Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By j.marr
mjacob έγραψε:δεν ξέρω, αυτά τα επεξεργασμένα είναι λίγο σιχαμένα.
Βάλε κανά προσούτο καλύτερα :shifty:

Είσαι σίγουρος πχ οτι δεν έχουν μέσα αλεσμένα και τα κέρατα απο το ζώο. :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#87292 Εγώ πάντως που βάζω το ζμάρι μαζί με τη σάλτσα κατευθείαν στο φούρνο να πάρει τη βράση του :lol: δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο :s_roses

Ξεροψήνεται το ζμαράκι χωρίς να γίνει εκείνο το νιανιά πράμα, η σαλτσούλα γίνεται κι αυτή ωραία και κοκκινωπή, όταν βλέπω ότι αρχίζει να παίρνει χρωματάκι το ζμάρι το πετάω έξω (σε αυτό το σημείο μού βγαίνει ο Κουπέας από μέσα μου) και στρώνω τα υπόλοιπα μπιχλιμπίδια.

Το σημαντικό είναι βέβαια να είανι όλα ήδη κομμένα και ραμμένα, έτσι ώστε να μείνει όσο το δυνατόν λιγότερο εκτός φούρνου το ζμάρι.

Σάλτσα παίρνω μια οποιαδήποτε με ντοματάκια κομμένα. Δεν έχω δει διαφορά με καμία.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe

Δεν νομίζω ότι το να εκφράσω την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα, αξίζει την ειρωνεία κανενός. Αν το πιστεύεις εσύ, συνέχισε, δεν παρεξηγώ καθόλου αφού άλλωστε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από μυαλό που δεν μπορεί να κατανοήσει τη διαφορά ανάμεσα στο λουκάνικο Φρανκφούρτης, στο σουτζούκι και στο προσούτο ...
Άβαταρ μέλους
By UnHaCkAbLe
j.marr έγραψε:

Είσαι σίγουρος πχ οτι δεν έχουν μέσα αλεσμένα και τα κέρατα απο το ζώο. :shifty: :shifty:

Μια από τα ίδια ...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
UnHaCkAbLe έγραψε:Δεν νομίζω ότι το να εκφράσω την άποψη μου για το συγκεκριμένο θέμα, αξίζει την ειρωνεία κανενός. Αν το πιστεύεις εσύ, συνέχισε, δεν παρεξηγώ καθόλου αφού άλλωστε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από μυαλό που δεν μπορεί να κατανοήσει τη διαφορά ανάμεσα στο λουκάνικο Φρανκφούρτης, στο σουτζούκι και στο προσούτο ...

Απόπειρα αστείου ήταν, δεν ήθελα να σε ειρωνευτώ.

Με συγχωρείς αν το φάνηκε έτσι :oops:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#87350 Ξεστραβωθείτε στο θέμα πίτσα και σταματήστε να μαγειρεύετε οπως η ακαμάτα η μάνα/γυναίκα σας > http://pizzamaking.com/

Το forum είναι θησαυρός. Μπόλικα στυλ που λειτουργούν και στον οικιακό σας φούρνο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
j.marr έγραψε:Ξεστραβωθείτε στο θέμα πίτσα και σταματήστε να μαγειρεύετε οπως η ακαμάτα η μάνα/γυναίκα σας > http://pizzamaking.com/

Το forum είναι θησαυρός. Μπόλικα στυλ που λειτουργούν και στον οικιακό σας φούρνο.

Αν οι συνταγές είναι ανάλογης αισθητικής με το site γμσε τα πάμε να φάμε κανα πατσά καλύτερα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
giannik1977 έγραψε:Παρεπιπτοντως η εν λογω που εβαλες νομιζω ειναι η καλυτερη που κυκλοφορει στην αγορα, αυτη βαζω κ εγω .
Εχτες λεω του μικρου "θες να φτιαξουμε τηγανιτες" , ΝΑΙιιιιιιιιιιιιιιι ....
Με την πιο απλη συνταγη για τηγανιτες: 2 αυγα , 2 κουπες αλευρι , μιση κουπα ζαχαρη , μπεικιν παουντερ , 1 βανιλια , εγιναν σουπερ !!! Τα δε αυγα ηταν απο χωριο , κατακιτρινες βγηκαν , με μελι απ το χωριο μου και ζαχαροκανελλα μμμμμμμμ...

Πωωω δεκαετίες έχω να φάω τηγανίτες :inlove: :eat:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#87423 Έχει τώρα μια εβδομάδα που με προμηθεύει η μητέρα μου τηγανίτες με μέλι και κανέλα.Μου λέει....''έλα πάρ'τες. Είναι ζεστές και σε περιμένουν. ''
Έχω και τη γυναίκα που μου φτιάχνει κάτι σοκολατόπιτες πανα'ι'αμ μήπως αλλάξω γνώμη και μείνω σπίτι . (δεν το βλέπω .)
Εικόνα
Καταστράφηκα . :s_sorry