Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
224v έγραψε:Ε μα τότε βάζεις λιγη κόλλα στη ρωγμή και τέλος!! Η μία αυτοκόλλητη ταινία να κλείσεις τη ρωγμή...
Αυτό συζητάγαμε και αυτά ακριβώς που λες του είπα αλλά μου λέει δεν φαίνεται η ρωγμή. Για να φανεί θα πρέπει να βγει, αποσυνδεθεί, λυθεί στον πάγκο κλπ για να ζορίσεις το πλαίσιο να δεις που ανοίγει εξ' ού και το ότι δεν συμφέρει να ασχοληθείς. Και σίγουρα θα τον συνέφερε να το κάνει αυτό από το να μου πει καλύτερα άλλαξέ το.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
sknipper έγραψε:
224v έγραψε:Ε μα τότε βάζεις λιγη κόλλα στη ρωγμή και τέλος!! Η μία αυτοκόλλητη ταινία να κλείσεις τη ρωγμή...
Αυτό συζητάγαμε και αυτά ακριβώς που λες του είπα αλλά μου λέει δεν φαίνεται η ρωγμή. Για να φανεί θα πρέπει να βγει, αποσυνδεθεί, λυθεί στον πάγκο κλπ για να ζορίσεις το πλαίσιο να δεις που ανοίγει εξ' ού και το ότι δεν συμφέρει να ασχοληθείς. Και σίγουρα θα τον συνέφερε να το κάνει αυτό από το να μου πει καλύτερα άλλαξέ το.
Μην βάζεις στοίχημα..

Ο χρόνος λυσιματος, ψαξιματος, κλπ μπορεί να είναι μεγαλύτερος της εγκατάστασης του νέου αφού υπάρχει η βάση και η τρύπα στον τοίχο.
Με την εγκατάσταση θα σου ζητήσει 80€ , η επισκευή θα κοστίσει λιγότερα

.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#828695 Για Αγγλία μιλάμε, δε νομίζω να είναι 80€. Ούτε κι εδώ είναι, έχουν πάει στα 90+
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#829370 Στην ενεργειακή ταμπέλα στη θέρμανση που δείχνει τον χάρτη το πορτοκαλί κοιτάμε για Αθήνα;
Ζαχαρωνω το Fujitsu ecolandia 9ρι για το δωμάτιο που προς το παρόν είναι γραφείο και βλέπω τεράστια διαφορά πορτοκαλί με πράσινο
https://www.skroutz.gr/s/35705985/Fujit ... U-A-A.html

Ένα αντίστοιχο που έχω δει είναι αυτό το Panasonic με καλύτερα stats , αλλά έχει μέγιστη λειτουργία ψύξης έως εξωτερική θερμοκρασία 43 έναντι 46 του Fujitsu και τα 43ρια τα πιάνουμε για πλάκα

https://www.kokotas.gr/el/eshop/klimati ... e-set.html
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:Σε ποιο σταδιο ειστε οσοι περιμενατε επιδοτηση για τον ηλιακο;
dim που θυμαμαι τι εκανες τελικα;

Πληρω τα κριτήρια,αλλά είμαι νούμερο 30000, ενώ τα χρήματα σε αυτή τη φάση έφτασαν για 19000 δικαιούχους
Μάλλον στην επόμενη φάση εάν φτάσουν τα χρήματα προς διάθεση.
Κάπως έτσι είχε γίνει και με το ερκοντισιον.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:
otso έγραψε:Σε ποιο σταδιο ειστε οσοι περιμενατε επιδοτηση για τον ηλιακο;
dim που θυμαμαι τι εκανες τελικα;

Πληρω τα κριτήρια,αλλά είμαι νούμερο 30000, ενώ τα χρήματα σε αυτή τη φάση έφτασαν για 19000 δικαιούχους
Μάλλον στην επόμενη φάση εάν φτάσουν τα χρήματα προς διάθεση.
Κάπως έτσι είχε γίνει και με το ερκοντισιον.

Κάπως έτσι και εμένα και με βάση αυτό που λέει ο Ντίμης:

Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης στην παραπάνω κατανομή είναι 21.028.

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί στη συγκεκριμένη κατανομή είναι 7.340.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#829697 https://www.green-solar.net/iliakoi-syllektes.html
Ηλιακοί συλλέκτες κενού. Χρησιμοποιούνται για θέρμανση απ' όσο γνωρίζω.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#829795 Σωστά, είναι υποτίθεται το πιο αποδοτικό σύστημα, δεν έχει το κλασικό τζάμι που καλύπτει τις χάλκινες(?) μπάρες, το οποίο τζάμι έχουμε ίσως παρατηρήσει πως πολλές φορές ιδρώνει.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Για Αγγλία μιλάμε, δε νομίζω να είναι 80€. Ούτε κι εδώ είναι, έχουν πάει στα 90+
Δε μιλάω για Αγγλία, δεν έχουν οικιακά κλιματιστικά εκεί, Ελλάδα λέω.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#832417 Για οσους ειχαν συμβολαιο με ΔΕΗ HOme Online που ληγει σε 2 μηνες τι επιλογες εχουμε? Μπορουνε να ξαναυπογραψουμε νεο συμβολαιο με παρομοιες τιμες?
Άβαταρ μέλους
By nikos
GTS έγραψε:Για οσους ειχαν συμβολαιο με ΔΕΗ HOme Online που ληγει σε 2 μηνες τι επιλογες εχουμε? Μπορουνε να ξαναυπογραψουμε νεο συμβολαιο με παρομοιες τιμες?
Ένας από αυτούς και εγώ. Φοβερό συμβόλαιο με τιμές νομίζω κάτω από 9λ τη kwh.
Άκουγα αυτά τα δύο χρόνια όλους που λέγανε για ακριβούς λογαριασμούς και κάτι kwh που πληρώνανε χρυσές.
Νομίζω σε πετάει σε ποιο ακριβό συμβόλαιο αυτόματα αν δε κάνεις ανανέωση σε κάποιο