Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
Giuseppe Busso έγραψε:Από χθες τέλος και το ηλ. τσιγάρο.
6 μήνες παρά 1 εβδομάδα.

Μπραβο Γιανναρε... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#428232 Συγγενής μου μεγάλος σε ηλικία, έκανε πρόσφατα εγχείρηση και οι γιατροί επιμένουν ότι πρέπει να κόψει το τσιγάρο. Ο λόγος είναι πως με τον τσιγαρόβηχα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί κήλη στο σημείο της εγχείρησης και να χρειαστεί νέο χειρουργίο.

Το θέμα είναι πως η οικογένεια του προσπαθεί να τον πείσει να μην καπνίζει, αλλά δύσκολα πείθεται... :thumbsdown:
Είχα την ιδέα να του προτείνουν να το αντικαταστήσει (έστω προσωρινά) με ηλεκτρονικό τσιγάρο, ώστε να παίρνει την νικοτίνη που έπαιρνε και να μην σταματήσει η "ασχολία" του καπνίσματος, χωρίς ταυτόχρονα να υπάρχει ο κίνδυνος του τσιγαρόβηχα.

Μιας και δεν καπνίζω και δεν έχω καμιά επαφή με το αντικείμενο, θα ήθελα να ρωτήσω αν το παραπάνω στέκει ως ιδέα. Φέρνει τσιγαρόβηχα το ηλεκτρονικό τσιγάρο; Πόσο εύκολη είναι η χρήση του; Υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί υγρό που να πλησιάζει την μυρωδιά της μάρκας που κάπνιζε (Καρέλια);
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#428260 Τσιγαροβηχα δεν φερνει, αλλα την πρωτη φορα που θα το βαλει στο στομα του μπορει να πνιγει στον βηχα.
Αυτο γιτι το ηλ τσιγαρο θελει σιγανο ρουφηγμα μακρυ, ενω το τσιγαρο δυνατο.

Γευση που να μοιαζει θα βρει αλλα δεν θα ειναι ιδια και φυσικα πρπει να τον πας να δοκιμασει αρκετες.

Επειδη ομως εχει την διαδικασια του το ηλ τσιγαρο, φορτιση μπαταριας, γεμισμα τανκ με υγρο, αλλαγη καθε καποιες μερες αντισταση ( η οποια ειναι καθε 7 με 10 μερες περιπου ), υπαρχει καποιος να ασχοληθει με αυτο;
Γιατι ο ηλικιωμενος μπορει να βαρεθει, να τα μπερδεψει και να το παρατησει.

Δες και αυτο
https://xn--hxanfhlafbfwvgsh0akf7l.com/ ... orris.html

Μοιαζει αρκετα με κανονικο τσιγαρο αφου εχει καπνο που βραζει αλλα δεν καιγεται. Δεν ξερω ομως αν θα του κανει η γευση. Ειναι και πιο απλο στην χρηση.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#428274 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Να πνιγεί στον βήχα σίγουρα δε το θέλουμε :lol:
Υπάρχει άτομο να ασχοληθεί με την διαδικασία του ηλ. τσιγάρου αν και ομολογουμένως είναι πιο πολύπλοκη από το απλό τσιγάρο.

Το iQos το είδα και εγώ, αλλά πρακτικά δεν κατάλαβα αν προσφέρει κάτι καλύτερο σε σχέση με το απλό τσιγάρο. Έχω την εντύπωση ότι τον βήχα πάλι δεν τον γλιτώνουμε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#428278 Δεν το εχω δοκιμασει. Πιστευω πως θα ειναι καλυτερα γιατι δεν καιγεται. Μοιαζει με τσιγαρο, εχει παρομοια λογικη δηλαδη οταν το "αναψεις" κραταει καποια ωρα και μετα τελος.
αλλαζεις μονο τα φυσιγγια και εισια ετοιμος συν την φορτιση καθε βραδυ λογικα.

Μπορεις να τον παρεις να δοκιμασει και ο ιδιος;

Γιατι ο,τι και αν παρεις αν δεν του αρεσει ειτε το ενα ειτε το αλλο θα πεταξετε χρηματα μονο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#442268 Μετά από 9,5 μήνες ατμισματος εδώ και 4 μέρες τέλος!
Πλέον μόνο αεράκι " καθαρό".

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με σκοπό να σταματήσω το κάπνισμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τα επόμενα 50 χρόνια ζωής θα είναι ακαπνα!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#442284 Εύγε Νίκο. Να πούμε ξανά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Pitt γιατί βοήθησε σ'αυτή την αλλαγή, προς το καλύτερο, στη ζωή μας.
Και ας μην γράφει πια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#442286 Να πούμε, να πούμε. Ευχαριστώ και εγώ Pitt!

Στον επόμενο καφέ σε θέλω να κάνουμε bullying στους καπνιστές

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
Στον επόμενο καφέ σε θέλω να κάνουμε bullying στους καπνιστές

:x
Άβαταρ μέλους
By Morx
#534170 Μετα σχεδον 3 χρονια Cov Minivolt και FumyTank II ... το Modάκι αρχισε να εμφανιζει σημαδια κλαταρισμενης μπαταριας.
Στα κρυα, η μπαταρια ειχε μιση αποδοση μεχρι να ζεσταθει καπως... Πλεον μου τη μερα, αλλα στα πολλα ζορια, καπουτ, μετα απο 1,5ml τσιγαρισιου ατμισματος.

Αγορασα λοιπον κατι πιο advanced, μινι ξανα ... αφου καλυπτει τις αναγκες μου.

Εικόνα

Aν ζησει και αυτο για 2μισι σχεδον 3 χρονια, θα ειμαι χαρουμενος.
Ο ατμοποιητης, εφαμιλλος του fumytank II με πιο μαζεμενες διαστασεις και μ'αρεσει τρελα!
Το μοντακι μικρο, ελαφρυ, συμπαγες ...

Το Minivolt λοιπον, θα ανοιχτει και θα προσπαθησω να βρω αν μπορει να συγκοληθει μια ιδια μπαταρια.
Η :inlove: εχει ακριβως το ιδιο setup που κλεινει 2 χρονια απροβληματιστα.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Νίκος Παππάς έγραψε:Μετά από 9,5 μήνες ατμισματος εδώ και 4 μέρες τέλος!
Πλέον μόνο αεράκι " καθαρό".

Ένα εγχείρημα που ξεκίνησε με σκοπό να σταματήσω το κάπνισμα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Τα επόμενα 50 χρόνια ζωής θα είναι ακαπνα!

Από το Redmi Note 4

:yahoo: Μπράβο Νίκο, πάντα τέτοια. :s_howdy