Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#50265 Ρε συ το plus 65 δινει 1500' προς ολους , 1500 sms και 2giga ιντερνετ. Αν μου το δωσουν 26-28 ευρω , γιατι να μπλεξω με καρτες κ ανανεωσεις καθε μηνα κ.λ.π;για να γλυτωνω 2-3 ευρω;
Το θεμα ειναι οτι για να πετυχεις τετοια τιμη πρεπει να σε παρουν αυτοι για προσφορα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#50267 Εντελώς άχρηστα προγράμματα για τον τυπικό χρήστη.
1500 λεπτα; Μονο για φαντάρους με αίσθημα πίσω.

2 gb; Τορρεντ θα κατεβάσεις; Ασε που οπου και να πας θα πετύχεις wifi hotspot :shifty:

Sms ; Αλήθεια; Στην εποχή του whatsapp;
Α, και ποτε κανεις δεν πέτυχε την προσφορά που ζητούσε όταν έκανε αυτός την πρωτη επαφή.
Κάνε μια γύρα απο καρτοκινητη. Θα εκπλαγεις.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:2 gb; Τορρεντ θα κατεβάσεις; Ασε που οπου και να πας θα πετύχεις wifi hotspot :shifty:

Εγώ έχω 1,5GB, και υπάρχουν μήνες που τα πλησιάζω επικίνδυνα...μπορεί εσένα να σου περισσεύουν και τα 500ΜΒ, και στον άλλον να μη του φτάνουν τα 5GB...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#50272 Περιπου 1giga καταναλωνω μηνιαιως. Τα sms οντως ειναι αχρηστα , υπαρχει το viber.
Άβαταρ μέλους
By ripper
giannik1977 έγραψε:..γιατι να μπλεξω με καρτες κ ανανεωσεις καθε μηνα κ.λ.π;για να γλυτωνω 2-3 ευρω;

Γιατί πρώτον θα γλυτώσεις παραπάνω από 2-3 ευρώ, δεύτερον δεν υπάρχει μπλέξιμο (πλέον γίνονται όλα από το κινητό σου με δύο κλικ) και τρίτον έχεις απόλυτη ευελιξία και συνεχείς προσφορές που δεν χρειάζεται να σε πάρουν τηλέφωνο, για να τους πάρεις για να σε ξαναπάρουν μπας και τις πετύχεις.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#50282 Ok, θυμίστε μου σε ποιο καρτοπακέτο ποιας εταιρίας πηγαίνω για να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά στο 1000 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb data που έχω τώρα με €39,50/μήνα; Με περιαγωγή τι παίζει;
Άβαταρ μέλους
By gianik
Geo f1 έγραψε:Τον προηγουμενο μηνα που ημουν μελαγχολικος και ακουγα youtube τα ξεπερασα τα 2 gb :(

Πηγε ο Πλουταρχος συννεφο;;;:?:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
giannik1977 έγραψε: να μπλεξω με καρτες κ ανανεωσεις καθε μηνα κ.λ.π;

Τι διαφορά έχει η πληρωμή του λογαριασμού κάθε μήνα με την ανανέωση της κάρτας κάθε μήνα?
Άβαταρ μέλους
By ripper
Χρήστος Λάππας έγραψε:Ok, θυμίστε μου σε ποιο καρτοπακέτο ποιας εταιρίας πηγαίνω για να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά στο 1000 λεπτά προς όλους και 1,5 Gb data που έχω τώρα με €39,50/μήνα; Με περιαγωγή τι παίζει;

Σε όλα με πολύ λιγότερο χρήματα.

Ενδεικτικά για wind που ξέρω:
1,5 GB data: τζάμπα.
1000 λεπτά προς όλους: 23E (+ 500 προς wind δώρο)
Περιαγωγή: Έχουν διάφορα πακέτα, ενεργοποιείς όποιο θέλεις.

Όλα τα παραπάνω χωρίς την εκμετάλλευση κάποιας προσφοράς που έχει συνεχώς. Πρακτικά θα σου βγει λιγότερο.
Μοναδικό μειονέκτημα η ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Geo f1 έγραψε:χατζηγιαννης,κοτσιρας,βανδη :ninja:

Βαριά σεκλέτια δηλαδή!!!! :oops:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
ripper έγραψε:Σε όλα με πολύ λιγότερο χρήματα.

Ενδεικτικά για wind που ξέρω:
1,5 GB data: τζάμπα.
1000 λεπτά προς όλους: 23E (+ 500 προς wind δώρο)
Περιαγωγή: Έχουν διάφορα πακέτα, ενεργοποιείς όποιο θέλεις.

Όλα τα παραπάνω χωρίς την εκμετάλλευση κάποιας προσφοράς που έχει συνεχώς. Πρακτικά θα σου βγει λιγότερο.
Μοναδικό μειονέκτημα η ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά.

Sorry, αλλά και εγώ θα πω εδώ ότι αυτά τα έχω στο Voda50 (+I4A για 1GB) στα 22€, και λόγω Diners Vodafone έχω και μείον 5-10€ κάθε μήνα στο πάγιο. Δηλαδή έχει τύχει να πληρώσω και 12€. Το οποίο δεν μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε καρτο-xyz.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι τα προγράμματα έχουν λόγο ύπαρξης, και μάλιστα αρκετές φορές -με "πίεση" από τον πελάτη- μπορούν να είναι εξαιρετικά οικονομικά, και φθηνότερα από οποιαδήποτε κάρτα.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#50306 Και εγώ θα πω πως με 5Ε το μήνα έχω 1000 λεπτά προς όλους και 1GB ενώ όταν βάζω 10Ε κάρτα το μήνα μου δίνουν άλλο ένα GB έτσι.
Φυσικά εμένα είναι το φοιτητικό αλλά η Wind το έδινε αυτό το πακέτο ακόμα και στο μετρό.
Και κάθε βδομάδα μπορείς να ενεργοποιείς και κάποια τσάμπα πακέτα.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Τον προηγουμενο μηνα που ημουν μελαγχολικος και ακουγα youtube τα ξεπερασα τα 2 gb :(

32gb κινητό και 64gb κάρτα μνήμης για να ακούς μουσική αισχρής ποιότητας από τον σωλήνα ? :dizzy: :dizzy: :dizzy: :omg: :omg: :omg: :omg: