Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!Εξαιρετική επιλογή και με εξαιρετική φορητότητα.
Sent from Corsair's brick
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!Εξαιρετική επιλογή και με εξαιρετική φορητότητα.
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!

Άρης έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά στο PC μου, αλλά δεν είχα εντοπίσει τί.
Έχω 840 EVO
http://www.google.com/m?hl=el&source=an ... ency+issue
Samsung I hate you and I want you to die
ευτυχώς δεν τον έχει εγκαταστήσει εδώ και 6 μήνες λόγω δουλειάς 
mjacob έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!
---->
---->
![]()
![]()
![]()

Anonymous Founder έγραψε:Το dongle ΕΙΝΑΙ πρόβλημα, πώς να το κάνουμε τώρα; Όταν θα είμαι σε καμία έρημο με το τσουτσούνι να εξέχει στο πλάι, θα είναι πρόβλημα!
Anonymous Founder έγραψε:γι' αυτό τελικά το αγόρασα
Anonymous Founder έγραψε:αν είμαι μπροστά από έναν πίνακα κρατώντας το laptop στο ένα χέρι και πληκτρολογώντας με το άλλο, και το ethernet καλώδιο να κρέμεται και ν' ασκεί πίεση στην πόρτα USB. Πόσο γρήγορα θα την πάρω στο χέρι;
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι γραφείου, οπότε δέξου πως ο αντάπτορας, ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα και έχει προβλήματα και περιορισμούς.
Anonymous Founder έγραψε:Η πόρτα Ethernet σε όλα είναι μια χαρά. Οι USB στα δύο, έχουν ξεχαρβαλωθεί, ενώ στο ένα, μετά από πτώση βέβαια, δεν δουλεύουν οι δύο.
Το ωραίο είναι πως με... εγκαλείς για ελλειπή γνώση, ενώ εκεί που έχει εσύ ελλειπή γνώση, κάνεις... υπολογισμούς!

MIXOStsi έγραψε:Όχι ακόμα...
Δεν έφτανε το budget. Στο προσεχές μέλλον...
Κάτι που θέλω να μου εξηγήσετε. Σε όλες αυτές τις […]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]