Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:
ripper έγραψε:Σε όλα με πολύ λιγότερο χρήματα.

Ενδεικτικά για wind που ξέρω:
1,5 GB data: τζάμπα.
1000 λεπτά προς όλους: 23E (+ 500 προς wind δώρο)
Περιαγωγή: Έχουν διάφορα πακέτα, ενεργοποιείς όποιο θέλεις.

Όλα τα παραπάνω χωρίς την εκμετάλλευση κάποιας προσφοράς που έχει συνεχώς. Πρακτικά θα σου βγει λιγότερο.
Μοναδικό μειονέκτημα η ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.

Sorry, αλλά και εγώ θα πω εδώ ότι αυτά τα έχω στο Voda50 (+I4A για 1GB) στα 22€, και λόγω Diners Vodafone έχω και μείον 5-10€ κάθε μήνα στο πάγιο. Δηλαδή έχει τύχει να πληρώσω και 12€. Το οποίο δεν μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε καρτο-xyz.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα προγράμματα έχουν λόγο ύπαρξης, και μάλιστα αρκετές φορές -με "πίεση" από τον πελάτη- μπορούν να είναι εξαιρετικά οικονομικά, και φθηνότερα από οποιαδήποτε κάρτα.

με φοιτητικό που από ότι κατάλαβα μπορεί να βάλει ο καθένας πλέον απλά και εύκολα έχεις τα ίδια με αυτά που περιγράφονται με τα μισά λεφτά από αυτά που πλήρωσες στην καλύτερη των περιπτώσεων :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#50384 Ξεκάρφωτο πάντως με την Wind στο εξωτερικό είχα αναγνώρηση κλήσης ενώ με Cosmote και Voda όλες οι κλήσεις εμφανιζόντουσαν σαν Αποκρύψεις.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
red_monster έγραψε:με φοιτητικό που από ότι κατάλαβα μπορεί να βάλει ο καθένας πλέον απλά και εύκολα έχεις τα ίδια με αυτά που περιγράφονται με τα μισά λεφτά από αυτά που πλήρωσες στην καλύτερη των περιπτώσεων :metalo:

Πως ακριβώς το υπολογίζεις αυτό, αφού ελέχθη το εξής

NickTG έγραψε:Και εγώ θα πω πως με 5Ε το μήνα έχω 1000 λεπτά προς όλους και 1GB ενώ όταν βάζω 10Ε κάρτα το μήνα μου δίνουν άλλο ένα GB έτσι.
Φυσικά εμένα είναι το φοιτητικό αλλά η Wind το έδινε αυτό το πακέτο ακόμα και στο μετρό.
Και κάθε βδομάδα μπορείς να ενεργοποιείς και κάποια τσάμπα πακέτα.

Δηλαδή το "φοιτητικό" έχει 10€ κόστος για 1000' και 2GB -δεν ξέρω τι παίζει με roaming, SMS κλπ, υποθέτω ότι υπάρχουν και αυτά- για περίπου τις ίδιες παροχές. Άρα περίπου στα ίδια χρήματα με την "καλύτερη" χρέωση που είχα ποτέ.

Εντάξει, το ξέρουμε ότι οι MSRP τιμές των συμβολαίων είναι ληστρικές, αλλά με λίγη πίεση και "απειλές", μια χαρά παίρνεις τρελές εκπτώσεις στα συμβόλαιο....
Άβαταρ μέλους
By bill33
The Ace έγραψε:
red_monster έγραψε:με φοιτητικό που από ότι κατάλαβα μπορεί να βάλει ο καθένας πλέον απλά και εύκολα έχεις τα ίδια με αυτά που περιγράφονται με τα μισά λεφτά από αυτά που πλήρωσες στην καλύτερη των περιπτώσεων :metalo:

NickTG έγραψε:Και εγώ θα πω πως με 5Ε το μήνα έχω 1000 λεπτά προς όλους και 1GB ενώ όταν βάζω 10Ε κάρτα το μήνα μου δίνουν άλλο ένα GB έτσι.
Φυσικά εμένα είναι το φοιτητικό αλλά η Wind το έδινε αυτό το πακέτο ακόμα και στο μετρό.

Δηλαδή το "φοιτητικό" έχει 10€ κόστος για 1000' και 2GB -δεν ξέρω τι παίζει με roaming, SMS κλπ, υποθέτω ότι υπάρχουν και αυτά- για περίπου τις ίδιες παροχές. Άρα περίπου στα ίδια χρήματα με την "καλύτερη" χρέωση που είχα ποτέ.

Εντάξει, το ξέρουμε ότι οι MSRP τιμές των συμβολαίων είναι ληστρικές, αλλά με λίγη πίεση και "απειλές", μια χαρά παίρνεις τρελές εκπτώσεις στα συμβόλαιο....

