Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
dstou έγραψε:
Στο δικό του... δράμα με τα capital controls αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX...υπήρχαν και υπάρχουν περιορισμοί στις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν είχαμε την δυνατότητα να αγοράσουμε κάτι ούτε από την Amazon.com".
:metalo: :s_hang

Άχου το μωρέ....

Που είναι η μαμά να το κάνει γούτσου γούτσου;;;;;;
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#141631 Εντάξει για μερικούς, όπως ο ΓΑΠ, τα βιβλία (σίγουρα βιβλία ήθελε ν' αγοράσει) είναι ό,τι είναι για μας το φαί.
Ε; :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Panosss έγραψε:Εντάξει για μερικούς, όπως ο ΓΑΠ, τα βιβλία (σίγουρα βιβλία ήθελε ν' αγοράσει) είναι ό,τι είναι για μας το φαί.

Τι βιβλία;;; Μίκυ Μάους;;;; :lol: :lol: :lol:

Δεν τον έχω να ασχολείται με κάτι πιο σοφιστικέ... :lol:

Δεν ξέρω γιατί μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση... :hmmm: :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#141719 Εισιτήρια ακτοπλοϊκά στο πήγαινε 51 ευρώ, για επιστροφή με αλλαγή φορολογικού συντελεστή στο μεταξύ 53.4 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
By vice246
KiloMeater έγραψε:Εισιτήρια ακτοπλοϊκά στο πήγαινε 51 ευρώ, για επιστροφή με αλλαγή φορολογικού συντελεστή στο μεταξύ 53.4 ευρώ.

Αγιο σημαινει οτι κινειται… η οικονομια ειναι ζωντανη… :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By mirage
KiloMeater έγραψε:Εισιτήρια ακτοπλοϊκά στο πήγαινε 51 ευρώ, για επιστροφή με αλλαγή φορολογικού συντελεστή στο μεταξύ 53.4 ευρώ.

Ναι.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
markvag έγραψε:
Panosss έγραψε:Εντάξει για μερικούς, όπως ο ΓΑΠ, τα βιβλία (σίγουρα βιβλία ήθελε ν' αγοράσει) είναι ό,τι είναι για μας το φαί.

Τι βιβλία;;; Μίκυ Μάους;;;; :lol: :lol: :lol:

Δεν τον έχω να ασχολείται με κάτι πιο σοφιστικέ... :lol:

Δεν ξέρω γιατί μου έχει δημιουργηθεί αυτή η εντύπωση... :hmmm: :shifty: :lol:

Διαβάζει ότι του πεί η μαμά του, αυτή ξέρει και αυτήν εμπιστεύεται για το καλό του !
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#141896 Ντάξει, τον ΓΑΠ τον έχουμε θάψει επειδή έλεγε ψέμματα και υπέγραφε μνημόνια.
Βέβαια, κι οι διάδοχοί του ακριβώς το ίδιο κάνανε... :hmmm:
Ο ΓΑΠ τώρα δικαιώνεται! :lol:

(ντάξει πετάει και αμερικανιές, τι να κάνουμε)
Άβαταρ μέλους
By markvag
Panosss έγραψε:Ντάξει, τον ΓΑΠ τον έχουμε θάψει επειδή έλεγε ψέμματα και υπέγραφε μνημόνια.
Βέβαια, κι οι διάδοχοί του ακριβώς το ίδιο κάνανε... :hmmm:
Ο ΓΑΠ τώρα δικαιώνεται! :lol:

(ντάξει πετάει και αμερικανιές, τι να κάνουμε)

Καλά ο ΓΑΠ δεν θάφτηκε μόνο για τις |λογοκρισία| που έκανε ως πρωθυπουργός...

Έχει και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα... :svivhaha: :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Αλήθεια, εκείνη η σχολή δημοκρατίας για μελλοντικούς ηγέτες που έλεγε ότι θα κάνει τι έγινε;;;; Προχώρησε;;;; Έχω αγωνία και λαχτάρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By IKE
dstou έγραψε:
Στο δικό του... δράμα με τα capital controls αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX...υπήρχαν και υπάρχουν περιορισμοί στις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν είχαμε την δυνατότητα να αγοράσουμε κάτι ούτε από την Amazon.com".
:metalo: :s_hang

http://www.msn.com/el-gr/news/politics/%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%ad%ce%bf%cf%85-%ce%b6%ce%bf%cf%81%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b1-capital-controls-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%cf%88%cf%89%ce%bd%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-amazon/ar-AAdhQaA?ocid=iehp

meanwhile το μισό ελληνικό ίντερνετ αγοράζει host απο amazon (και το υπόλοιπο μισό από άλλα ξένα data centerz).

Συνεχίζτε να κοροϊδεύετε ΓΑΠ σε πλατφόρμες hosted στο amazon.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
IKE έγραψε:meanwhile το μισό ελληνικό ίντερνετ αγοράζει host απο amazon

Έχεις κάνα λινκ γι αυτό;
Άβαταρ μέλους
By italakias
Panosss έγραψε:

Έχεις κάνα λινκ γι αυτό;

Σιγα μην εχουμε λινκ για οτιδηποτε γραφουμε. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By IKE
Panosss έγραψε:

Έχεις κάνα λινκ γι αυτό;

Δεν χρειάζεται λινκ, απλά πίστευε ό,τι γράφω.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#142026 Εικόνα
ανεβασμένο στο amazon :rtfm:

βέβαια κάποια στιγμή να διαχωρίσουμε το αμειβόμενο UFO που δυσκολεύεται να αγοράσει ένα προϊόν από το amazon και ήταν αυτό που παρουσίασε ως παράδειγμα για να δείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα από CC, από άλλους που τρέμουν μήπως πέσει το site τους και από το οποίο μπορεί και να εξαρτάται το ψωμάκι τους.
Ο πρώτος είναι όχι μόνο για γέλια αλλά και για κλωτσιές.
Τελευταία επεξεργασία από Red Garland και 23 Ιούλ 2015, 00:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά