Επισης κλιματισμο θα επελεγα κεντρικο συστημα σε τοσο ζεστη χωρα
Fiat Panda 7,6l/100km
Anonymous Founder έγραψε:To κεντρικό σύστημα είναι πανάκριβο και παρωχημένο για κατοικίες τέτοιες (όπου υπάρχει κάποιος περιορισμός κόστους εκτός των καμερών πάντα...). Εγώ θα επέλεγα κλιματισμό με σπλιτάκια, αλλά μία ή δύο κεντρικές μονάδες για όλα τα σπλιτάκια. Και κεντρικό έλεγχο.
Έτσι έχεις έλεγχο ποιο ανοίγεις, ποιον χώρο θα δροσίσεις/θερμάνεις και η κατανάλωση είναι πολύ πιο οικονομική.
Ελλάδα, είχα δει ένα τέτοιο σύστημα της Inventor και έκανε καταπληκτική δουλειά, και ήταν και εντελώς αθόρυβο.
Νίκος Παππάς έγραψε:Κλειστο γκαραζ για εμενα ειναι ακρως απαραιτητο και για την ζεστη και για το μηχανακι. Ασε το Hornet τωρα, αν αργοτερα παρεις το XR1000? Εξω και αυτο;
Επισης κλιματισμο θα επελεγα κεντρικο συστημα σε τοσο ζεστη χωρα

Anonymous Founder έγραψε:Αυτό που του προτείνεις είναι παράνομο πάντως, να ξέρεις!![]()
Όσο για το λεφτά υπήρχαν, δεν πιστεύω τίποτε αν δεν μου στείλεις σχέδιο με τις κάμερες που είχες(;) βάλει.
Asimov έγραψε: Και στην Κύπρο το ίδιο θα είναι, είμαι βέβαιος.
Anonymous Founder έγραψε:Μια εποχή την γνώρισα καλά τη μεγαλονησοAsimov έγραψε: Και στην Κύπρο το ίδιο θα είναι, είμαι βέβαιος.
Δεν θέλω τέτοια!![]()
-Μένεις Κύπρο; Όχι.
-Πας συχνά Κύπρο; Όχι.
-Τρως συχνά χαλούμι έστω; Όχι.
Από πού κι ως πού τέτοια βεβαιότητα; Οι Κύπριοι μπορεί να έχουν πάει το πράγμα πολύ μπροστά και να σηκώνεις και καζίνο χωρίς άδειες στην πολεοδομία και λοιπές γραφειοκρατικές ταλαιπωρίες και αναχρονισμούς!
Λίγο σεβασμό πια!
Asimov έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μια εποχή την γνώρισα καλά τη μεγαλονησοAsimov έγραψε: Και στην Κύπρο το ίδιο θα είναι, είμαι βέβαιος.
Δεν θέλω τέτοια!![]()
-Μένεις Κύπρο; Όχι.
-Πας συχνά Κύπρο; Όχι.
Από πού κι ως πού τέτοια βεβαιότητα; Οι Κύπριοι μπορεί να έχουν πάει το πράγμα πολύ μπροστά και να σηκώνεις και καζίνο χωρίς άδειες στην πολεοδομία και λοιπές γραφειοκρατικές ταλαιπωρίες και αναχρονισμούς!
Λίγο σεβασμό πια!
Asimov έγραψε:Τότε μήπως ξέρεις και από κάμερες?Anonymous Founder έγραψε:Μια εποχή την γνώρισα καλά τη μεγαλονησοAsimov έγραψε: Και στην Κύπρο το ίδιο θα είναι, είμαι βέβαιος.
Δεν θέλω τέτοια!![]()
-Μένεις Κύπρο; Όχι.
-Πας συχνά Κύπρο; Όχι.
Λίγο σεβασμό πια!

Για να ανάψουν λίγο τα αίματα και να αρχίσει η συ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]