Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#277824 Θέλω να πάρω στον μικρό (2,5) γυαλιά ηλίου. Τα πολαρόιντ (σαν αυτά πχ) γνωρίζετε αν τα μπράτσα τους ανοίγουν προς τα έξω; Εννοώ να μην σπάνε εύκολα κλπ. και να μην θέλουν κλείσιμο, όπως τα περισσότερα 'δικά μας'; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#277850 την Παρασκευη αγορασα γυαλια στραβομαρας,και πηρα πηρα εναν σκελετο της arnette στα 50 ευρω,με αρχικη μαγαζιου 98.
Σημερα ψαχνοντας στα ιντερνετομαγαζα ετσι απο περιεργεια,η χαμηλοτερη τιμη στα 67 ευρω και οι περισσοτεροι στα 70-80 ευρω. :dizzy:
ειμαι λιγο γυφτος στα παζαρια,αλλα τοσο πολυ να πεσει η τιμη? Μεγαλο μαγαζι στο Περιστερι.
Άβαταρ μέλους
By apol
xenos έγραψε:Θέλω να πάρω στον μικρό (2,5) γυαλιά ηλίου. Τα πολαρόιντ (σαν αυτά πχ) γνωρίζετε αν τα μπράτσα τους ανοίγουν προς τα έξω; Εννοώ να μην σπάνε εύκολα κλπ. και να μην θέλουν κλείσιμο, όπως τα περισσότερα 'δικά μας'; :hmmm:

Εχω παρει στον δικό μου (4.5) εδω και ένα χρόνο. Μην ανησυχείς, αντέχουν.

< >
Άβαταρ μέλους
By g8777
#280699 Κατα τα αλλα το Pokemon Go πειραξε μερικους. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΙΝΤΕΝΤΟ.
Άβαταρ μέλους
By g47
#280816 Geo αυτο ειναι το τριτο Holbrook που πηρες?
Πηρα ενα ζευγαρι κι εγω, μου αρεσει πολυ περισσοτερο απο οσο μου παει αλλα δε βαριεσαι.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
Geo f1 έγραψε:Εεεε πλακα μου κανεις?

....................

< 3

:lipsealed: ρε Geako, Σάλας είναι το επίθετό σου; :lol: Μόνο με τα γυαλιά και τα αθλητικά σου, αλλάζω ζαντολάστιχα/αμορτισέρ/φρένα και μου μένουν να πάρω μια tv για το εξοχικό και να κάνω και κάτι μερεμέτια :lol:

Να'σαι καλά, να τα χαίρεσαι :s_thumbsup