Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
cabala10 έγραψε:μετα απο τρεις δεκαετιες υπαρξης το Imgur εδωσε στο .gif ισως το καλυτερο Update που θα μπορουσε να εχει
https://imgur.com/blog/2014/10/09/introducing-gifv/
:yahoo:
Δηλαδή απλώς μετατρέπουν το .gif σε mp4 χωρίς ήχο και το βάζουν να παίζει σε loop. Προσπαθεί να γίνει Youtube το imgur ή μου διαφεύγει κάτι;
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#23088 Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ το PC σέρνεται, χωρίς να έχω κάνει κάποιαά αλλαγή.
Από χώρο είμαστε οκ, δεν έχει έλλειψη, έχω πχ 20 gb free.
Τέλος πάντων με βάση τη χρήση του τελευταία δε ασχολήθηκα, YouTube, gmail, browser , ταινίεςτα κάνει οπότε...αν και αργούμε λίγο

Σήμερα λένε τα μικρά βαλε το black flag να παίξουμε. Το εγκαθιστώ αλλά... σέρνεται... Κάθε 10 15 δεύτερα κολλάει για ένα δύο, ακόμα και στα options από τη μετάβαση από τη μια στην άλλη οθόνη....
Αυτό το παίξαμε όταν βγήκε, στο ίδιο σύστημα, και πήγαινε άνετα σε 1920... Τι στο καλό.. το έβαλα 1024 , καλύτερα, αλλά και πάλι.....

Τι να κάνω κάνα διαγνωστικό;
Δε βρίσκω Πώς ξεκινάς και αυτό το performance experience index, κάνω search από το control panel όπως διάβασα στο google αλλά δεν εμφανίζεται ως επιλογή
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
drdino έγραψε:Αφορά και τους 840 pro αυτό;

840 Pro/850 Pro δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
KiloMeater έγραψε:Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ το PC σέρνεται, χωρίς να έχω κάνει κάποιαά αλλαγή.
Τέλος πάντων με βάση τη χρήση του τελευταία δε ασχολήθηκα, YouTube, gmail, browser , ταινίεςτα κάνει οπότε...αν και αργούμε λίγο

Σήμερα λένε τα μικρά βαλε το black flag να παίξουμε. Το εγκαθιστώ αλλά... σέρνεται... Κάθε 10 15 δεύτερα κολλάει για ένα δύο, ακόμα και στα options από τη μετάβαση από τη μια στην άλλη οθόνη....
Αυτό το παίξαμε όταν βγήκε, στο ίδιο σύστημα, και πήγαινε άνετα σε 1920... Τι στο καλό.. το έβαλα 1024 , καλύτερα, αλλά και πάλι.....

Δε βρίσκω Πώς ξεκινάς και αυτό το performance experience index, κάνω search από το control panel όπως διάβασα στο google αλλά δεν εμφανίζεται ως επιλογή

Αρχικα δες από τον task manager τι εφαρμογές τρέχουν στο backround. Κάνε και έναν έλεγχο στο δίσκο με το hard disk sentinel και βλέπουμε.

< >
Άβαταρ μέλους
By NickTG
KiloMeater έγραψε:Τι να κάνω κάνα διαγνωστικό;

Η λύση είναι ή το PS4 ή το XBox One. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#23289 τράβηξα κάτι βιντεάκια με τη gopro με 1920χ1080 και βγαίνουν 3-5 gb κτλ. Είναι σε format mp4 . Τί μπορώ να κάνω για να τα μικρύνω χωρίς να χάσω πολύ στην ανάλυση?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#23530 Λέω να πάρω κανά 2-3 usb 32gb corsair voyager http://www.mgmanager.gr/corsair_flash_v ... pid/17738/ για να περνάω ταινίες για την τηλεόραση μιας και ξέρω ότι είναι γρήγορα (έχω 2 8ρια). Υπάρχουν κι άλλα με πιο γρήγορο write speed στα ίδια λεφτά ; (usb 2 χρησιμοποιείται για εγγραφή, όχι 3)
Άβαταρ μέλους
By cabala10
PeterPan έγραψε:τράβηξα κάτι βιντεάκια με τη gopro με 1920χ1080 και βγαίνουν 3-5 gb κτλ. Είναι σε format mp4 . Τί μπορώ να κάνω για να τα μικρύνω χωρίς να χάσω πολύ στην ανάλυση?

