Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#390276 Καλό φαίνεται , σοβαρό. Εξαρτάται και από το event , άμα σε υποστήριξε σε αυτό που ήθελες να κανείς τότε :thumbsup:
Το φουλ κοστούμι γιατι σε χαλάει ;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#390277 Εγω κολλησα λιγο με την γραβατα και τζιν που μου φαινεται παντα υπερακυρος συνδυασμος. Κατα τα αλλα μια χαρά.

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#390280 +1
Αυτή την μόδα (τζιν+γραβατα+σακακι) την έζησα στα 90ies σε extreme συνδυασμούς. Υπήρχαν και κάτι γραβάτες με λαχουρια μπροστά από τζιν πουκάμισα που ...

Ο συνδυασμός όμως του Πέτρου θεωρώ είναι εξίσου διαχρονικός, κλασικός με το κουστουμι και μ' αρέσει. Ένα + στο σκούρο τζιν.

Αντίθετα κάτι που ποτέ δεν μ' άρεσε και δεν το ακολούθησα ήταν το άλλο χρώμα σακακι άλλο χρώμα υφασματινο παντελόνι. Μια προχειριλα μου βγάζει.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#390302 Ασχετο αλλα το baden baden εχει απο τα καλυτερα thermen που εχω παει, το caracalla. Ελπιζω να ξεπλεψες λιγο χρονο να το επισκευθεις

< Smart ultra 6 >
Άβαταρ μέλους
By elteo
PeterPan έγραψε:Έτσι ντύθηκα για να κάνω την παρουσίαση στο συνέδριο χθες στο Baden Baden...
Δε μου πολυαρέσουν τα κουστούμια, προτιμώ τζιν με σακάκι... Κ τελικά ο καθηγητής μου μου είπε πολύ καλό ντύσιμο :-)

Γενικά αποδείχθηκε το σύνολο πολύ καλή επιλογή...

Εικόνα

< >

τι νούμερο παπούτσι φοράς? :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#390310 Το λάθος στο λουκ του Πέτρου είναι το πουκάμισο.
Έπρεπε να φορέσει ένα με rex ή καλύτερα semi-rex γιακά, αφού φοράει τζιν.
Όσο αφορά το τζιν, είναι μια χαρά επιλογή.

@cosneo
Η επιλογή άλλο χρώμα σακάκι-παντελόνι, μόνο προχειρίλα δεν βγάζει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#390317 γραβάτα σε γιακά άνευ κουμπιών ρε πετράν

σακάκι με 2 κουμπιά είναι πιο επίσημο από το 3κουμπο. άρα εκεί έπρεπε να δεις τι θα έκανες με το παντελόνι.

βασικά μιλάμε για γερμανία ε :lol: οι τύποι φορούν οτιναναι οπωσναναι οποτεναναι :lol: (γι'αυτό και είναι συνήθως ακομπλεξάριστοι)

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
JBT έγραψε:γραβάτα σε γιακά άνευ κουμπιών ρε πετράν

σακάκι με 2 κουμπιά είναι πιο επίσημο από το 3κουμπο. άρα εκεί έπρεπε να δεις τι θα έκανες με το παντελόνι.

βασικά μιλάμε για γερμανία ε :lol: οι τύποι φορούν οτιναναι οπωσναναι οποτεναναι :lol: (γι'αυτό και είναι συνήθως ακομπλεξάριστοι)

:s_howdy

αυτό με τα κουμπιά το πρόσεξες κ έχεις δίκαιο. Είχα κ κουστούμι μαζί για παν ενδοχόμενο, αλλά το πουκάμισό του δεν ταίριαζε με το ντύσιμο. Τελικά έβαλα τη γραβάτα με αυτό. Αλλά όπως λες, στη Γερμανία είναι ακομπλεξάριστοι γενικότερα. Προφέσορες γκουρού της μεταμόσχευσης χονδροκυττάρων στο γόνατο φορούσαν κόκκινη κάλτσα κ τρελιάρικα κουστούμια, παπούτσια με δίχρωμη σόλα κτλ :lol:

τα παπούτσια τα είχα πάρει κάποτε από τα μέρη του kilomeater :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#392162 Είναι John Lobb. Ίσως η καλύτερη μάρκα παπουτσιών στον κόσμο.
Κόστος 1290 λίρες.
Κομψότητα και μινιμαλισμός.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#392165 Ωραίο (κι αν δεν υπήρχε ο άσσος μπροστά, το συζητούσαμε).

< >
Άβαταρ μέλους
By italakias
#392179 Εγω λεω να αφαιρεσουμε το μηδενικο στο τελος.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#392186 Σωστό. Ή κάνουμε έκπτωση ή δεν κάνουμε

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Giuseppe Busso έγραψε:Είναι John Lobb. Ίσως η καλύτερη μάρκα παπουτσιών στον κόσμο.
Κόστος 1290 λίρες.

-Καλημέρα, Groupama εκεί;
-Καλημέρα σας, πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
-Παπούτσια ασφαλίζετε; :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#394039 Ολοι Κιμοα παιδια.

Βοηθάμε τον Αλονσο στο νέο ξεκίνημα του

https://kimoa.com/eu_en/men