Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#245790 Τόσα ανταλλακτικά μας έχει παρουσιάσει ο άνθρωπος. Μέχρι και τα Ρ/Ν τους έχουμε μάθει!
Για λόγους ασφαλείας καταστρέφει τα παλιά που δεν επιδέχονται προβλεπόμενης επισκευής (τα περισσότερα δηλαδή).

Μάρκο, με οξυγόνο ή με σβουράκι γίνεται πανεύκολα, εκτός αν την βρίσκεις με την βαριοπούλα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:σαν τι πράγματα δηλαδή; :hmmm:

Παλιά ανταλλακτικά που δεν επισκευάζονται για τον Χ ή Ψ λόγο... Δεν μπορείς να πετάξεις απλά κάτι, πρέπει να γίνει μόνιμη παραμόρφωση.

Pitt έγραψε:Μάρκο, με οξυγόνο ή με σβουράκι γίνεται πανεύκολα, εκτός αν την βρίσκεις με την βαριοπούλα... :lol:

Μάντεψε... :s_devil :s_devil :s_devil

Εντωμεταξύ τα μέταλλα σε κάποια ανταλλακτικά είναι τόσο σκληρά που σπας το πάτωμα άνετα... :lol: :lol:

Πήρα μία καλή δόση σήμερα, Δευτέρα τα υπόλοιπα... :s_devil :s_devil
Άβαταρ μέλους
By Pitt
markvag έγραψε:
Pitt έγραψε:Μάρκο, με οξυγόνο ή με σβουράκι γίνεται πανεύκολα, εκτός αν την βρίσκεις με την βαριοπούλα... :lol:

Well, let me guess...
Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#246020 Πρέπει να τις είχα >10 χρόνια αυτές στα δεξιά. Έλιωσαν... Πλέον πάμε στην επόμενη δεκαετία...

Εικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#246114 Πιο τρέντυ πρέπει με διχαλο :rtfm:

Εμένα μου αρέσει που ξυρίστηκα μετά από ένα μήνα+

Καλό το γένι, αλλά η αίσθηση φρεσκαδούρας τα σπάει :metalo:
Άβαταρ μέλους
By dimik
PeterPan έγραψε:Πρέπει να τις είχα >10 χρόνια αυτές στα δεξιά. Έλιωσαν... Πλέον πάμε στην επόμενη δεκαετία...

Εικόνα

Sent from space >

Έχω ακριβώς τι ίδιες για την ίδια περίοδο :lol:

Δεν τις αλλάζω με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
QsisVTS έγραψε:Πιο τρέντυ πρέπει με διχαλο :rtfm:

Δεν βολεύει η κάλτσα ρε συ... ;-)

__
Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:
markvag έγραψε:

Well, let me guess...
Εικόνα

:lol:

Πως με νιώθεις... :inlove:

PeterPan έγραψε:Πρέπει να τις είχα >10 χρόνια αυτές στα δεξιά. Έλιωσαν... Πλέον πάμε στην επόμενη δεκαετία...

Εικόνα

Sent from space >

:inlove: Οι μόνες παντόφλες που άντεξαν και σ' εμένα καμιά 10ετία ήταν της ΝΙΚΕ κάπως σαν αυτές... Επειδή περπατάω κάπως παράξενα η δεξιά τρώει πολύ ζόρι και συνήθως άλλαζα παντόφλα στους 4-5 μήνες... Αυτές άντεξαν χρόνια... :inlove: Πριν από 2-3 μήνες τις έστειλα όταν τρύπησε ο πάτος της δεξιάς... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#246175 Σιγά ρε σεις! Θα την κλείσετε την Nike. Άκου δέκα χρόνια παντόφλες... :lipsealed:

trident1971 έγραψε:
Pitt έγραψε:Δεν βολεύει η κάλτσα ρε συ... ;-)

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!
ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#246219 Όταν ήμουν πιτσιρικάς πάντα φορούσα κάλτσα μαζί με το πέδιλο, όχι άσπρη βέβαια.
Η σκέψη μόνο του να κολλά σκόνη και βρωμιά πάνω στο εκτεθειμένο δέρμα του πέλματος μου προκαλεί αηδία .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#248918 Μου αρεσε το κεφι ολης της παρεας χθες το βραδυ στο Ροκ εντ ρολλ.Καιρο ειχαμε να πιουμε.

Δεν μου αρεσε που με 3 ωρες υπνο,πηγα τον μικρο για μπαλλα και ειμαι ενα χαλι.
Δεν μου αρεσει που εμαθα για εντατικες μετα απο ατυχημα για παλιο φιλο.
Δεν μου αρεσει που σκανε εκτακτες psolies και δεν μπορω να μαζεψω φραγκο.