περνα τα στο handbrake https://handbrake.fr/
αν δεν το ξερεις ριξε πμ να σου πω
Άβαταρ μέλους
By gakost
Dimitris_P έγραψε:Λέω να πάρω κανά 2-3 usb 32gb corsair voyager http://www.mgmanager.gr/corsair_flash_v ... pid/17738/ για να περνάω ταινίες για την τηλεόραση μιας και ξέρω ότι είναι γρήγορα (έχω 2 8ρια). Υπάρχουν κι άλλα με πιο γρήγορο write speed στα ίδια λεφτά ; (usb 2 χρησιμοποιείται για εγγραφή, όχι 3)

έναν ssd 60αρη να τον βάλεις σε εξωτερικό κουτί 2.5 ; :s_cool
Άβαταρ μέλους
By The Ace
KiloMeater έγραψε:Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ το PC σέρνεται, χωρίς να έχω κάνει κάποιαά αλλαγή.

Αν δεν είναι ιος ή κάποιο malware/trojan (τρέξε ένα Antispyware να τσεκάρεις), τότε πιθανότατα είναι κάτι hardwarικό που αρχίζει να τα παίζει (μπορεί μνήμη, GPU, μνήμη κάρτας κλπ)....Δες από Task Manager αν κάτι σου τρώει CPU ή/και μνήμη, και πόση ελεύθερη physical έχεις (μήπως κάνει swapping)....
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
cabala10 έγραψε:με τα ιδια λεφτα χτυπας (και λιγα παραπανω) χτυπας ενα wd tv live.....

για τους γονείς όχι για μένα. Εγώ έχω έναν 500ρη slim αλλά "χάνονται" με τις πολλές ταινίες μέσα οπότε είναι κρίμα ένας άδειος μεγάλος. Οπότε πιστεύω ότι καλύτερα είναι ένα 32ρι φλασάκι. Τώρα χρησιμοποιώ ένα σάπιο 8ρι και τσίμα τσίμα φτάνει για κανα 2-3 ταινίες
Άβαταρ μέλους
By Chris
#24487 Έχω μια στήλη στο excel με διάφορες τιμές. Θέλω να αριθμηθούν οι τιμές αυτές από την μεγαλύτερη στη μικρότερη, είτε με αντικατάσταση, είτε με πρόσθεση μια στήλης δίπλα της. Γίνεται?

Παράδειγμα (προσέξτε ότι θέλω οι ίδιες τιμές να πάρουν τον ίδιο αύξοντα)

τι έχω___τι θέλω
56________3
42________4
68________2
90________1
42________4
38________5
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Anonymous Founder έγραψε:Παραγγέλθηκε και έρχεται σιγά σιγά:
Dell XPS 13
http://www.skroutz.gr/s/4219873/Dell-XP ... B-SSD.html

Κανένα από τα δύο δεν έχει Ethernet, και ξέχασα να βάλω και στην παραγγελία τον adaptor! :s_rofl :slap:
Αύριο...

Προτίμησα τον XPS, αφού διάβασα πως το USB 3.0 dock που έχει είναι εντάξει, γιατί είχε πολύ καλύτερο hardware από τον Latitude 7240 που κοιτούσα. Κυρίως, το πρόβλημα ήταν η χαμηλή ανάλυση του τελευταίου. Αυτός εδώ, έχει τα πάντα όλα και είναι και κούκλα!
:s_inlove

kαλά ρε τραγικέ μου έπρηζες τα σωθικά ότι "δεν ξες από πεδίο" που το ethernet port είναι sine qua non και με adaptors σπάνε και χαλάνε και μόνο πυρηνική έκρηξη δεν είχε γίνει στο πεδίο λόγω dongle, και τελικά όλ' αυτά ήταν απλώς Εικόνα

πιο τσάμπα κάψιμο ούτε οι παπαριές του γαμάτου λειτουργικού λέμε