ήρθε σε λιγότερο από εξάμηνο με σπασμένο κουμπί και του πήρα άλλο ίδιο.

Όντως πολύ ψεύτικο.

Από την άλλη ένα combo MX master wireless keyboard mouse που εχω για μένα παίζει να το φορτίζω μια φορά τον μήνα και δείχνει αρκετά ποιοτικότερο.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#737501 αξιζει στα 280 ευρω ενα refurbished DELL LATITUDE E 5450 με 14΄΄ οθονη, i5 5ης γενιας, 8gb ram 120gb ssd, με windows 10 home?
Eχει ενα μικρο σπασιματακι στην πισω γωνια σε μεγεθος 3χ3 χιλιοστα. Γραπτη εγγυηση 1 ετους απο cosmodata.
Χρηση σερφαρισμα και μεχρι εκει.Απλα να κραταει η μπαταρια κανα 3-4 ωρο χρειαζομαι.Καινουριο κραταγε 10 ωρες διαβασα.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#737503 ποντικακι ξεκουραστο, μπαταριας για χρηση με laptop, σε καλη τιμη. Υπαρχει?
Εχω ενα μινι της logitech, εχει αντεξει χρονια χωρις προβλημα αλλα με χρηση μετα απο ωρα κουραζει.
Θελω τη φορητοτητα. αλλα θελω και λιγη περισσοτερη εργονομια. Και φυσικα, σε VFM τιμή!