Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#244984 Εγώ πάντως το πρωί μια χαρά πήγα παραλιακή από Φλοίσβο και μετά, στο ύψος του ΙΚΕΑ ξεκίνησε το μποτιλιάρισμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#245034 Είχε τρελό μποτιλιάρισμα από Αλίμου (αρκετά ψηλά) και όλη η παραλιακή μέχρι και Φλοίσβο σίγουρα, που πήρα την (μπλιαχ) Αμφιθέας για να ανέβω Συγγρού.
Ήμουν με την μηχανή, αν είχα το αυτοκίνητο θα είχα κόψει φλέβες! :lipsealed:
Γιατί δεν ξέρω, χθες που συνήθως έχει παραπάνω κίνηση λόγω Δευτέρας ήταν χαλαρά.
Να πω για μια ακόμη φορά πως νιώθω πολύ τυχερός που κάνω το commuting μου κάθε μέρα με την Multistrada, πόσοι έχουν αυτή τη χαρά; Στο δρόμο, άντε μέχρι V-strom ή Varadero θα δείς συνήθως, ενώ πάρα πολλοί έχουν BMW. Ducati πετυχαίνω σπάνια.
:s_roses :s_roses
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#245038 Δε μου αρέσει που βλέπω συνέχεια Volvo

Τι παίζει με αυτούς; Άντε μέχρι τον Volvozeus το καταλάβαινα, τώρα παίρνουν ένα σωρό Volvo και το παίζουν και ιστορία :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245041 Volvara ρε και τα μυαλα στα κάγκελα...
Κιουση άσε να μάντεψω, V40; diesel;

Τον Σεπτέμβριο είχε κάνει προσφοραρα ο αντιπρόσωπος, με 21k έπαιρνες την ακριβότερη έκδοση με το κλειδί στο χέρι. Κάπου 7k έκπτωση αν θυμάμαι καλά..
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#245042 Μου άρεσαν τα νεροπίστολα που είχε ο g8777 στο πάρτυ του προχτές

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#245044 Νταξ, νισαφι, ολόκληρη καριέρα εχτισες πάνω στο dvd της Τζούλιας, ξεπερνα την, σκέψου κάτι δικό σου. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#245111 Η οποία Τζούλια χτες βράδυ, καπου μιαμιση-δυο παρά, έκανε αισθητή την παρουσια της με το που άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο Opus...ελπίζω να μην μας είδε που κρυβαμε τα μπουκάλια καθώς περνούσε δίπλα μας :D
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#245492 Μου άρεσε η ολιστική 2ήμερη αποτοξίνωση.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#245499 Μου αρέσει που μετά από μία ζορικη μέρα στην δουλειά πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς με τον μικρό μου, πήραμε από ένα γλυκό και τα φάγαμε στο παγκάκι. Το χαμόγελο του μου πήρε όλη την κούραση!
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
Obelix έγραψε:Μου αρέσει που μετά από μία ζορικη μέρα στην δουλειά πήγαμε στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς με τον μικρό μου, πήραμε από ένα γλυκό και τα φάγαμε στο παγκάκι. Το χαμόγελο του μου πήρε όλη την κούραση!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#245645 Τι κάνει η νοσηλεύτρια στην τράπεζα; Κλύσματα βάζει; :dizzy:
Πόσα άτομα είστε; Προβλέπεται και γιατρός;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#245647 Ο γιατρος ειναι σε μεγαλυτερο κτηριο (συγγρου και Αμερικης)
Εδω εχουμε νοσηλευτρια να μας παιρνει καμια πιεση , να μας βαζει κανενα φενιστιλ, κανενα μαλοξ ντεπον κλπ

Ειμαστε καμια 350αρα περιπου.
Και συμπτωματικα το Ιατρειο ειναι ακριβως μπροστα μου,,, :shifty: