- 04 Ιαν 2017, 09:45
Serf έγραψε:Θέλω σε μπάνιο να προσθέσω προσωρινά* (για κανά εξάμηνο) έξτρα φωτιστικό σε ύψος 1,5-2μ, ιδανικά στηριζόμενο στα πλακάκια του τοίχου. Θέλω πολλά;
* => θέλουμε να αποφύγουμε τρύπες/κτλ
Απ΄ ότι ξέρω δεν υπάρχουν φωτιστικά με βεντούζες και καλώς δεν υπάρχουν. Οι βεντούζες δεν πιάνουν σταθερά στο πλακάκι, κάποια στιγμή θα ξεκολλήσουν. Για να κρεμάσεις πετσέτα άντε να βάλεις βεντούζα, αλλά για φωτιστικό είναι επικίνδυνο.
Πάντως στα ερωτήματα καλό θα ήταν να είστε λεπτομερείς ώστε να παίρνετε και σωστές απαντήσεις. Ίσως αν ήξερα τι φωτιστικά έχει το μπάνιο, για ποιο λόγο χρειάζεται ο πρόσθετος φωτισμός
(για να βλέπει κανείς καλύτερα στον καθρέφτη, ή για καλύτερο φωτισμό όλου το χώρου) κλπ θα μπορούσα να δώσω κάποια απάντηση. Μια λύση για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν η αντικατάσταση των υφιστάμενων λαμπτήρων με ισχυρότερες (
εφόσον το επιτρέπουν τα υφιστάμενα ντούι) αλλά δεν ξέρω αν έχεις λαμπτήρες απλές, καθρέπτου, LED, φθορισμού ή κάτι άλλο.
Δώσε προσοχή στην παρατήρηση του quatra. Να έχεις επίσης υπόψη σου ότι ο ΚΕΗΕ χωρίζει τους χώρους των μπάνιων σε 4 περιοχές και υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που επιτρέπεται να κάνεις σε κάθε περιοχή.
Dimitris_P έγραψε:Υπάρχει βίδα με κινούμενο κεφάλι δεξιά-αριστερά ;
Θέλω δηλαδή κάτι που να βιδώνει (έστω και μη αυτόνομα) και να έχει ένα στρογγυλό κεφάλι που να μετακινείται εώς 10-20mm
Σκοπός είναι να περνάω την άκρη μιας αλυσίδας στο κεφάλι και να μπορώ να το κινώ τόσο ώστε να σφίξει ή να λασκάρει.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός 
Ούτε εγώ κατάλαβα. Τι είδους μετακίνηση θέλεις να μπορεί να κάνει το κεφάλι; Να κινείται προς τα πού;
I hooked up my accelerator pedal to my brake lights. I hit the gas, people behind me stop and I'm gone...