Με ανανέωση 10€ με πιστωτική κάρτα/paypall/κατάστημα wind έχεις 1GB δώρο,μια φορά τον μήνα, χωρίς να πληρώσεις κάτι.
Με 5€ απο τα απο πάνω χρήματα έχεις 1000λεπτά προς όλους και 1GB .
Άβαταρ μέλους
By red_monster
The Ace έγραψε:

1200' προς όλους
1,2gb
1000' προς what's up
100sms προς όλους ή 100mb

με μια δεκάρα κάρτα το μήνα, από την οποία για ενεργοποίηση του πακέτου θες 7ευρά...
βάλε και τους φόρους σου μένουν χοντρά-χοντρά 2 ευρά το μήνα στην κάρτα--------> στον χρόνο βάζεις 10 κάρτες των 10 ευρώ .... :metalo:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
bill33 έγραψε:
The Ace έγραψε:

Με ανανέωση 10€ με πιστωτική κάρτα/paypall/κατάστημα wind έχεις 1GB δώρο,μια φορά τον μήνα, χωρίς να πληρώσεις κάτι.
Με 5€ απο τα απο πάνω χρήματα έχεις 1000λεπτά προς όλους και 1GB .

Όπως το λέει ο Bill εδώ.
Άρα από την κάρτα σου μένουν κάποια λεφτά.
Από εκεί και πέρα μπορείς κάθε βδομάδα να βάζεις δωρεάν:
20 SMS πρός όλους ή 30 προς Wind & Q
300MB
20 λεπτά προς όλους ή 30 προς Wind & Q

Επίσης υπάρχουν πακέτα των 2Ε.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
red_monster έγραψε:
The Ace έγραψε:

1200' προς όλους
1,2gb
1000' προς what's up
100sms προς όλους ή 100mb

με μια δεκάρα κάρτα το μήνα, από την οποία για ενεργοποίηση του πακέτου θες 7ευρά...
βάλε και τους φόρους σου μένουν χοντρά-χοντρά 2 ευρά το μήνα στην κάρτα--------> στον χρόνο βάζεις 10 κάρτες των 10 ευρώ .... :metalo:

Στο φοιτητικό cosmote whats up δεν ισχυει αυτο οτι μαζεύεις χρημα και θα βαλεις λιγότερες κάρτες γιατί προκειμένου να έχεις την προσφορά με τα 7 ευρώ έχεις προϋπόθεση το Προηγούμενο μήνα μια 10αρα κάρτα.
Ουσιαστικά θα την βγάλεις ενα μήνα τρωγοντας τα μαζεμένα αλλα τον επόμενο θα έχεις θέμα.

<
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#50469 λάθος μου τότε ... κάθε μήνα βάζω 10αρα και θεώρησα οτι αν είσαι οικονομικός και δεν ξεφύγεις από το πρόγραμμα βγαίνουν τα κουκιά
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#50479 Το εχω σκεφτεί πολλές φορές να "καβατζαρω" κανα μήνα έτσι αλλα στην τελική πραγματικά αξιζει να δίνω 10 ευρώ για ΟΛΗ μου την επικοινωνία (δεν εχω βαλει σταθερό στο φοιτητοσπίτο μονο ίντερνετ)

<
Άβαταρ μέλους
By GTS
Thomas_C200K έγραψε:Ξεκάρφωτο πάντως με την Wind στο εξωτερικό είχα αναγνώρηση κλήσης ενώ με Cosmote και Voda όλες οι κλήσεις εμφανιζόντουσαν σαν Αποκρύψεις.

+1
Καρτοκινητο Wind δουλευει μια χαρα στην Ευρωπη, το εχω χρονια.
Άβαταρ μέλους
By corsair
rocsta έγραψε:Εδώ cu εδώ και ένα μήνα και απορώ πόσο |λογοκρισία| ήμουν με 30ευρα στο συμβόλαιο κάθε μήνα :lipsealed:

εγω θα ελεγα να επιστρέψεις πισω στο προγραμμα που ησουν. Οι εταιριες κινητης χρειάζονται ανθρώπους για αρμεγμα, για να μπορεί να στηριζετε η φτηνη ταριφά στην καρτοκινητη. Ειστε οι ηρωες μας :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#50684 Πάντως έχω να πω πως τελευταία το F2G το παρακάνει. Βάζω μια κάρτα 10€ το μήνα και με τα 300 λεπτά+1GB που μου δίνει, δεν χρειάζεται να ξοδέψω τίποτε άλλο και απλώς γεμίζει η κάρτα μου. Ούτε τα 300MB κάθε εβδομάδα επιπλέον δεν εξαντλώ, ούτε το δωρεάν διπλασιασμό της κάρτας για κάθε μήνα χρησιμοποιώ...
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρειαστεί παραπάνω από ένα 10ευρο κάποιος και όχι, δεν μιλώ για φοιτητικό.
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ με corsair... :shifty: