Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#69726 +1 ειδικά του moto g που έπιασα τις προάλλες είναι τραγική.

<
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#69731 Εγω δυσκολευομαι να στειλω μηνυμα με τη φλιπ..Ουσιαστικα πρεπει ή να περασεις απο κατω απ τη συσκευη το "καπακι" διπλασιαζοντας ετσι το παχος που κρατας,ειτε ν αφιερωσεις το αριστερο χερι αποκλειστικα στο να κραταει το καπακι για να μη πεσει-κρεμασει :thumbsdown:
Τερμα αντιεργονομικες για τις συνηθειες μου
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
#69784 Η Apple κατέγραψε ρεκόρ πωλήσεων iPhone στην τελευταία της έκθεση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό λόγοι για τους οποίους τα Android κινητά είναι καλύτερα.

1. Όταν αγοράζετε ένα iPhone, έχετε τόσο αποθηκευτικό χώρο όσο εσείς θέλετε να αγοράσετε. Τα περισσότερα όμως Android τηλέφωνα, έχουν μια υποδοχή κάρτας microSD, ώστε να μπορεί κανείς εύκολα και φθηνά να αγοράσει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.

2. Αν χαλάσει η μπαταρία σας μπορείτε να την αντικαταστήσετε με καινούργια. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει στο iPhone.

3. Ορισμένα Android τηλέφωνα (συμπεριλαμβανομένου του HTC One, το LG G3, και του Galaxy S5) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τηλεχειριστήρια, επειδή διαθέτουν υπέρυθρες. Τα iPhones όμως δεν διαθέτουν κάτι τέτοιο.

4. Όταν συνδέετε το Android κινητό σας με τον υπολογιστή μπορείτε να βρείτε τα αρχεία σας, με τραγούδια, φωτογραφίες κλπ. πολύ εύκολα. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και με όλα τα iPhones.

5. Στα Android κινητά μπορείτε να ακούσετε κάθε τύπου αρχεία τραγουδιών που έχετε κατεβάσει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Η Apple και το iOS 8, ωστόσο, απαιτούν το iTunes αν θέλετε να φορτώσετε το iPhone σας με τραγούδια, και το iPhoto, αν ποτέ θέλετε να περάσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή σας.

6. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε καλώδιο micro-USB για να φορτίσετε το Android κινητό σας τηλέφωνο. Αν θέλετε να φορτίσετε όμως το iPhone σας, θα πρέπει να έχετε το ειδικό καλώδια της Apple.

7. Μπορείτε να μοιραστείτε το Android tablet σας με φίλους σας ή με οποιονδήποτε άλλον θέλετε αφού έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε παραπάνω από ένα λογαριασμούς και ο κάθε χρήστης βλέπει μόνο τα δεδομένα που υπάρχουν στο δικό του λογαριασμό. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με το iPad.

8. Σε ένα iPhone, μπορείτε να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας με το δακτυλικό σας αποτύπωμα ή με έναν κωδικό πρόσβασης. Στις περισσότερες συσκευές Android, έχετε πολλές επιπλέον επιλογές.

9. Τα Android τηλέφωνα δεν σας αναγκάζουν να έχετε όλες τις εφαρμογές σας στην αρχική οθόνη, όπως συμβαίνει στα iPhones.

10. Στα Android, μπορείτε να ανοίξετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Τα LG τηλέφωνα, για παράδειγμα, σας επιτρέπουν να μετακινήσετε εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν σε ξεχωριστά παράθυρα, να αλλάξετε τη διαφάνεια αυτών των παραθύρων, και το μέγεθος τους. Όχι όμως και στα iPhones.

by http://www.newmoney.gr/
Άβαταρ μέλους
By prof
#69858 Έρικ Ζμιτς, εσύ στο Φόρουμ?? Καλώς ήρθες!

