Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:Δεν έχει κανένα νόημα η αρχική ισοτιμία. Όποια κι αν είναι. Το αποφασίζει το κράτος. Η σημασία είναι στο που θα φτάσει όταν βγει το νόμισμα στις αγορές...

Σωστά απλώς το 1:1 θα διευκολύνει τους ανθρώπους στις καθημερινές τους συναλλαγές. Και είναι και πιο εύπεπτο πολιτικά για την κυβέρνηση.

Ακόμα βέβαια δεν έχει γίνει τίποτε τέτοιο και το να γίνει δεν είναι καθόλου μα καθόλου απλό, το να τυπώσεις και να διανείμενεις τόσο χρήμα παίρνει πολύ χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By criuser
#129849 Το πιθανότερο και το λογικότερο είναι μετά την χτεσινή συμπεριφορά των πολιτών να επιβληθούν έλεγχοι με περιορισμό των αναλήψεων , τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη που θα είναι η πρώτη μέρα χωρίς πρόγραμμα για την χώρα .
Προφανώς θα μείνει κλειστό και το χρηματιστήριο μας .

Αλλά πολλά θα παιχτούν την Δευτέρα στις αγορές . Αν το ευρώ φάει σφαλιάρα και τα ομόλογα των χωρών αρχίσουν να ανεβαίνουν και τα επιτόκια το ίδιο , τότε πολλά θα αλλάξουν . Η Ευρώπη είναι ουσιαστικά σε ύφεση και αύξηση επιτοκίων εν μέσω ύφεσης σημαίνει καταστροφή .

Εδώ θα δούμε και την υποτιθέμενη ανεξαρτησία των αγορών , που θα πρέπει κανονικά να ξεσκίσουν το ευρώ και τα ομόλογα των χωρών εκτός της Γερμανίας κάνοντας έτσι πιο φανερό το πρόβλημα της ΕΕ .
Ισως η επιρροή των αμερικάνων στις αγορές και η επιθυμία τους για συμβιβασμό στο θέμα μας για να μην έχουμε γεωπολιτικές αλλαγές , βοηθήσει να υπάρξουν ισχυρότερες επιθέσεις στο ευρώ με σκοπό να συνετίσουν τον γερμανό Τσοβόλα , ο οποίος και είχε αυθαδιάσει εναντίον τους , όταν τους απάντησε με ιταμό τρόπο , Βάλτε τα λεφτά εσείς αν θέλετε για την Ελλάδα .

Γενικά η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα .
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:............... το να τυπώσεις και να διανείμενεις τόσο χρήμα παίρνει πολύ χρόνο.

Κανένα 4-5μηνο στην πολύ καλύτερη και με πολύ τρέξιμο όλων των εμπλεκομένων. Δεν πιστεύω να γίνεται σε λιγότερο από 6μηνο στην πράξη...

criuser έγραψε:Το πιθανότερο και το λογικότερο είναι μετά την χτεσινή συμπεριφορά των πολιτών να επιβληθούν έλεγχοι με περιορισμό των αναλήψεων , τουλάχιστον μέχρι και την Τετάρτη που θα είναι η πρώτη μέρα χωρίς πρόγραμμα για την χώρα .
Προφανώς θα μείνει κλειστό και το χρηματιστήριο μας .

.............................................

Γενικά η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα .

Κοίτα, λογικά οι τράπεζες δεν θα λειτουργήσουν τις επόμενες μέρες. Ούτε και το χρηματιστήριο.

Το ότι η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα είναι το μόνο σίγουρο... Αφού σκέφτομαι να ξαναρχίσω να παρακολουθώ τηλεόραση... :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Για τις ελληνικές τράπεζες εκφράστηκε η άποψη ότι πρέπει να μείνουν κλειστές για μια ή δύο ημέρες ( Δευτέρα και Τρίτη) ως τραπεζική αργία αλλά αυτή η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από την ΕΚΤ η οποία έχει άλλωστε όλα τα στοιχεία για το κύμα αναλήψεων και την κίνηση κεφαλαίων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Αυτο διαβσα εγω!!

Θα παμε δουλεια αυριο για να δουμε!! :hmmm:
Οτι μαθαινω απο μεσα θα το μοιραζομαι. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:
Θα παμε δουλεια αυριο για να δουμε!!

Ερωτηματικό έπρεπε να βάλεις, όχι θαυμαστικό...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#129944 Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.
Ενας υπάλληλος στην κινηση κεφαλαιων ειμαι Πανεεε

< 3
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.

< 3

Ενημέρωσε μας Geako. Έχω μείνει ταπί και έχει λήξει και η κάρτα αναλήψεων...
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ;
Άβαταρ μέλους
By Panosss
Geo f1 έγραψε:Ναι εγω κ ο Σαλλας τρομαρα μου.

< 3

Αυτό λέει κι ο Σάλας.
ΜΙΛΑΑΑΑ Εικόνα

Θα τα ξεράσεις όλααα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Bayern7 έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΛΗΞΕΙ;

Αυτο ειλικρινα δεν το ειχα ξανακουσει. Συνηθως στελνουν και νωριτερα απο την ληξη της.
Μπορει να το κανουν γιατι ισως εχεις ελλειπη φακελο και θελουν επ ευκαιρια να τον φτιαξουν..
Άβαταρ μέλους
By kacey
Geo f1 έγραψε:
Για τις ελληνικές τράπεζες εκφράστηκε η άποψη ότι πρέπει να μείνουν κλειστές για μια ή δύο ημέρες ( Δευτέρα και Τρίτη) ως τραπεζική αργία αλλά αυτή η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από την ΕΚΤ η οποία έχει άλλωστε όλα τα στοιχεία για το κύμα αναλήψεων και την κίνηση κεφαλαίων από την Ελλάδα προς το εξωτερικό.

Αυτο διαβσα εγω!!

Θα παμε δουλεια αυριο για να δουμε!! :hmmm:
Οτι μαθαινω απο μεσα θα το μοιραζομαι. :s_yes

παρε με μαζι σου, που θελω να σηκωσω κατι λιγα που εχουν μεινει. αραγε online εμβασμα προς εξωτερικο, δουλευει?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#129960 Οταν κανουμε εμβασμα απο winbank πχ αυτο πεφτει στο αρμοδιο τμημα, το φτιαχνει και το στελνει.
Τωρα αν δεν ανοιξουν αυριο οι τραπεζες (σαν αργια δλδ) λογικα δεν θα μπορει να σταλει.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#129964 Και με capital controls παλι δε θα μπορεσει να σταλει.
Άβαταρ μέλους
By kacey
Serf έγραψε:Μεταφορά χρημάτων στο Paypal account "παίζει" για την περίπτωση εξόδου από το ευρώ;

για πες. κατι διαβασα στα γρηγορα στη σελιδα του γιατι δεν το εχω κανει ποτε ετσι. Στελνεις χρημα απο λογαριασμο σου στο paypal το οποιο ουσιαστικα τα κραταει σε ενα "κουμπαρα" με το ονομα σου πανω?