Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
elteo έγραψε:Η αξυρισιά και το μούσι κρύβει και τα προγούλια. :shifty:

Στη δικιά μου περίπτωση όλοι μου έλεγαν ότι μου κάνουν μαγουλάρες. :lol:

Νομίζω ότι έχει κυρίως να κάνει με το shape της φάτσας του καθενός (όπως και το growth pattern και το styling).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#615916 Το κραγιόν σου ρε συ δεν ξέρω αν ταιριάζει, μήπως να έβλεπες κάτι σε ποιό σκούρο;
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
elteo έγραψε:Αγόρασα τα Bic Flex 5. Ξυραφάκια με πέντε λάμες που όταν φθαρούν απλά το πετάς και χρησιμοποιείς νέο.
Το πακέτο έχει 3 και κόστιζε 4,5€ προσφορά από 6,5. Μπροστά στα 11+ που ζητά η Gillette για 3 ανταλλακτικά στο Fusion Proglide λέω να τα δοκιμάσω (είναι σε παρόμοια λογική ...flex) γιατί αρκετά πληρώνουμε ότι να ναι.

https://www.amazon.com/BIC-Flex-Disposa ... B00UARS5GO

Bλέπω καλή βαθμολογία στο amazon.

Εδώ και κάμποσο καιρό παίρνω τα αντίστοιχα BIC με τέσσερις λεπίδες (Bic Flex 4).
Προσωπικά σε σχέση με τα Gillete που χρησιμοποιούσα, μου έχουν δώσει καλύτερη αίσθηση, είναι φθηνότερα και κάθε ξυραφάκι αντέχει τα διπλάσια ξυρίσματα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#615986 Για μετά το ξύρισμα , προτείνονται οι κάτωθι κρέμες :

Εικόνα

και

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
elteo έγραψε:Η αξυρισιά και το μούσι κρύβει και τα προγούλια. :shifty:
Το μούσι μου δίνει μερικά χρόνια, κάποτε το άφηνα για να δείχνω πιο μεγάλος ή καλοκαίρια λόγω αξυρισιάς=πειρατικό look.
Εδώ και πάνω από 1 χρόνο, μετά τις περσινές καλοκαιρινές διακοπές το έχω συνέχεια με αίτηση της συζύγου που της αρέσει. Μόνο εμπρός, εκλεπτυσμένο, αν το αφήσω όλο μου θυμίζω βουνίσιο (κι ας μην ενοχλεί της καλή μου).
Όντως μου κρύβει το προγούλι, μου στενεύει το πρόσωπο και με κάνει να δείχνω πιο τσαχπίνης-σέξυ. Για μένα το βασικό είναι ότι θέλει πολύ λιγότερη ενασχόληση από το καθημερινό ξύρισμα. Ναι μεν περνάω μια γρήγορη με την ξυριστική μηχανή όπου δεν έχει μούσι αλλά και να μην το κάνω καλά δεν ενοχλεί. Και μόνο μια φορά την εβδομάδα θα ασχοληθώ να κόψω λίγο όπου περισσεύει. Μεγάλη ευκολία και οικονομία χρόνου.
Κάτι λέτε για μουσόλαδα τι είναι αυτά. Το μούσι πλένεται όταν λούζομαι με το σαμπουάν τέλος, κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
sknipper έγραψε:Κάτι λέτε για μουσόλαδα τι είναι αυτά. Το μούσι πλένεται όταν λούζομαι με το σαμπουάν τέλος, κανένα πρόβλημα.

To μουσόλαδο δεν μπαίνει αντί πλυσίματος. Βασικά, μπαίνει ακριβώς για τον αντίθετο λόγο, δηλαδή για να αναπληρώσει τη φυσική λιπαρότητα στη μουσάρα μας, την οποία χάσαμε στο μπάνιο/πλύσιμο. Σε πολλούς (γράφων included) βγαίνει πιτυρίδα και ξηροδερμία στο μούσι (και προφανώς στο δέρμα από κάτω), οπότε τα μουσόλαδα βοηθάνε σε αυτό το κομμάτι. Μπόνους ότι συνήθως έχουν ωραίο άρωμα και ότι συνεπικουρούν στο styling, κυρίως στο να μην πετάνε τρίχες από δω κι από κει.

Υ.Γ. Μου λείπει η φάση μουσάρα ρε μαμώτο. :(
Άβαταρ μέλους
By elteo
elteo έγραψε:Αγόρασα τα Bic Flex 5. Ξυραφάκια με πέντε λάμες που όταν φθαρούν απλά το πετάς και χρησιμοποιείς νέο.
Το πακέτο έχει 3 και κόστιζε 4,5€ προσφορά από 6,5. Μπροστά στα 11+ που ζητά η Gillette για 3 ανταλλακτικά στο Fusion Proglide λέω να τα δοκιμάσω (είναι σε παρόμοια λογική ...flex) γιατί αρκετά πληρώνουμε ότι να ναι.

https://www.amazon.com/BIC-Flex-Disposa ... B00UARS5GO

Bλέπω καλή βαθμολογία στο amazon.

dimviii έγραψε:απο ξυρισμα/αισηθση πως ηταν σε συγκριση με τα Ζιλετ?
Απο Λιντλ εχεις δοκιμασει τα αντιστοιχα?

Επανέρχομαι. Αψογα τα Bic. Πολύ απαλό ξύρισμα χωρίς κανένα ερεθισμό και τσακ-μπαμ.
Πολύ καλύτερα από τα υπερτιμημένα Gillette Fusion Proglide.
Συνεχίζω με δαύτα στα 5 ευρώ τα 3 αντί των 11 στα Gillette.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#617343 πόσο έχουν αυτά στον Σκλαβενίτη; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#617344 Προσφορά έπαιζαν 4,5 από 6κάτι. Συμφέρουν. :metalo:

Το κυριότερο εμένα με βόλεψαν.