Όλα ισχύουν. Και δεν είναι μόνο αυτά. Το διετές πέρασμα μου από iPhone, iPad, MacBook , iPod κλπ ήταν ότι χειρότερο έχω βιώσει στην τεχνολογική ζωή μου. Μέχρι και τα άγουρα Windows phone 8 μου ήταν πιο ευγενικά απέναντι μου. Ακόμα υποφέρω που "συντηρω" iPhone, iPad (oλα τα άλλα πήραν δρόμο) για κόρη και συζυγινα..
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#69862 Το G2 μου καμια βδομαδα τωρα βγαζει αντι για 4-4μιση,5μιση με 6 ωρες οθονη με παρόμοια χρηση..
Εγινε κανα update σε εφαρμογη που ρουφουσε φουλ και δεν πηρα ειδηση ή ασυνειδητα του κανω διαφορετικη χρηση?
Οπως και να χει μ αρεσει!
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#69938 Με ταμπλετ, 2 τηλέφωνα, mp3, ένα led φωτάκι και όλο και κάτι άλλο θα υπάρχει που να θέλουν όλα 5V ρεύμα σκέφτομαι μήπως πάρω έναν φορτιστή με 4-5 παροχές ώστε να είναι όλα τα καλώδια έτοιμα επάνω και να μην έχω βάλε βγάλε. Είδα κάποια και λένε ότι έχουν και έξυπνο σύστημα που αναγνωρίζει τη συσκευή και ανάλογα τη φορτίζει κλπ κλπ. Όλα καλά ακούγονται αλλά διαβάζοντας τα σχόλια βλέπω ότι μερικές φορές αρχίζουν να χάνουν μία μία τις παροχές.... Τι λέτε να πάρω τέτοιον πολυφορτιστή και αν ναι ποιον προτείνετε;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
vasilis έγραψε:απαράδεκτες θήκες οι φλιπ :thumbsdown:

+00
Βλακείες

Το κινητό πρέπει να είναι γυμνό
Άβαταρ μέλους
By sknipper
QsisVTS έγραψε:
vasilis έγραψε:απαράδεκτες θήκες οι φλιπ :thumbsdown:

+00
Βλακείες

Το κινητό πρέπει να είναι γυμνό
+1, ζήτω η γύμνια! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JBT
#69963 Πριν 3 χρονάκια εντελώς για πλάκα δοκίμασα μια φλιπ κι από τότε δεν μπορώ να φανταστώ κινητό με οθόνη αφής χωρίς φλιπ...

Η τωρινή μου που έχει και "τρυπούλα" ελέω S-View είναι ακόμα πιο απολαυστική :s_roses
Άβαταρ μέλους
By elteo
#69965 Τι να ξέρουν οι γυμνόφιλοι... :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#69967 +1 για την s-view. Εγώ αυτές που δεν αγοράζω με τίποτα είναι οι pouch. Βάλε-βγάλε είναι θέμα χρόνου να σου πέσει από τα χέρια. Και τότε δε θα έχει καμία προστασία.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimik
#69971 In Nillkin we trust
http://www.nillkin.com/english/

Οι πιο βολικές θήκες και το καλύτερο tempered glass που έχω δοκιμάσει....σε 1+1, Μi3 και Νοkia 1520.
Μηδαμινή διαφορά από γυμνά και με διάφορα τουμπίδια κλπ είναι ακόμα σαν καινούρια.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#70009 the one thing that made One+1 CM famous was CM speciality apps

...γράφει κάποιος στα ιντερνετς...

edit: και μια υπενθύμιση της πίτας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#70019 To Lollipop πουθενά :lol: :lol: :lol:
g8777 έγραψε:Εικόνα

Kαι καπου εδω αποχαιρεταμε την CM. :s_bye
Αναμενομενο μετα τους τσαμπουκαδες στην Ινδια.

Οι τελευταίες παρτίδες 1+1 δεν είχαν το σηματάκι το CM από πίσω (αν και ερχόντουσαν με CM11S)
Γενικά έχει απογοητεύσει πολλούς το CM, στο βαθμό όπου χρησιμοποίησαν δουλειά εθελοντών, τσάμπα, για να στήσουν εταιρεία στις πλάτες τους...