Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#482323 :lol:

Το φαγα!! Και placebo με ποναει η κοιλια...
Εδωσα και στον σπαικ...

:lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#482375 όχι τέτοια στο σκυλί, όχι ζάχαρη...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#482393 Βρε εγλειψε λιγο το κεσεδακι.

.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#482574 Ληγμένα παίρνεις, κι επισήμως... :(
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#482583 Σήμερα το μενού έχει γίγαντες ληγμένους 2 μηνών. Αν πάθω τίποτα θα είναι από υπερβολική έκθεση σε τοξικά αέρια :help:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Zorz έγραψε:Ληγμένα παίρνεις, κι επισήμως... :(

inb4 το ποστ στα pc...
πόσο μπροστά... :lol:
Άβαταρ μέλους
By thednick
#485465 Πόσο χρονικό διάστημα είναι φυσιολογικό να έχει κάποιος πυρετό με γρίπη? Ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, αλλά προβληματίζομα γιατί αύριο είναι η 7η μέρα.. Το ιστορικό είναι: Μέρες 1-3: Αντιπυρετικά συχνά (πυρετός μέχρι 38,5). Μέρες 4-5: 1 αντιπυρετικό την ημέρα, το πρωί χωρίς πυρετό, απο το μεσημερί και μετά 37,6. Σήμερα (6η μέρα): Όλο το πρωι χωρίς πυρετό, από το μεσημέρι και μετά 37,4-37,7.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
thednick έγραψε:Πόσο χρονικό διάστημα είναι φυσιολογικό να έχει κάποιος πυρετό με γρίπη? Ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, αλλά προβληματίζομα γιατί αύριο είναι η 7η μέρα.. Το ιστορικό είναι: Μέρες 1-3: Αντιπυρετικά συχνά (πυρετός μέχρι 38,5). Μέρες 4-5: 1 αντιπυρετικό την ημέρα, το πρωί χωρίς πυρετό, απο το μεσημερί και μετά 37,6. Σήμερα (6η μέρα): Όλο το πρωι χωρίς πυρετό, από το μεσημέρι και μετά 37,4-37,7.

Έχεις βήχα κλπ?

< >
Άβαταρ μέλους
By thednick
#485470 Πρόκειται για τη μητέρα μου (55). Έχει βήχας (ο γιατρός είπε οτι θα κρατήσει αρκετά), αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο (βήχει 4-5 φορές την ημέρα). Γενικά η κλινική κατάσταση είναι καλή (τρώει, κτλ). Απλα υπάρχουν αυτά τα δέκατα που οταν ανεβαίνουν αυξάνουν την εξάντληση. Ο γιατρός είπε ότι θα το ψάξουμε αν συνεχίσει να έχει πυρετό από εβδομάδα και ότι μέχρι στιγμής το θεωρεί εντός των φυσιολογικών ορίων. Από την άλλη 6 μέρες με πυρετό (έστω και δέκατα) μου φαινεται μεγάλο διάστημα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#485542 Υπάρχουν κάτι περιποιημένες ιώσεις που σε ταράζουν στον πυρετό για μέχρι 10 μέρες. Αλλά η μητέρα σου έχει μόνο δέκατα, όχι πυρετό.
Να προσέχει και να πίνει πολλά υγρά και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, συνήθως depon αρκεί (μέχρι 4 γραμμάρια την ημέρα για υγιές άτομο).
Ο βήχας μπορεί να κρατήσει μήνες, αρκεί να είναι ξερός κσι νσ μη βγσίνουν βρωμερά φλέγματα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#485666 Eίχα γράψει ότι η γυναίκα μου εγχειρίστηκε πριν 1 μήνα στο δεξί χέρι το οποίο έχει ακόμα ένα πρήξιμο στα δάχτυλα, επειδή δεν μπόρεσε να βρεί στο τηλέφωνο τον γιατρό να τον ρωτήσει αν είναι φυσιολογικό μετά από ένα μήνα να πονάει και να νιώθει τσιμπήματα στις τομές και ενώ είχε πάει 2 φορές στο ΚΑΤ δεν μπόρεσε να τον συναντήσει, έκλεισε απογευματινό ραντεβού, η απογευματινή επίσκεψη στο νοσοκομείο για να μιλήσει με τον γιατρό που την χειρούργησε κοστίζει 48 ζωντανά ευρώπουλα για 5λεπτη ενημέρωση, τόσο κάθισε μέσα, 5 λεπτά, τις έπιασε το χέρι έκλεισε και άνοιξε τα δάχτυλα, της είπε ότι θα κάνει ακόμα τουλάχιστον 2 μήνες να αποκατασταθεί πλήρως και αυτό ήταν, το γράφω απλά για την πληροφορία χωρίς δικά μου σχόλια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#485677 Αν κρίνω από το πόσο χρεώνει την εργατοώρα μια αντιπροσωπεία για μια ασήμαντη βλάβη ενός άψυχου πράγματος, τα 48e μου φαίνονται αστείο ποσό.