Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#68438 Κινητό μέχρι 100€ για το βαφτιστήρι. Λίγα τηλέφωνα, ίντερνετ και κανένα παιχνιδάκι. Για πείτε....
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#68712 Πώς μπορώ να προσθέσω στην εφαρμογή του gmail λογαριασμό hotmail & outlook; Έχω προσπαθήσει με ρυθμίσεις που βρήκα ψάχνοντάς το λίγο αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
cmarin έγραψε:Κινητό μέχρι 100€ για το βαφτιστήρι. Λίγα τηλέφωνα, ίντερνετ και κανένα παιχνιδάκι. Για πείτε....

αν δεν βιαζεται, Meizu M1 Mini.
απλα πρεπει να περιμενει.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Cosmonaut21 έγραψε:Πώς μπορώ να προσθέσω στην εφαρμογή του gmail λογαριασμό hotmail & outlook; Έχω προσπαθήσει με ρυθμίσεις που βρήκα ψάχνοντάς το λίγο αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.

όπως βγαίνει η καρτέλα από τα αριστερά , δεν επιλέγεις settings αλλά στη πάνω μεριά που λέει το όνομα του λογαριασμού σου (gmail) έχει ένα μικρό βελάκι που δείχνει προς τα κάτω

άμα χτυπήσεις εκεί πάνω βγαίνει η επιλογή add account και στη συνέχεια αφού το προσθέσεις τους λογαριασμούς που θες, εκεί πάνω θα βγουν και άλλες μπαλίτσες όπου η κάθε μια θα αντιστοιχεί σε κάθε λογαριασμό σου (πατάς και εναλλάσεις)

επίσης έχεις και το θετικό ότι σε κάθε λογαριασμό μπορείς να βάλεις διαφορετικά settings (και notification settings, το πιο βασικό)
Άβαταρ μέλους
By elteo
#68900 Δοκίμασα τον CM Launcher και κόλλησα. Τον βρήκα πολύ βολικό. Σου οργανώνει και τις εφαρμογές στο πι και φι.
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=en
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#68920 Σε ασχετες φασεις μου βγαζει το notaki μου αυτο το μηνυμα..
camera failed to initialize
Ειναι κατι σοβαρο?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#68925 :s_tongue :s_tongue Δεν το θελω!!!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#69128 Στο γραμματοκιβωτιο σημερα: ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ευχετηρια καρτα απο One plus one :s_wacko

Δεν μπαιζονται τα ατομα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#69129 Με τέτοια υποστήριξη κανονικά σε όλα τα μέλη του φόρουμ έπρεπε να γράψει ο ίδιος ο CEO!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#69137 Εχω απογοητευει με την καμερα του Νοτε μεσα στο σπίτι με μετριο φωτισμο

Send from my Note 3
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#69139 Από δω το πας από κει το πας.... Καμία αυτοσυγκράτηση πανάθεμά σε :lol:
Άβαταρ μέλους
By velissarios
g8777 έγραψε:Στο γραμματοκιβωτιο σημερα: ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ευχετηρια καρτα απο One plus one :s_wacko

Δεν μπαιζονται τα ατομα.

Τώρα που το θυμήθηκα, έχει κανείς πρόβλημα με την κάμερα του One+ ?

Στα 13Μp και στο 100% ποιότητα το αρχείο που παράγεται είναι μαξ 1,5mb .... Οκ είναι η συμπίεση του jpeg... αλλά και πάλι το αποτέλεσμα δεν με αφήνει ικανοποιημένο με βάση τις προδιαγραφές...

Είναι λέει γνωστό bug της cyanogen και καλύτερα δουλεύει η κάμερα στα 12Mp ή στο 95% της ποιότητας.... :dizzy: