Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#477380 Αν είναι μυικό τότε θα βοηθήσει και η ζέστη, μπανιέρα-ντους-θεμροφόρα, θερμαντικά ζελέ, έμπλαστρα λέοντος, μασάζ.
Από φάρμακα για χαλάρωση των μυών πολύ καλό το Valium. Βέβαια σε κάνει λίγο λιώμα και δεν κάνει να πιείς να οδηγήσεις κλπ αλλά βοηθάει και στο να κάτσεις φρόνιμος.
Αν όμως δεν είναι μυικό και το ζορίσεις μην περιμένεις να σου πει ευχαριστώ...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#477401 Έκανα τελικά οκ δεν ήμουν και ο πλέον ευκίνητος αλλά την παλευα καλύτερα από ότι θα περίμενα αν και ήμουν πολύ κακός στην κίνηση μου (κανένα φάρμακο τελικά η τσιγκουνιά νικάει τα πάντα) έκανα για κάμποση ώρα πριν ασκήσεις να τη ζεστανω και έγινε δουλίτσα

Στις πτώσεις πανω στα ταταμια με ξεραινε λίγο το πράγμα και εκεί που πήγα είχε τυχαία διαφορετικά τατάμι αλλά ήταν κανονικά σκληρά αλλά ήταν σχεδόν ξύλα, μάλλον θέλω κάποιου είδους αθλητικο μασάζ

Τώρα είμαι αρκετά ανεκτά μιας και ακόμα πολύ ζεστός, αύριο πρωί θα μάθουμε το μέγεθος του πραγματικού πόνου ελπίζω να είμαι για δουλειά

Μου έδωσες πάντως πολύ καλή ιδέα με τα θερμαντικά τζελ, γιατί έχω 2 τζελ στην κατάψυξη που νομίζω ότι μπορώ να τα ζεστάνω σε ζεστό νερό στην κατσαρόλα και να γίνουν θερμαντικά, κάτσε να το ψάξω :hmmm: δεν πρέπει να είναι πολύπλοκο ώστε να κάνω κάτι κακό
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#477417 Ναι μπαίνουν 640w γραφει για 30" , αλλά είναι από κατάψυξη οπότε αυτό δεν δούλεψε τώρα θα δοκιμάζω σιγά σιγά να δω

Edit το κατάφερα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#477509 Αν κάνεις αθλητικό μασάζ ετοιμάσου για τρελό πόνο....

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#477516 ψήνομαι για πόνο, γιατί ο ένας πόνος σε κάνει να ξεχνάς τον άλλον. σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα ξύπνησα καλά, πήρα πιο μαλακής ανάρτησης όχημα για τη 40λεπτη διαδρομή μου, βέβαια τόση ώρα στο γραφείο δε με βλέπω να σηκώνομαι ωραία το απόγευμα, θα ήταν ιδανικό να μείνω τάβλα ή ακόμα πιο ιδανικό να ήμουν όρθιος να έκανα κάνα περπάτημα, όχι η γαμωκαρέκλα :rant:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#477526 Στο sex αυτή την περίοδο πως τα πας;
Κάθεσαι ανάσκελα κ όλα τα κάνει η κυρά;
Από πάνω κ γυμνάζεις 2κεφαλα κ 4κεφαλα;
Αποχή;
Τι κάνεις Γιώργο???????????????????

.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#477541 κοίτα, στο σεξ δεν παίζουν πόνοι δεν υπάρχουν δικαιολογίες και με σπασμένα πόδια, χέρια, κλείδες, πλευρά, κάτι έκανα

η μόνες φορές που τεχνικά δεν μπορούσα να κάνω είναι σε μια ρήξη χαλινού που είχα νέος, πήγα μου κούρεψαν τον υπόλοιπο και σε μια βδομάδα επανήλθα και είχα γίνει άχρηστος και όταν είχα πάθει φίμωση από σκληροατροφικό λειχήνα, όπου κι εκεί πήγα και κούρεψα ο,τι άχρηστο :shifty: και σε 40 μέρες που πήρα το οκ από τον ουρολόγο επέστρεψα στις δραστηριότητές μου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
QsisVTS έγραψε:η μόνες φορές που τεχνικά δεν μπορούσα να κάνω είναι σε μια ρήξη χαλινού που είχα νέος,

Δε θα ξεχάσω ποτέ που έχουμε πάει 2 ζευγάρια σε φιλικό σπίτι σε χωριό κολλητού και ενώ την έχουμε πέσει για ύπνο, ο κολλητός απ' ότι φαίνεται το ζόρισε πολύ το εργαλείο και σκάει μισοντυμμένος με ουρλιαχτά στο δωμάτιό μας και αίματα παντού να μη σταματάνε με τίποτα. Τρέχαμε κέντρο υγείας Αμαλιάδος νυχτιατικα. Οι γυναίκες στα παπάρια τους, πως κάνετε έτσι και τέτοια. ΚΑΡΧΙΕΣ. Μόνο που το σκέφτομαι βαστάω το τσουτσούνι μου και με τα δύο χέρια. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#477555 :lol:

ναι όσο και να τους φαίνεται μικρό και ασήμαντο το σημείο εκείνη την ώρα σε αχρηστεύει

και αν πάθεις ολική ρήξη έχει καλώς,ξεραίνεται το υπόλοιπο και πέφτει.. εμένα μου μισοκόπηκε και αν δεν πήγαινα να μου λειζεριάσουν το υπόλοιπο δεν μπορούσα να ξαναλειτουργήσω (γιατί το δοκίμασα και δεεεν)

και το ότι δεν είχα χαλινό βοήθησε το άλλον γιατρό στη περιτομή για κάποιο λόγο, έκανε πιο εύκολα την άλλη δουλειά από ότι έλεγε (γιατί τα λέγαμε εκείνη την ώρα)

το μόνο κακό με την όλη διαδικασία είναι ότι είχα τσιτώσει απίστευτα εκείνη τη στιγμή και έκανε κάνα 35λεπτο να με πιάσει η νάρκωση και καθόμασταν και κοιτιόμασταν και με τσιμπούσε ανά διαστήματα να δει αν πονάω :roll: αλλά και που το νάρκωσε καταλάβαινα όλη τη διαδικασία απλά μουδιασμένο ήταν η αίσθηση υπήρχε κανονικά. στο τέλος μου λέει έλα να σου δείξω τι έκανα μην το δεις μόνος σου και φρικάρεις (την ώρα της επέμβασης είχα ένα τυπικό παραβάν μπροστά μου να μην βλέπω το σπλάτερ) και αφού βγαίνουμε έξω από το χειρουργείο περνάει από την κοπέλα μου και της λέει "για σένα δουλεύουμε" μπροστά σε όλο τον κόσμο, κατακόκκινη η άλλη :lol:

αλλά φρίκη το χειρουργείο, πριν από μένα ήταν ένας τύπος με κιρσοκήλη που ήταν σε ολική νάρκωση και τον είχαν αφήσει σε μια γωνία (πριν τον πάνε στη ανάνηψη υποθέτω) εκεί παρατημένο κρέας.. α ρε φίλε και να ξέρες ότι είσαι αφημένος σε μια γωνία σκέφτηκα..
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#477568 Κιουση αυτα δεν ειναι τιποτα,δεν θυμαμαι,εγω σας εχω πει που μου ειχε γινει το αρχιδι σαν πορτοκαλι? :lol: