Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#208515 Δεν είπα ότι θα λιώσω στο αερόβιο, τις 5 μέρες που πήγα την προηγούμενη εβδομάδα έκανα
τα εξής: 10' σβέλτο περπάτημα στο διάδρομο (ζέσταμα), 4 σετ κοιλιακούς, 4 σετ ραχιαίους,
3 σετ στήθος, 3 σετ πλάτη, 3 σετ δικέφαλους, 3 σετ τρικέφαλους, 30' ποδήλατο με μέτρια αντίσταση
αλλά σβέλτο πετάλι. Τον πρώτο καιρό δεν θέλω να ζορίσω το πόδι με κραδασμούς, αυτό μου είπαν
εννοείται και οι γυμναστές.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208533 δώσε το πόνο σου και μη μασάς

αν έχεις και χρόνο μια χαρά, γιατί το χαλαρό κυκλικό δεν είναι τίποτα πιο μετά που θα παίρνεις πιο πολλή γυμναστική θα θες και περισσότερο χρόνο που μακάρι να έχεις και θα πρέπει να φροντίζεις να κάνεις όλες τις ομάδες σου μέσα στη βδομάδα τουλάχιστον τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα

επίσης αν έχεις χρόνο μπορείς και να πηγαίνεις σε ώρες που δε γίνεται της κακομοίρας
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#208567 @ Geof1, Μη σε παιρνει απο κατω, αν θελεις να αδυνατισεις μπορεις, αρκει να το παρεις αποφαση και να εχεις τη σωστη καθοδηγηση. Σε διαιτολογο εχεις παει?? Που να βγαζει σοβαρα προγραμματα βεβαια, οχι του στιλ "θα τρως μονο φυκια για 1 μηνα" :lol:

Που λες, εγω με 1,78 υψος ειχα φτασει σε καποια φαση 95 κιλα. Σταθεροποιηθηκαν στα 93 για κανα χρονο μεχρι που αποφασισα να παω διαιτολογο. Μου εβγαλε ισορροπημενο προγραμμα, με γευματα ανα 3 ωρες, χωρις στερησεις, απλα ολα μετρημενα (πχ μπριζολα 400γρ) συγκεκριμενες φορες ανα εβδομαδα, και γαλακτοκομικα κλπ μονο "light". Μεχρι και 2 σειρες σοκολατα καθε μερα και 1 γλυκο την εβδομαδα μου ειχε δωσει, που βοηθησε να "αντεξω".

Απο γυμναστικη εκανα μονος μου 3 φορες την εβδομαδα 10 λεπτα περπατημα και 20 τρεξιμο, ενω απο βαρη πολυ χαλαρα 4 σετ των 10 επαναληψεων σε καθε μυικη ομαδα που τις μοιραζα στις 3 μερες για να μη μου πεσουν ολα μαζι και κοιλιακους ραχιαιους καθε φορα. Πανω απο 1 ωρα τη φορα δε χρειαζομουν για ολα αυτα. Χαλαρο προγραμμα με πολυ λιγα κιλα, αλλα τοσο μπορουσα ισα ισα για να ενισχυσω οσο γινοταν το μεταβολισμο χωρις να βαριεμαι αφορητα.

Με αυτα και μ'αυτα εφτασα μεσα σε 4 μηνες στα 81 κιλα και μπορω να πω οτι αξιζε η προσπαθεια, κυριως γιατι εμαθα να τρωω σωστα, και στο τελος καταλαβα οτι τα παραπανω που συνηθιζα να τρωω δεν τα ειχα αναγκη. Βραδινο γευμα ας πουμε δεν εχω ξαναφαει, με ενα τοστ κι ενα γιαουρτι ειμαι οκ. Ή αν εχω καποια γιορτη και θα φαω σιγουρα βραδυ, το μεσημερι τη βγαζω με το προαναφερθεν "βραδινο". Καταλαβα ποσο καλο κανουν τα λαχανικα κλπ 1-2 φορες την εβδομαδα, νιωθω ευεξια με την καταναλωση τους. Η ζαχαρη στον καφε εχει κοπει απο τοτε (τσαμπα θερμιδες) και πλεον νιωθω οτι μου χαλαει τη γευση μαλιστα!

