Οι ανωτερες στρωσεις πλεξης που μπορεις να βρεις είναι συνηθως 5-6.
και όπως σου ειπαν,μολις πλυνεις το αυτοκινητο,βγαζεις το πιστολι,και κλεινεις ΠΑΝΤΑ την βρυση.
Ποτε πιστολι πανω στο λαστιχο με ανοιχτη βρυση.Ολοι την εχουμε πατησει.
sknipper έγραψε:Θυμάμαι το πιστόλι που είχα ήταν μεταλλικό και μια χαρά έπλενα το αμάξι. Έχει να κάνει και με την πίεση του δικτύου και το πάχος του σωλήνα.
Το μια χαρά είναι σχετικό. Εγώ το πλένω με πιεστικό και πάλι δεν είναι άνετο το πλύσιμο.
Να δω κάτι απ'έξω;
Κοίταξα και τα σπιράλ που λέτε αλλά μου φαίνεται ότι έχουν πολύ λεπτό λάστιχο τα περισσότερα και άρα δε θα έχουν δυνατή ροή.Εκτός και αν πάω σε κάτι τέτοιο http://www.praktiker.gr/p/lastixo-spiral-gardena-10m-me-taxysyndesmous-pistoli-ektokseysis-nerou-1825 αλλά χρειάζομαι 15 μέτρα.
Θα προτιμουσα κλασικο για πλυσιμο αυτοκινητου.

Πιστόλια έχω δοκιμάσει άπειρα. Gardena, Claber, φτηνά, ακριβά, πλαστικά, μεταλλικά, απλά και με πολλές επιλογές δέσμης κλπ. Όλα μα όλα μετά από μερικές σεζόν κάτι παθαίνουν. Το ένα στάζει, το άλλο μπουκώνει και δεν υπάρχει δυνατότητα να ανοίξει για να καθαριστεί, το άλλο έσπασε.
Τα Claber (αυτό και αυτό) είναι αυτά που μου άντεξαν περισσότερο και ανοίγουν εύκολα για καθαρισμό.
Στα λάστιχα απλα εχουν διαφορες ποιοτητες/στρωσεις,απλα μην παρετε από τις φθηνες.

Είδα κάτι βίντεο στο youtube για επισκευές, αλλά φαντάζομαι δεν εχει και πολύ ελπίδα.
εμένα καινούργια που την πήρα μετά από κάνα μήνα έκανε μια μικρή τομή αλλά κατάλαβα ότι δεν έφτασε σε βάθος. πήρα ένα κιτ δύο συστατικών (εποξικό) για επισκευή πολυεστερικής μπανιέρας και το έκανα. θέλει και ελαφρύ τρίψιμο μετά για να έρθει στα ίσα της.
rx8_drifter έγραψε:Κι εκεί που καθάριζα την μπανιέρα,
Με τι την καθάριζες , aqua forte ?