Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
bill33 έγραψε:Τελευταίο μοντέλοΕικόνα

Τέτοιο είχα
bill33 έγραψε:Και μερικά ακόμα ΕικόναΕικόνα

Αν είναι LC όπως φαντάζομαι και τέτοιο είχα και πολλά περισσότερα πούλησα. Και αυτό και το ΙΙ και το 475
Άβαταρ μέλους
By bill33
#720271 Εχουν και άλλη αίθουσα,σε άλλο μέρος,που έχουν πολλά περισσότερα εκθέματα. http://www.computinghistory.org.uk/
Μπροστά μπροστά είχαν εναν Star LC10 printer ,σε κάποια αποθήκη είναι ο δικος μας,εχει εκτυπώσει μύρια σελίδες και ακομα πάει!! https://www.ebay.co.uk/itm/254821933866 ... q4QAvD_BwE
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:Τελευταίο μοντέλοΕικόνα

< Note 10 >

Έχω 2 τέτοια κάπου στο υπόγειο. 1 εκατομμύριο Δρχ κόστιζαν έκαστο τότε... :s_wacko
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Αν τα βγάλεις στο ebay παίζει να πιάσεις ένα σεβαστό ποσό τώρα.

Ίσως το ένα, το άλλο θέλω να το κρατήσω, έτσι για να υπάρχει, όπως και τα τροχοφόρα που δεν πουλάω και έχω όρχο πια... Αύριο θα βγάλω καμιά φωτο.

Edit: Τελικά είχα φωτο, το έχω σε ένα γραφείο στο υπόγειο το ένα, το 2ο πρέπει να είναι στο κουτί του:

Εικόνα

Το άλλο που είναι στο κιβώτιο δεν λειτουργεί αν θυμάμαι καλά, τροφοδοτικό μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#720373 Στη φωτό όμως πρέπει να είναι Mac Plus. Μία γενιά παλιότερο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#721256 Έχω κι εγώ ένα pi 3b που κάθεται στην άκρη.

Έχω πάρει κάτι τέτοια αυτοκόλλητα

Εικόνα

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να μπορώ να εκτυπώνω στη θέση που θέλω και όσα θέλω; Έχω βρει κάποια templates στο word αλλά βάζουν κάτι παπαρογραφικά συν ότι είναι δύσχρηστα.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#721262 Από τη μικρή μου σχετική εμπειρία, το καλύτερο είναι να δημιουργήσεις τη δική σου φόρμα.
Θα κάνεις 1-2 δοκιμές και μια χαρά θα είναι.
Τουλάχιστον αυτό επέλεγα εγώ, προκειμένου να έχω ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλω.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimitris_P έγραψε:Έχω κι εγώ ένα pi 3b που κάθεται στην άκρη.

Έχω πάρει κάτι τέτοια αυτοκόλλητα

Εικόνα

Υπάρχει κάποια εφαρμογή για να μπορώ να εκτυπώνω στη θέση που θέλω και όσα θέλω; Έχω βρει κάποια templates στο word αλλά βάζουν κάτι παπαρογραφικά συν ότι είναι δύσχρηστα.
https://www.apli.com/en/software
Άβαταρ μέλους
By glf
#721439 Θέλω να ακούω ελληνικά podcasts στο echo dot.
Λέω να δοκιμάσω μέσω Spotify.
Αν πάω να τα συνδέσω μου λέει η alexa στο μενού, οτι υπάρχει γεωγραφικός περιορισμός.
Την ψάχνω πολύ τη δουλειά;

Δοκίμασα να έχω και default αγγλική διεύθυνση στο Amazon. Από την άλλη το Spotify έχει κλειδώσει Ελλάδα μεριά...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721440 Μόνον με default αγγλική δουλεύει. Αλλά άλλαξε την διεύθυνση, σβήσε το skill και ξαναφτιάχτο. Το Spotify νομίζω δεν παίζει ρόλο, μόνον τι βλέπει η Alexa στον λογαριασμό σου στο Amazon. Από ποιο skill ακούς e-radio; Και με ποια εντολή διαλέγεις σταθμό;
Άβαταρ μέλους
By glf
#721446 Είχα αλλάξει το default σε αγγλικό έδαφος. Μόλις τώρα το βρήκα. Πρέπει να κάνεις και sign out από το Alexa app στο κινητό !!!
Τώρα μόλις έκανα sign out και sign-in και τώρα επιτρέπει το spotify.
Την ιδέα την έριξε ένας ... Πορτογάλος.
https://www.youtube.com/watch?v=56d0-V0UjcU
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#721452 Α, ναι, έχει και αυτή την κουλαμάρα. Που την βρίσκω ακατανόητη, πραγματικά! Τόσος κόσμος χρησιμοποιεί την Alexa σε όλο τον κόσμο, για ποιο λόγο αυτοί οι περιορισμοί;
Άβαταρ μέλους
By glf
#721456 Άντε ντε.. Στα ελληνικά podcast είναι λίγο δύσχρηστο. Στα ελληνικά ονόματα κάνει spelling κάθε γράμμα όταν αναφέρει πχ τον τίτλο του καναλιού.

Ίσως χρησιμοποιώ το Spotify app και να στέλνω το podcast στο Echo για αναπαραγωγή.

Επόμενη δοκιμή να παίξει mp3 από το nas μέσω dlna.
Άβαταρ μέλους
By glf
#721457 Με το TuneIn έχω e-radio. Είδα ότι έχει πολλά ελληνικά ραδιόφωνα.

Αν κάποιο ράδιο έχει περίεργο όνομα στα αγγλικά, του κάνω ένα alexa routine

Εικόνα

Για τους εύκολους σταθμούς λεω πχ
Alexa, play Imagine FM from TuneIn

Anonymous Founder έγραψε: Από ποιο skill ακούς e-radio; Και με ποια εντολή διαλέγεις σταθμό;