Για μενα προσπαθησε να πας σε διαιτολογο, να μπεις σε ενα σωστο προγραμμα διατροφης χωρις ακροτητες και χωρις να περιμενεις να χασεις ενα σωρο κιλα αμεσως, μπορει να παρει κι ενα χρονο να φτασεις εκει που θες, δεν πειραζει, το θεμα ειναι να μπεις σε σταθερα καθοδικη πορεια και μετα να σου γινουν κτημα καποιες καλες συνηθειες, ωστε να μεινεις σταθερα στο επιθυμητο βαρος :)

ΥΓ τελειος κανεις δεν ειναι, προφανως σε ο,τι κι αν κανεις θα υπαρξουν παρασπονδιες, ολοι μας τις κανουμε! το θεμα ειναι αυτες να αποτελουν την εξαιρεση κι οχι τον κανονα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#208570 Σε ευχαριστω για το ποστ.
Εχω δοκιμασει 2-3 διαιτολογους..Και ερχοταν σπιτι, και στον αλλον πηγαινα εγω...Η αρχη καλα ηταν..μετα τα χαλουσα ολα ο μαλακας.
Να οπως το καλοκαιρι που ειχα παει σε μια γιατρο.
Μονο κοτοπουλο-γαλοπουλα και σαλατα με ειχε.
Εχασα σε ενα μηνα 6 κιλα..Μετα χαρηκα και αρχισα παλι το φαι.
Με τα γνωστα αποτελεσματα..

Τα εχω με τον εαυτο μου γιατι οτι αρχιζω το αφηνω στην μεση. Και ξανα απο την αρχη.

Να ας πουμε σημερα στο αλλο ακρο.
Εφαγα τα δημητριακα μου το πρωι και ενα καφε 2 ωρες πιο μετα. Και τιποτα αλλο..

Θα μιλησω με τον γυμναστη το απογευμα ξανα.
@κοβαθε κατσε ρε συ να μαθουμε τα βασικα. Και μετα με κανεις τουμπανο :s_tongue
Ειμαι και ΠΑΟ θα περασουμε καλα!!
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 18 Ιαν 2016, 15:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
efthymis έγραψε:

Που λες, εγω με 1,78 υψος ειχα φτασει σε καποια φαση 95 κιλα. Σταθεροποιηθηκαν στα 93 για κανα χρονο μεχρι που αποφασισα να παω διαιτολογο.

αφού άγγιζες τη τελειότητα, γιατί να πας σε διατολόγο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#208575 Κατ αρχήν δεν είναι μονο τα βάρη, προπονηση δύναμης μπορείς να κανεις και μονο με το βαρος του σωματος.
Εγω πλεον μονο έτσι γυμναζομαι.

Ο κόσμος παρατάει το γυμναστήριο γιατί απλα δεν βλέπει αποτέλεσμα για τον κόπο του.
Τα προγραμματα-κονσερβα στα διάφορα όργανα είναι απλά χάσιμο χρονου κ οι γυμναστές ή δεν ξέρουν ή βαριουνται ή απλα δεν τους επιτρέπεται να υποδείξουν το κατάλληλο πρόγραμμα (γιατί απλα δε συμφέρει το γυμναστήριο που κονομαει απο τις ορδές που τα παρατανε και όχι απο αυτους που πηγαίνουν).
Ποιος θα κάτσει να δειξει σε ασκούμενο πως να εκτελεί σωστα squat, deadlifts και presses....
Όμως αυτές είναι οι ασκήσεις που πρεπει να κάνει κάποιος για καλυτερα αποτελέσματα 3-4 φορες τη βδομάδα και όχι 800 παντελώς άχρηστες ασκήσεις σε οργανα.
Άβαταρ μέλους
By JBT
efthymis έγραψε: διαιτολογο

efthymis έγραψε: γαλακτοκομικα κλπ μονο "light"

