Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
JimClark έγραψε:
Chris έγραψε:Χαμος γινεται ρε, ε

καμια 10αριά έχω στο σπίτι... :lol:

Έχεις κανένα 5μετρο; :ninja:

axel, σ' ευχαριστώ πολύ. Μάλλον για το Valueline θα πάω για αρχή, κι αν δεν δουλέψει σωστά, θα δοκιμάσω σε braided.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#736895 Γιατί να πάρεις μεγάλο usb και να μην βάλεις επέκταση καλωδίου ρεύματος; Την ezviz στην πρίζα τη βάζεις όπου εκεί κουμπώνεις το usb, έχει δικό της μ/σ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimitris_P έγραψε:Γιατί να πάρεις μεγάλο usb και να μην βάλεις επέκταση καλωδίου ρεύματος; Την ezviz στην πρίζα τη βάζεις όπου εκεί κουμπώνεις το usb, έχει δικό της μ/σ δηλαδή.

Θα ήταν μια καλή ιδέα. Το κάνω ωστόσο επειδή είναι η πιο... διακριτική λύση.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#736911 Το braided νομίζω ότι είναι απλά πιο αντοχής σε σχέση με τα "απλά".
Το καλώδιο της EZVIZ νομίζω ότι είναι στα 3 μέτρα. Σίγουρα χρειάζεσαι μεγαλύτερο;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#736920 Σωστά, είναι 3 μέτρα, το μέτρησα χθες για σιγουριά. Δυστυχώς είναι απαραίτητα τα 5 μέτρα, κι αυτά οριακά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#736930 Καλή ιδέα κι αυτή. Παράγγειλα χθες αυτό που πρότεινε ο axel. Αν δεν δουλέψει, θα έχω υπόψη μου κι αυτή τη λύση. Ευχαριστώ.

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Geo f1 έγραψε:Παρε μωρε ενα τετοιο να τελειωνεις οπως ειχε πει και ο Δημητρης νομιζω
https://www.plaisio.gr/anavathmisi-dikt ... x=products

Εντωμεταξύ βλέπεις πολύ καλές αξιολογήσεις, πατάς να τις διαβάσεις και διαπιστώνεις ότι αφορούν καλώδιο δικτύου και όχι καλώδιο USB :dizzy:

Δεν ξέρω κατά πόσο θα του δουλέψει τέτοιο καλώδιο αν σκεφτείς ότι σε αυτό θα πρέπει να προσθέσει ακόμη ένα καλώδιο που θα πηγαίνει στην κάμερα. Μιλάμε για 6-7 μέτρα καλώδιο USB, θα παίρνει η κάμερα τα 5V που χρειάζεται για να λειτουργήσει; Ακόμη και αν δουλέψει, υπάρχει πιθανότητα να σβήνει όταν ζητάει παραπάνω ρεύμα (π.χ. όταν ανάβουν τα led για την νυχτερινή όραση ή κατά την εγγραφή βίντεο).
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#737008 Θέλω ένα μηχανικό RGB πληκτρολόγιο typing-friendly. Να μπορώ να πληκτρολογώ κείμενα χωρίς να μου παίρνει το κεφάλι. Εχουμε καμιά πρόταση? Τιμή ανοικτή αλλά σε λογικά πλαίσια. Τι πλήκτρα είναι καλύτερα σε αυτή τη φάση? (Cherry ΜΧ blue, brown, red κτλ) Μεταξύ red & brown είμαι. Eχω blue τώρα και κάνει πολύ φασαρία.

Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#737356 Η ερωτηση του ενος εκατομμυριου ευρω.

Τι να το κανεις; Μηχανικα παιρνουν οι gamers για να μην χανουν πατημα στα 3245 που κανουν το λεπτο :lol: :lol:
Γραφεις τοσο γρηγορα; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#737358 Εμένα μου αρέσουν οι μπλε διακόπτες. Και το τελευταίο που πήρα με τέτοιους είναι.
Άρα τι να απαντήσουμε! :s_tongue

Έχω και ένα με λευκούς διακόπτες που είναι πολύ ήσυχο με καλή αίσθηση στο πάτημα. Ίσως να δεις και κάτι τέτοιο.