Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
QsisVTS έγραψε:καλό παράδεισο
Όξω ρε παλιοπουστ@,εχω 2 παιδάκια ρεεεε

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#479275 δεν το λέω για σένα χαλάρωσε :lol:

απλά θεωρώ γελοία την έκφραση καλό παράδεισο και μου κόλλησε όταν διάβασα τι θα πάθω (και εγώ) και θα γράφουν οι φίλοι και οι γνωστοί καλό παράδεισο στα social media
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#479394 Χαχα αυτό για τις αναμνήσεις εξηγεί απόλυτα την εμπειρία που είχα σε κάποιες εξεταστικές μετα απο ξενύχτι ολονυχτιο που αφου έδινα το μαθημα δε θυμομουν απολύτως τίποτα για αυτό.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#479397 ναι πρέπει να κοιμηθείς έστω και λίγες ώρες για να γραφτούν στον "σκληρό" αυτό το είχα παρατηρήσει κι εγώ και παρότι και μου άρεσε να διαβάζω βράδυ δεν το πήγαινα ποτέ σερί

σε πολύ πολύ ακραία κατάσταση είχα διαπιστώσει πώς πρέπει να κοιμηθείς έστω και λίγο για να θυμάσαι και μόλις μπούχτιζα από το διάβασμα έπεφτα για ολιγόωρο ύπνο και συνέχιζα μετά και ξανά το ίδιο.. κοιμόμουν σπαστά για αρκετές μέρες σε εξεταστικές
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#479514 Εχοντας τα τελευταία χρόνια δουλέψει πολλές ώρες σερί και σε βάρδια κάποιες φορές, έχω να πω οτι μακρυα απο μας, όσοι υπηρετούν σε τέτοιες θέσεις είναι ήρωες...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#479607 Για τον πρηνισμό σε παιδάκια έχει μεγάλη σημασία αν είναι διορθώσιμο. Απλά ζήτα από το παιδί να σταθεί στις μύτες των ποδιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις η καμπύλη της καμάρας αποκαθίσταται και οι φτέρνες γυρνάνε προς τα μέσα. Αυτό δείχνει θετική πρόγνωση. Σε αυτήν την περίπτωση οι όποιες συστάσεις για πάτους, παπούτσια κλπ γίνονται για να καθησυχαστούν οι γονείς (να αισθάνονται ότι κάτι κάνανε) και όχι για βελτίωση η προστασία του παιδιού γιατί έτσι κι αλλιώς θα φτιάξει (όσο είναι να φτιάξει) από μόνο του (και δεν θα φτιάξει περισσότερο με τους πάτους).
Φυσικά αφού το σκέφτεσαι και σε απασχολεί το σωστό είναι να πας σε γιατρό, ό,τι και να λέμε εμείς εδώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480787 Νιώθω σκατα
Συναχι, βήχας 2 εβδομάδες, κουραση.

Το θερμομετρο κολλημενο στο 36,6.

Να χω τπτ άλλο? :(

Πριν 2 εβδομάδες με βηχα μονο, και κουραση, μου ειχε δωσει αντιβιωση και εισπνοες.
Δεν βελτιωθηκα πολύ και μετα μου ειπε να κοψω την εισπνοή και να παρω το singulair κάθε βραδυ.

Χθες και σημερα είμαι τελειως οφφ. απύρετος.
Την πηρα τηλ και μου ειπε να περασω το απόγευμα να με ακουσει παλι, και να μου γραψει μια ακτινογραφια θωρακα.
:sorry:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Νιώθω σκατα
Συναχι, βήχας 2 εβδομάδες, κουραση.

Το θερμομετρο κολλημενο στο 36,6.

Να χω τπτ άλλο? :(

Πριν 2 εβδομάδες με βηχα μονο, και κουραση, μου ειχε δωσει αντιβιωση και εισπνοες.
Δεν βελτιωθηκα πολύ και μετα μου ειπε να κοψω την εισπνοή και να παρω το singulair κάθε βραδυ.

Χθες και σημερα είμαι τελειως οφφ. απύρετος.
Την πηρα τηλ και μου ειπε να περασω το απόγευμα να με ακουσει παλι, και να μου γραψει μια ακτινογραφια θωρακα.
:sorry:

:lol:

ναι ακούγεται πολύ σοβαρή η κατάστασή σου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480796 Αφου με ειχε ακροαστεί. Δεν ειχε βρει κατι. Και μετα από μια εβδομαδα που την ξαναενοχλησα μου ειπε

ο βήχας φευγει τελευταίος. Μην ανησυχεις.

Στεφαν :(

Εχω και μυξες
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#480797 άμα έχεις κάνα μικρόβιο στον πνεύμονα μπορεί να βήχεις κάνα μήνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480799 :lipsealed:
Και η αντιβιωση του κλασε το @?

Τωρα ανησυχώ πιο πολύ.

Χθες ξαπλωνω..τρεμουλιάζω...λεω παει. ψηνομαι..
Παω βαζω το κλασικο θερμομετρο..και....36,7.

:dizzy:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#480801 Κοίτα γιατρός δεν είμαι...αλλά δύο είναι τα τινά σ αυτές τις περιπτώσεις. Ή είσαι του θανατά και δεν το ξέρεις ή δεν έχεις τίποτα κι απλά ψάχνεσαι όπως πάντα για λίγο κανάκεμα. :shifty: