Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#243390 Εντάξει ρε συ dimvii, δεν παθαίνει τιποτα η τσιμουχα του παρμπρίζ με μια βροχή, στεγνό θα ειναι μεσα.Εξάλλου είναι γερμανικό, δεν καταλαβαίνει Χριστό από κακουχίες.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#243391 Mαρκο ετσι και βρεχει αυριο,θα ξερεις ποιοι σε γκαντεμιασαν. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:
giannik1977 έγραψε:
markvag έγραψε:
Δεν με βλέπω να πηγαίνω πουθενά με το αμάξι το Σ/Κ, εκτός από το ΚΤΕΟ που έχω ραντεβού αύριο πρωί... Ελπίζω να είμαι λίγο τυχερός... :s_whiteflag

Ε κ εγω πιστευω θα εισαι ρε Μαρκο. Θα το περασει η προπελα το ΚΤΕΟ... :lol:

δεν λεει για το αν θα περασει το κτεο,αλλα αν δεν θα βρεξει το πρωι που θα το κουνησει για το κτεο. :lol:

Δεν βρέχει ρε κουφάλες! :rtfm: :twisted: :inlove: :lol: Και δεν το βλέπω να βρέχει για αρκετή ώρα! :twisted: :twisted: Προλαβαίνω να πάω και για ψώνια! :s_devil Εκεί θα φανεί πως στρίβει η προπέλα! :twisted: :twisted: :lol:

g8777 έγραψε:Εντάξει ρε συ dimvii, δεν παθαίνει τιποτα η τσιμουχα του παρμπρίζ με μια βροχή, στεγνό θα ειναι μεσα.Εξάλλου είναι γερμανικό, δεν καταλαβαίνει Χριστό από κακουχίες.

Αυτό ήταν κάτω από τη μέση! :protest: :protest: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Εντάξει ρε συ dimvii, δεν παθαίνει τιποτα η τσιμουχα του παρμπρίζ με μια βροχή, στεγνό θα ειναι μεσα.Εξάλλου είναι γερμανικό, δεν καταλαβαίνει Χριστό από κακουχίες.

Από βροχή όχι. Με τον ήλιο έχει θέμα... Είναι σαν εμένα, μισεί την ζέστη και τον ήλιο. :lol:

Μάρκο την γλίτωσες την βροχή. Αλλά ραντεβού για ΚΤΕΟ; Σιγά βρε... τεμενάδες κάνουν όλα για πελάτες. :iconcool:

ΥΓ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΕΛΑ!!! :rtfm: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#243636 Μ'αρέσει που μόλις βραδιάσει αρχίζει το κελάηδημα του αηδονιού έξω από το παραθύρι μου, μέχρι τα χαράματα, με διαλείμματα βέβαια.
Πρέπει νά'χουμε πάνω από 30 δέντρα γύρω σε μια έκταση 1-2 στρεμμάτων με πράσινο στις παρυφές τις Αλεξ/πολης.
Ο δρόμος εμπρος είναι αδιέξοδο με μηδενική κίνηση .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#243645 Μου αρεσει που στη βολτα με τον σπαικ πριν, πέρασα αντικριστα με μια κοπελα...το αρωμα της με πηγε καπου το 2000..Σουρουπωνε κιολας..Μελαγχολησα

< 3
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Geo f1 έγραψε:Μου αρεσει που στη βολτα με τον σπαικ πριν, πέρασα αντικριστα με μια κοπελα...το αρωμα της με πηγε καπου το 2000..Σουρουπωνε κιολας..Μελαγχολησα

< 3

Γαμβέτα; Μαζί με πατημένα σκατά σκύλου... μαγεία!!!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#243659 χααχα οχι ρε συ.
Η Γαμβ ηταν 2002 και μετα...
Απλα μου θυμισε κατι παλιο...κατι ανεμελο...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#243769 Μ αρεσε χθες η διαδρομη απο τον κομβο του Μπραλλου της Εθνικής Οδου μεχρι τη Γραβια! :metalo:

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#243771 Μου άρεσε η βόλτα με το MT-07 της Yamaha στο test ride που οργάνωσε η εταιρεία στο ΟΑΚΑ.
Μικρή η βόλτα αλλά την ευχαριστήθηκα. Δυστυχώς λόγω κόσμου και άλλων υποχρεώσεων δεν έμεινα να βολταρω και το TRACER

Από το Moto G