Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
markvag έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Εχετε εμπειρια από αυτες, μηπως σπανε μπαλες όταν θες να μιλησεις μαζι τους κλπ;

Νομίζω πως όλες τα ίδια σκ@τ@ είναι... Σαν απλός ιδιώτης δεν έχεις ελπίδα... Πάνε στον φθηνότερο από τους 4-5 μεγάλους.

Και για να μην μπερδευτείς νικόπαπα, το πάνε που λέει ο καρντάσης από πάνω, είναι να πας εσύ, δεν πάνε κάπου οι άλλοι :lol: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#892806 Μαρκο εμενα ετσι και ΜΕ ελεγε τετοια, θα γινοταν χαμος. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:
markvag έγραψε:
PaNick67 έγραψε:
Εχετε εμπειρια από αυτες, μηπως σπανε μπαλες όταν θες να μιλησεις μαζι τους κλπ;

Νομίζω πως όλες τα ίδια σκ@τ@ είναι... Σαν απλός ιδιώτης δεν έχεις ελπίδα... Πάνε στον φθηνότερο από τους 4-5 μεγάλους.

:lol: Και για να μην μπερδευτείς νικόπαπα, το πάνε που λέει ο καρντάσης από πάνω, είναι να πας εσύ, δεν πάνε κάπου οι άλλοι :lol: :shifty:

Ναι ναι ξέρω. Κι ο g τέτοια με λέει :lol: :lol: οπότε έχω μάθει

@Ντιμης, και τι θα κάνει βρε ο Μάρκος; Είναι οσος ο Αργύρης στην Β δημοτικού :lol: :lol:

:s_tongue :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#892808 Σήμερα μου ήρθε η πρώτη ΔΕΗ
Να μην τα πολυλογω πληρώνω 0.145 την κιλοβατώρα συν 0.316 την κιλοβατώρα για όλα τα άλλα ....δλδ 0.461 η κιλοβατώρα

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bujinkan έγραψε:ναι ισως....μαλλον λαθος εκανα θα το ξαναδω

Υπολόγισε το ρεύμα συν το "Για την ΔΕΗ πληρώνετε" και το ΦΠΑ 6%.
Τα υπόλοιπα τα πληρώνεις σε κάθε πάροχο
Άβαταρ μέλους
By markvag
edmond έγραψε:
markvag έγραψε:
PaNick67 έγραψε:

Και για να μην μπερδευτείς νικόπαπα, το πάνε που λέει ο καρντάσης από πάνω, είναι να πας εσύ, δεν πάνε κάπου οι άλλοι :lol: :shifty:

Δεν θα περάσεις το τελωνείο στα Τέμπη;; Θα το περάσεις κάποια στιγμή. Δεν θα πας να παραγγείλεις κανένα πιτόγυρο;; Θα πας... :whistlink: :whistlink:

dimviii έγραψε:Μαρκο εμενα ετσι και ΜΕ ελεγε τετοια, θα γινοταν χαμος. :twisted:

Έχω ήδη στείλει πράκτορα, σε ειδική αποστολή. :shifty: :shifty:

Δεν μπορώ να πω περισσότερα, το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως έχει πολλά 7άρια... :ninja:

ΥΓ: Στο ΜΕ, θέλει απόστροφο! :rtfm: :x
Άβαταρ μέλους
By edmond
#892827 Σιγά μη θέλει και περίστροφο :lol:
Πέρασα...τελωνείο τις προάλες, δεν παρατήρησα τίποτα :roll: . Το τσουρέκι από τον γνωστό, σαν τσουρέκι το ζήτησα, φρέντο εσπρέσσο ήθελα, φρέντο εσπρέσσο ζήτησα, φαντάζομαι αν μια νοικοκυρά από την ανω Τούμπα θέλει να μαγειρέψει φασολάδα, φασόλια θα ψάξει να βρει στο ράφι του σμ :rtfm: .
Φιλόξενη πόλη πάντως η Ξεσαλλόνικα, πάρκαρα απέναντι από τον Λ. Πύργο, στο τηλεοπτικό κανάλι, όλα πόπα, νο πρόμπ :roll:

Και ον τόπικ, μου ήρθε σήμερα 4ος σερί
μηνιαίος λογαριασμός περί των 85€. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου; :hmmm: Το σύνηθες είναι(εύχομαι ήταν) γύρω στα 150€ :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Σιγά μη θέλει και περίστροφο :lol:
Πέρασα...τελωνείο τις προάλες, δεν παρατήρησα τίποτα :roll: . Το τσουρέκι από τον γνωστό, σαν τσουρέκι το ζήτησα, φρέντο εσπρέσσο ήθελα, φρέντο εσπρέσσο ζήτησα, φαντάζομαι αν μια νοικοκυρά από την ανω Τούμπα θέλει να μαγειρέψει φασολάδα, φασόλια θα ψάξει να βρει στο ράφι του σμ :rtfm: .
Φιλόξενη πόλη πάντως η Ξεσαλλόνικα, πάρκαρα απέναντι από τον Λ. Πύργο, στο τηλεοπτικό κανάλι, όλα πόπα, νο πρόμπ :roll:

Και ον τόπικ, μου ήρθε σήμερα 4ος σερί
μηνιαίος λογαριασμός περί των 85€. Ν' ανησυχώ γιατρέ μου; :hmmm: Το σύνηθες είναι(εύχομαι ήταν) γύρω στα 150€ :s_dunno

Ριξε μια ματια στο ρολοι αν γραφει το νουμερο περιπου του λογαριασμου.

