Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Govus
#655752 Παίδες, πόσες δόσεις σας βγάζει στο εκκαθαριστικό για την πληρωμή του φόρου :hmmm: ;
Εμένα πάντως τρεις (3) :roll: ...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#655757 Την έκανα πριν λίγες μέρες. 3 δίμηνες δόσεις και μένα μου έβγαλε. Αν θυμάμαι καλά, ο ΕΝΦΙΑ είναι 6 μηνιαίες δόσεις.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να βρω την αντικειμενική και την εμπορική αξία ενός ακινήτου και του οικοπέδου που ανήκει;
Άβαταρ μέλους
By DAP
#655762 Μου φαινεται οτι ειχαν πει στο Δημο οπου ανηκει το ακινητο εχει αναρτηθει σχετικος χαρτης και πινακες τιμων..........Δεν ειναι σιγουρο παντως.......
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dodger έγραψε: Αν θυμάμαι καλά, ο ΕΝΦΙΑ είναι 6 μηνιαίες δόσεις.

για 8 δοσειςδεν ειχαν πει για τον ΕΝΦΙΑ?
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Govus έγραψε:Μα οκτώ (8) δεν έχουν πει οι μαθητευόμενοι μάγοι... :hmmm: ;

8 είπανε και 8 θα είναι.
Μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την 1η δόση (31/7) θα έχει αλλάξει στο taxis η κατάσταση.
Όπως επίσης θα έχει δοθεί και η δυνατότητα για 2% έκπτωση για εφάπαξ καταβολή.

Καθυστέρησαν γενικώς με την ψήφιση αυτών των διατάξεων και δεν έχει βγει ακόμη η σχετική εγκύκλιος. Σε λίγες μέρες -λένε- θα το δούμε στο taxis.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#655773 Μετά τις 20/7 θα φανεί στο taxis το νέο πλάνο δόσεων
(σαν διαφήμιση του Κωτσοβολου ακούστηκε αυτό)

< Note >
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#656124 Όποιος ενδιαφέρεται, αναρτήθηκαν οι 8 δόσεις για τις ήδη σταλμένες.
Για να το φτιάξουν παρεμπιπτόντως διέγραψαν και κατι εκκρεμή Ε9... Εντάξει μωρέ.. ας τα ξαναπεράσουν, φρέσκα θα τα έχουν αφού είναι σε εκκρεμότητα... :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#656126 Ερώτηση-τρολάρισμα προς τους συμφορουμίτες λογιστές: για τα ηλεκτρονικά βιβλία είστε έτοιμοι;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Serf έγραψε:Ερώτηση-τρολάρισμα προς τους συμφορουμίτες λογιστές: για τα ηλεκτρονικά βιβλία είστε έτοιμοι;;; :lol:
Ε καιρος ήταν να έχουμε κάτι ν ασχοληθούμε να περνάει η ωρα μας.Βαρεθηκαμε να σκοτώνουμε μύγες...

< >