Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#240582 Ναι, μαλλον ειναι αδυνατο να εχεις τις αισθησεις σου οταν εχεις πιει οπως ο Μπορις. Να πουμε BAC level ----> :lipsealed: :lipsealed:

G.
Άβαταρ μέλους
By otso
JBT έγραψε:random ftw

σωστος και γαμω τα παιδια
Άβαταρ μέλους
By otso
#240757 g8777 και rx8_drifter μην τσιμπατε δεν εννοουσα εσας , εσεις θα μεινετε στην ιστορια των ελληνικων αυτοκινητιστικων φορουμ ως τα σκυλακια του HF , χαδι στο κεφαλι και ασυλια .
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#240761 Ax βρε οτσο, έχει περίοδο η γίδα και σε πιάσαν οι μοναξιές :s_empathy

Σ αγαπάμε, να το ξέρεις :s_airkiss
Άβαταρ μέλους
By xenos
#240872 Random και omikron για τις ψηφοφορίες. Ο πατρινος ηταν ποτε εδω;
Και ο γαβριηλ με τις γκομενες ειχε πολυ πλακα.

<
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#240882 Ξεχάσαμε και την περίπτωση tryphon, που να χάθηκε αυτό το αξιόλογο παιδί...
Άβαταρ μέλους
By JBT
#240899 Μην ξεχνάτε ότι όλοι σας χρωστάτε στον φλωρόpower για το νηματάκι με την Pub :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By pjathan
#240907 Υπήρχε και ο thanix με το τρομερό avatar.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#240910 Από ποιον να το πήρε άραγε :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#241471 Το φορουμ εχει καταντησει πολυ βαρετο.
Τοπικ με φωτογραφιες απο αυτοκινητα σαν δεκαχρονα,φωτογραφιες με γυμνες για αυνανες ,τυχαιες φωτογραφιες στον αντιλογο,φωτογραφιες μελων παλι στον αντιλογο,φωτογραφιες απο κατοικιδια ,βιντεο και λοιπες σαχλαμαρες.
Κυριοι,μπουχτησαμε.
Ηρθε ο καιρος να χαθω και εγω .
Άβαταρ μέλους
By nass
#241473 Η δική σου συμβολή πέραν της γκρίνιας ποιά ήταν δηλαδή ?
Το μοναδικό ενδιαφέρον ποστ σου που έχω δει και σε αυτό το φόρουμ και στο παλιό, ήταν για τα μουσικά όργανα. :s_thumbsup:
Εχασε η βενετιά βελόνι :s_bye
Άβαταρ μέλους
By JBT
#241474 1 φωτογραφία = 1000 λέξεις έλεγαν οι αρχαίοι κινέζοι πριν ανακαλύψουν τα γραπτά του Ιταλάκιας, όπου 1 ποστάκι του Ιταλάκιας = 1000000000000 λέξεις
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#243686 Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το forum τελευταία και ρωτάω εδώ, αν και δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο topic. Οι δύο τελευταίες οριστικές διαγραφές πώς προέκυψαν; Για τον kacey προέρχονται από το topic με τα εργασιακά; Για τον A-viper 7 δεν έχω ιδέα τι μπορεί να έχει γίνει.

Ευχαριστώ.