Κι εμεις καπου τοσα πληρωνουμε, κατω απο 80€ τον μηνα και κοντα στα 100 τους μηνες με ερκοντισιον. Ευτυχως φετος η περιοδος ξεκινησε αργα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Το τσουρέκι από τον γνωστό

..και αυτο ειναι ο,τι χρειαζομαστε να γνωριζουμε για τους Λεκανοπεδιους οταν περνανε το Σειριος checkpoint. :s_hang

Ε πες ετσι, και εμεις νομιζαμε οτι πηγες οντως στις ξαδερφουλες :inlove: :inlove: τις μπουγατσες . Ονειρο εβλεπες.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894811 Ο συγγραφέας είναι πολιτικός μεν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά το άρθρο είναι πολύ καλό πάντως και έχει ενδιαφέροντα στοιχεία.
https://www.news247.gr/perivallon/giorg ... metavasis/
Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά, είναι πάντως λίγο μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#894813 Eχω πλεον μια πρωτη εικονα καταναλωσης στο καινουργιο διαμερισμα μιας και ο πρωτος λογαριασμος ηταν 3μηνος αλλα δεν εμενα μεσα ακομα ολο το 3μηνο.
Εχουμε και λεμε λοιπον για ιουλιο μηνα ,διαμερισμα 93 τμ ,ερκοντισιον 24αρι στο σαλονι 24/7 αναμενο ,ερκοντισιον 9αρι στην κραβατοκαμαρα λειτουργια 8 ωρες τη νυχτα, στα λοιπα ολη μερα μουσικη η το βραδυ τιβι , ενα πλυντηριο καθε 2 μερες, μαγειρεμα εχω γκαζιου εστια οποτε μηδεν, και μιση ωρα ημερησιως θερμοσιφωνα.
Εκαψα 9.5 κιλοβατωρες ημερησιως δλδ 295 τον ιουλιο....Μια χαρα νομιζω .
Ειμαι στο σταθερο της δεη με 0.14 και επιστροφη 50 ευρω τον πρωτο και τον εκτο μηνα,
Άβαταρ μέλους
By otso
Isambard έγραψε:Ο συγγραφέας είναι πολιτικός μεν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά το άρθρο είναι πολύ καλό πάντως και έχει ενδιαφέροντα στοιχεία.
https://www.news247.gr/perivallon/giorg ... metavasis/
Αξίζει τον κόπο να του ρίξετε μια ματιά, είναι πάντως λίγο μεγάλο.

O συγγραφεας ζει στην δικη του φουσκα
ευχολογια
γραφει
Είναι υπόθεση των Δήμων, των Περιφερειών και των Κυβερνήσεων
Αν η κυβερνηση του ζαβου ειναι διεφθαρμενη που να δεις τους δημους και περιφερειες
εξ επανεκαθεν ο ορισμος της διαφθορας
αμπελοφιλοσοφιες καθηγηταδων που μαλιστα βρεθηκαν σε θεσεις ευθυνης
Ποιοι ειναι μεγαλυτεροι μπλαμπλαδες ; που εχουν κανει την μεγαλυτερη ζημια στην χωρα ;
Οι περιφημοι καθηγητες Συνταγματολογοι
η οι καθηγητες οικονομολογοι ;
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#894820 Δεν το γράφει μόνον για την Ελλάδα, το γράφει για όλες τις χώρες. Στην Ελλάδα έχουμε έναν επιπλέον λόγο, γιατί είμαστε αυτή τη στιγμή εισαγωγείς ενέργειας (κυρίως ΦΑ αλλά ασφαλώς και πετρελαίου για τα οχήματα).
Η λύση της αποθήκευσης (που είναι τεράστιο θέμα, ειδικά αν τα νησιά μας δεν είναι διασυνδεδεμένα), μπορεί να λυθεί και μέσω του υδρογόνου πάντως και όχι μόνο με μπαταρίες.

Προφανώς, αν μπορούσαμε να καίμε για πάντα λιγνίτη, θα ήταν πολύ καλύτερο για τα οικονομικά μας, αλλά όχι και για το περιβάλλον. Η Κίνα θα είναι η πρώτη που θα αρχίσει να πηγαίνει προς την πράσινη ενέργεια, μόλις καταφέρει να ισορροπήσει τη ζήτηση. Σήμερα φτιάχνει όσα εργοστάσια προλαβαίνει, αδιαφορώντας πρακτικά για το περιβάλλον, μιας και διψάει για ενέργεια. Στο μέλλον, μιας και ούτε αυτοί έχουν δικά τους πετρέλαια και ΦΑ, θα γυρίσουν τα πάντα σε ΑΠΕ, έχοντας και το πλεονέκτημα να έχουν τεράστια υδροηλεκτρικά, άρα να τα χρησιμοποιήσουν για άντληση, αλλά και τεράστια παραγωγή μπαταριών.

Η Ελλάδα αναγκαστικά θα πρέπει να επενδύσει, αν δε θέλει να εξαρτάται για πάντα από το ΦΑ της Ρωσίας (φθηνό) και το LNG της Αλγερίας (ακριβό) και των ΗΠΑ (πανάκριβο).