Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#725745 Για τα άλλα δεν γνωρίζω, αλλά για εγγύηση δεν συμφωνώ. Αν πληρώσεις, θα πάρεις 5 ή και παραπάνω χρόνια. Κανένα built-to-order δεν έχει τόσο μεγάλη εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Ove20 έγραψε:Θέλω desktop με τις ανέσεις του.

+1 :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Ove20
g8777 έγραψε:Nuc με vesa mount σε οθόνη; Δεν μπορω να σκεφτώ περισσότερη άνεση.

Το NUC δεν έχει σε καμία περίπτωση τις επιδόσεις ενός desktop ούτε τις θερμοκρασίες λειτουργίας του. Δεν με ενδιεφέρει το μέγεθος και ο χώρος που πιάνει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Anonymous Founder έγραψε:Για τα άλλα δεν γνωρίζω, αλλά για εγγύηση δεν συμφωνώ. Αν πληρώσεις, θα πάρεις 5 ή και παραπάνω χρόνια. Κανένα built-to-order δεν έχει τόσο μεγάλη εγγύηση.

Η αλήθεια είναι πως θεωρούσα ότι τέτοιες επεκτάσεις έχει μόνο σε εταιρείες μιας και στις σελίδες των μαγαζιών τύπου Πλαίσιο και λοιπά δεν είχα δει να αναφέρει κάτι.

Όμως αν πληρώσεις και έξτρα η διαφορά πάει ακόμα παραπάνω.

Εντάξει, εμένα μου αρέσει κιόλας η διαδικασία οπότε δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να πάρω κάποιο έτοιμο εκτός αν λόγω υπερβολικών τιμών των GPU αυτή την περίοδο έβγαινε φθηνότερο.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#725793 Δεν βλέπω ούτε σε 3ετια να ισιώνει η αγορά των καρτών. Δεν το πήρα με αυτό γνώμονα ούτως ή άλλως.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#725794 Και γώ αυτό θα έγραφα αλλά είδα που δεν έβαλε και λέω πάει για καμία GT710
Μελλοντικα περιοριστικο το τροφοδοτικό
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
g8777 έγραψε:Nuc με vesa mount σε οθόνη; Δεν μπορω να σκεφτώ περισσότερη άνεση.

Το υπογράφω με 2 χέρια. Η καλύτερη αγορά PC που έκανα ποτέ.
Και δεδομένου ότι δεν παίζω ποτέ με λάπτοπ, δεν πρόκειται να γυρίσω ποτέ ξανά σε mega desktop.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#725890 Κατανοώ ότι η φάση είναι ότι βολεύει τον καθένα αλλά πέρα του μικρού μεγέθους στα NUC και ίσως της περιορισμένης αναβάθμισης δεν βλέπω κάτι άλλο. Είναι πολύ ακριβά, δεν έχουν τις ίδιες επιδόσεις με ένα desktop στα ίδια λεφτά και δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες αναβάθμισης. Κοινώς το παντρεύεσαι μέχρι να ψοφήσει. Αν ήταν να προχωρήσω σε αγορά NUC θα κοίταζα σε laptop που πάλι τα θεωρώ υπερτιμημένα αλλά τουλάχιστον είναι αυτόνομες φορητές λύσεις.
Άβαταρ μέλους
By Ove20
#725997 Επειδή η βασική του χρήση είναι γραφείο-media μια χαρά με βολεύει ο Intel. Είναι και νέο μοντέλο. Τόσα χρόνια με i3 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ξέχωρα από αυτό στα build to order οι amd που παίζουν είναι παλιοί και σχετικά ακριβοί. Anyway ο καθένας όπως βολεύεται.