:slap:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208579 πολύ σωστό αυτό, από την άλλη και το να πας μόνος σου να κάνεις ελεύθερα δεν είναι και τόσο απλό

και τα περισσότερα γυμναστήρια πέρα από το ότι θέλουν απλά να πληρώσεις και να την κάνεις, έχουν και ένα σωρό όργανα και ελάχιστους για το κόσμο και τα τμ πάγκους και ελεύθερα βάρη "γιατί έτσι πρέπει" ώστε να δείχνουν σοβαρά

το αποτέλεσμα είναι είτε να περιμένεις στην ουρά να αδειάσει κάτι η να συμβιβαστείς με τα όργανα που πάλι θα περιμένεις

επίσης οι κακοπληρωμένοι γυμναστές που σε έχουν χεσμένο (δικαίως ίσως ) δε θα κάτσουν να σου δείξουν να κάνεις περίεργες ασκήσεις αυτά τα κρατάνε για τα personal να κονομήσουν

αν ξέρεις τι πας να κάνεις και μπορείς να πηγαίνεις και σε ώρες που δε πλακώνει ο κόσμος είναι καλή φάση, διαφορετικά χασιμο χρόνου σίγουρα όμως καλύτερο από το να μη κάνεις τίποτα
Άβαταρ μέλους
By efthymis
Geo f1 έγραψε:Σε ευχαριστω για το ποστ.
Εχω δοκιμασει 2-3 διαιτολογους..Και ερχοταν σπιτι, και στον αλλον πηγαινα εγω...Η αρχη καλα ηταν..μετα τα χαλουσα ολα ο μαλακας.
Να οπως το καλοκαιρι που ειχα παει σε μια γιατρο.
Μονο κοτοπουλο-γαλοπουλα και σαλατα με ειχε.
Εχασα σε ενα μηνα 6 κιλα..Μετα χαρηκα και αρχισα παλι το φαι.
Με τα γνωστα αποτελεσματα..

Τα εχω με τον εαυτο μου γιατι οτι αρχιζω το αφηνω στην μεση. Και ξανα απο την αρχη.

Μακαρι ρε συ, να κανεις κατι που να προσαρμοσεις στην καθημερινοτητα σου και να σου ταιριαξει για να το διατηρησεις :s_thumbsup

QsisVTS έγραψε:αφού άγγιζες τη τελειότητα, γιατί να πας σε διατολόγο; :hmmm:

εμενα δε μου πηγαιναν ρε συ, στο προσωπο ειδικα :lol:

JBT έγραψε::slap:

Ναι δεν ειναι η καλυτερη τροφη, αλλα απο καπου πρεπει να αρχισεις, δε γινεται απο την καλοφαγια να πας κατευθειαν στο μελανα ζωμο ετσι? :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208593 αν θέλετε γυμναστική πάμε για ελιές που δε τις έχουμε μαζέψει ακόμα, εκεί θα φανεί η πραγματική αντρίλα όχι στα αλτηράκια :shifty:

4-5 μέρες pure βαρβατίλας
Άβαταρ μέλους
By umaga
QsisVTS έγραψε:αν θέλετε γυμναστική πάμε για ελιές που δε τις έχουμε μαζέψει ακόμα, εκεί θα φανεί η πραγματική αντρίλα όχι στα αλτηράκια :shifty:

4-5 μέρες pure βαρβατίλας

συμφωνω οτι εκει θα χασει πολλα κιλα μα καλα σε ποια περιοχη της εχεις και δεν της μαζεψες ακομα;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#208598 Αίγιο μεριά, εμείς της μαζεύουμε πάντα αργά (όχι εμείς σαν σόι, όλη η περιοχή)

το γιατί μου το είχαν εξηγήσει κάποτε, αλλά δε το θυμάμαι, αυτή την εποχή πάντως είναι να μαζευτούν και κάποιες φορές πιάνουμε και φεβρουάριο

δυστυχώς δε με βλέπω όμως φέτος να πηγαίνω, αλλά του χρόνου θα φροντίσω να πάω