Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Geo f1 έγραψε:Εχω απογοητευει με την καμερα του Νοτε μεσα στο σπίτι με μετριο φωτισμο

Send from my Note 3

Mιλάμε για smartphones. Μην περιμένεις επιδόσεις φωτογραφικής μηχανής. Και μην το συγκρίνεις με το μήλο.
Αυτό είναι μία κατηγορία μόνο του στις φωτό.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#69155 Wat? Γιατί ποιο μήλο έχει καλύτερη φωτογραφική απ' το Νοτέλι? Δε νομίζω ότι έχει βγει τέτοιο μήλο ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#69159 Το 6+ έχει καλύτερη κάμερα. Εχω το 4αρι Νοτε και έχει φίλος το 6+.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#69163 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο αν και το δείγμα μου είναι κυρίως από 6 και όχι 6+.
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#69166 Εμένα μου κάνει εντύπωση που πετυχαίνω αρκετά άτομα να τραβάνε φωτογραφίες σε 4:3
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#69170 Ειναι οι δικοι μου κρεβατωμενοι και μου ειπε ο πατερας μου να τους στειλω μερικες φωτος της μπομπας γιατι τους εχει λειψει...Ε σιχτηρισα...Δεν ηθελα να βαλω φλας γιατι κλεινει τα ματακια της και τρομαζει...

Τελικα εβγαλα σε ιδιες συνθηκες με το 6αρι της κουτσουνας...η μερα με τη νυχτα...

Cosmonaut21 έγραψε:Από δω το πας από κει το πας.... Καμία αυτοσυγκράτηση πανάθεμά σε :lol:

οχι βρε συ δεν θα αλλαξω..εξαλλου συνολικα ειμαι ευχαριστημενος πολυ!!!
Άβαταρ μέλους
By GTS
Geo f1 έγραψε:Ειναι οι δικοι μου κρεβατωμενοι και μου ειπε ο πατερας μου να τους στειλω μερικες φωτος της μπομπας γιατι τους εχει λειψει...Ε σιχτηρισα...Δεν ηθελα να βαλω φλας γιατι κλεινει τα ματακια της και τρομαζει...

Τελικα εβγαλα σε ιδιες συνθηκες με το 6αρι της κουτσουνας...η μερα με τη νυχτα...

Cosmonaut21 έγραψε:Από δω το πας από κει το πας.... Καμία αυτοσυγκράτηση πανάθεμά σε :lol:

οχι βρε συ δεν θα αλλαξω..εξαλλου συνολικα ειμαι ευχαριστημενος πολυ!!!

Αφου το βλέπεις παρε 6+. Παντως πηρα καποιες φωτογραφιες με S6 και φλας νομιζω και ηταν πολύ καλες.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ειναι οι δικοι μου κρεβατωμενοι και μου ειπε ο πατερας μου να τους στειλω μερικες φωτος της μπομπας γιατι τους εχει λειψει...Ε σιχτηρισα...Δεν ηθελα να βαλω φλας γιατι κλεινει τα ματακια της και τρομαζει...

Έτσι γαμάει η μεγάλη apple. Τι συγκρίνεις τώρα. Το 6άρι με τις κλαπαρχίδες της samsung?
Γελάει ο κόσμος.

5άρι δεν είχες πάρει στην κουτσούνα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
GTS έγραψε:Αφου το βλέπεις παρε 6+. Παντως πηρα καποιες φωτογραφιες με S6 και φλας νομιζω και ηταν πολύ καλες.

Ποιο εννοεις boy??

Bayern7 έγραψε: 5άρι δεν είχες πάρει στην κουτσούνα;

Το 6αρι ρε συ σε gold :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
velissarios έγραψε:
g8777 έγραψε:Στο γραμματοκιβωτιο σημερα: ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ευχετηρια καρτα απο One plus one :s_wacko

Δεν μπαιζονται τα ατομα.

Τώρα που το θυμήθηκα, έχει κανείς πρόβλημα με την κάμερα του One+ ?

Στα 13Μp και στο 100% ποιότητα το αρχείο που παράγεται είναι μαξ 1,5mb .... Οκ είναι η συμπίεση του jpeg... αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν με αφήνει ικανοποιημένο με βάση τις προδιαγραφές...

Είναι λέει γνωστό bug της cyanogen και καλύτερα δουλεύει η κάμερα στα 12Mp ή στο 95% της ποιότητας.... :dizzy:

Velissarie δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο να σου πω την αλήθεια :hmmm: . Εχουμε κανα λινκ ευκαιρο για το θέμα;
Άβαταρ μέλους
By drdino
Geo f1 έγραψε:Εχω απογοητευει με την καμερα του Νοτε μεσα στο σπίτι με μετριο φωτισμο

Send from my Note 3

Πάρε το 4, έχει πολύ καλή φωτογραφική. Ή βγάλε το φιέστα σε κυκλοφορία.

Bayern7 έγραψε:

Έτσι γαμάει η μεγάλη apple. Τι συγκρίνεις τώρα. Το 6άρι με τις κλαπαρχίδες της samsung?
Γελάει ο κόσμος.

5άρι δεν είχες πάρει στην κουτσούνα;

Έχεις σταματήσει να είσαι αστείος εδώ και κάτι χρόνια, pls stahp.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#69202 κακα τα ψεμματα... αλλο να σε χτυπά το φλας της Apple και αλλο της TsamTsung... Της Apple ειναι σαν κολληριο για τα ματια... παιζει να βελτιωνει και την οραση.
Άβαταρ μέλους
By mirage
corsair έγραψε:κακα τα ψεμματα... αλλο να σε χτυπά το φλας της Apple και αλλο της TsamTsung... Της Apple ειναι σαν κολληριο για τα ματια... παιζει να βελτιωνει και την οραση.
Το συνιστουν οι γιατροι σε οσους κανει LASIK ο corsair με την οθονη του. True story

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By velissarios
g8777 έγραψε:
Velissarie δεν εχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο να σου πω την αλήθεια :hmmm: . Εχουμε κανα λινκ ευκαιρο για το θέμα;

https://forums.oneplus.net/threads/why-are-95-and-100-image-quality-settings-inverted-and-wrong-in-the-cyanogenmod-camera-app.178723/#post-7407611

και άλλα πολλά...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#69412 Σε σύγκριση με το Z3 μου, το 6ρι μήλο έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα, ναι. Στην πίσω όμως χάνει με διαφορά.