Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!
Εξαιρετική επιλογή και με εξαιρετική φορητότητα.

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Ε, ντάξει, αφού έβγαινε ίδια λεφτά με το Latitude 7240 που κοιτούσα, και δεν είχαν καμία σχέση σε specs, οπότε έκανα την καρδιά μου πέτρα!

Εικόνα
---->
Εικόνα
---->
:rant: :rant: :rant: :protest:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#24528 @ mjacob
Αυτός είναι ο ορισμός του τεχνοφασισμού :rtfm:

Άρης έγραψε:Εδώ και πολύ καιρό κάτι δεν πήγαινε καλά στο PC μου, αλλά δεν είχα εντοπίσει τί.
Έχω 840 EVO

http://www.google.com/m?hl=el&source=an ... ency+issue

Samsung I hate you and I want you to die

και τον είχα προτείνει στο αδέλφι μου :vava: ευτυχώς δεν τον έχει εγκαταστήσει εδώ και 6 μήνες λόγω δουλειάς :lol:

Λένε ότι άυριο θα βγει
Firmware update for the Samsung 840 EVO drives out tomorrow
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mjacob έγραψε:

Εικόνα
---->
Εικόνα
---->
:rant: :rant: :rant: :protest:

:shifty:
Έχουμε πάρει τα μέτρα μας κύριος!
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Το dongle ΕΙΝΑΙ πρόβλημα, πώς να το κάνουμε τώρα; Όταν θα είμαι σε καμία έρημο με το τσουτσούνι να εξέχει στο πλάι, θα είναι πρόβλημα!

Anonymous Founder έγραψε:γι' αυτό τελικά το αγόρασα

Anonymous Founder έγραψε:αν είμαι μπροστά από έναν πίνακα κρατώντας το laptop στο ένα χέρι και πληκτρολογώντας με το άλλο, και το ethernet καλώδιο να κρέμεται και ν' ασκεί πίεση στην πόρτα USB. Πόσο γρήγορα θα την πάρω στο χέρι;

Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχουν και δουλειές που δεν είναι γραφείου, οπότε δέξου πως ο αντάπτορας, ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα και έχει προβλήματα και περιορισμούς.

Anonymous Founder έγραψε:Η πόρτα Ethernet σε όλα είναι μια χαρά. Οι USB στα δύο, έχουν ξεχαρβαλωθεί, ενώ στο ένα, μετά από πτώση βέβαια, δεν δουλεύουν οι δύο.
Το ωραίο είναι πως με... εγκαλείς για ελλειπή γνώση, ενώ εκεί που έχει εσύ ελλειπή γνώση, κάνεις... υπολογισμούς!

:s_gamer :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#24731 Όχι ακόμα...
Δεν έφτανε το budget. Στο προσεχές μέλλον...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
MIXOStsi έγραψε:Όχι ακόμα...
Δεν έφτανε το budget. Στο προσεχές μέλλον...

Βάλε έστω και έναν 60αρη με 40 ευρώ για το OS. Μέρα με νύχτα....
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#24734 ωραιο cable management έκανες.

προσεξες αν το ανεμιστηρι του επεξεργαστη πεταει τον αερα και οχι να τον ρουφαει;

δεν ηξερα οτι υπαρχει κοσμος που ακομα εχει DVD R....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#24735 Και το δικό μου:
Εικόνα