Τι μπορει να παρει ο φτωχος πλην τίμιος να κανει τη δουλειά του και να μη χασει το φως του? Πεφτει και μακρια ο vaggman.
trident1971 έγραψε:Λοιπον, επειδη το πραγμα εχει παραγινει και επιπλεον αναγκαζομαι και οδηγω καμποσο μεσα στην ημερα, πρεπει να παρω γυαλια ηλιου. Δεν υπαρχει πολυ σαλιο ομως, και βλεπω κατι αγνωστες μαρκες ή "μοδατες" να κανουν κατοστάρικΑ που δεν μπορω να δώσω. Βλεπω και οπτικαδικα που λενε "ολα τα ηλιου 39€" που σαν νουμερο παλευεται, δεν εχω τσεκαρει ομως σχεδια κλπ, γιατι ειμαι και παράξενο τομάρι.
Τι μπορει να παρει ο φτωχος πλην τίμιος να κανει τη δουλειά του και να μη χασει το φως του? Πεφτει και μακρια ο vaggman.
Από Hawkers που τα λένε για αρκετά ποιοτικά και κυρίως, εξαιρετικό vfm δεν σου αρεσει τιποτα;
Alxnks έγραψε:trident1971 έγραψε:Λοιπον, επειδη το πραγμα εχει παραγινει και επιπλεον αναγκαζομαι και οδηγω καμποσο μεσα στην ημερα, πρεπει να παρω γυαλια ηλιου. Δεν υπαρχει πολυ σαλιο ομως, και βλεπω κατι αγνωστες μαρκες ή "μοδατες" να κανουν κατοστάρικΑ που δεν μπορω να δώσω. Βλεπω και οπτικαδικα που λενε "ολα τα ηλιου 39€" που σαν νουμερο παλευεται, δεν εχω τσεκαρει ομως σχεδια κλπ, γιατι ειμαι και παράξενο τομάρι.
Από Hawkers που τα λένε για αρκετά ποιοτικά και κυρίως, εξαιρετικό vfm δεν σου αρεσει τιποτα;
https://www.hawkersco.com
Φακους μπορει να αλλαξει καποιος σε αυτα, βασικα να μπουν μυωπικοι?
ο βαγγελης, θοδωρη ,ειχε πει ,παλια ομως , σαν τα πιο τιμια φτηνα για μας τους μπατιριδες τα polaroid .
τωρα δεν ξερω τι θα προτεινε . ελπιζω να μπει να μας πει.
θες να σου δωσω το τηλ να τον παρεις ; ο βαγγελης ειναι και γαμω τα παιδια θα χαρει να σου δωσει συμβουλες.
nEK έγραψε:Alxnks έγραψε:trident1971 έγραψε:Λοιπον, επειδη το πραγμα εχει παραγινει και επιπλεον αναγκαζομαι και οδηγω καμποσο μεσα στην ημερα, πρεπει να παρω γυαλια ηλιου. Δεν υπαρχει πολυ σαλιο ομως, και βλεπω κατι αγνωστες μαρκες ή "μοδατες" να κανουν κατοστάρικΑ που δεν μπορω να δώσω. Βλεπω και οπτικαδικα που λενε "ολα τα ηλιου 39€" που σαν νουμερο παλευεται, δεν εχω τσεκαρει ομως σχεδια κλπ, γιατι ειμαι και παράξενο τομάρι.
https://www.hawkersco.com
Φακους μπορει να αλλαξει καποιος σε αυτα, βασικα να μπουν μυωπικοι?
Δεν έχουν καμία περίεργη ή μεγαλη καμπύλη, οπότε λέω ναι.
Το θέμα είναι πόσο θα σου πάνε συνολικά με την αλλαγή και δύσκολα να είναι και πολαριζε οι νέοι φακοί-κρυσταλλα.
Γιατί να μην τα φορεσεις οπως ειναι, με φακούς μυωπιας;
otso έγραψε:ελπιζω ο vaggman να εχει χαθει απο πολυ δουλεια , και ημουν ετοιμος να τον βαλω στα χαθηκε .
ο βαγγελης, θοδωρη ,ειχε πει ,παλια ομως , σαν τα πιο τιμια φτηνα για μας τους μπατιριδες τα polaroid .
τωρα δεν ξερω τι θα προτεινε . ελπιζω να μπει να μας πει.
θες να σου δωσω το τηλ να τον παρεις ; ο βαγγελης ειναι και γαμω τα παιδια θα χαρει να σου δωσει συμβουλες.
Εδω ειμαι!Ευχαριστω για τα καλα λογια Χαραλαμπε!
Polaroid ειναι πολυ καλα ναι,τα invu επισης καλα και value for money,arnette συμπαθητικα,τα hawkers ειναι τρελη απατη,σα να πιανεις τσατσαρα,και επισης ακριβα για αυτο που τελικα παιρνεις...
Καποια police polarized επισης βγαινουν οικονομικα...αυτα...
α) ασχετου χρωματος οι διαβαθμησεις σκουροτητας σε ενα φακο εχουν να κανουν με την προστασια του ματιου; παραδειγμα τα Vuarnet που φοραγα πιτσιρικας οταν εκανα σκι η γουιντσερφινγκ αν τα βαλω τωρα δεν βλεπω την τυφλα μου και νταλα μεσημερι . υπαρχει μετρησημη διαβαθμηση σκουροτητας των φακων ; ωστε οταν ερθω να πω θελω να δω Vuarnet με βαθμο σκουροτητας α ας πουμε;
β) σε γυαλια Vuarnet ας πουμε για την οικονομια χρονου , εχουν γραντζουνιστει οι φακοι και δεν ειναι και πολαραιζετ ασ πουμε , μπορω να βαλω ανταλακτικους φακους πολαροιντ (παλι ας πουμε) ανοιχτόχρωμους πολαραιζεντ; για οικονομια και να μην χασουμε τον σκελετο που μας αρεσει;
αντε και μια τριτη για πρεσβυωπια υπαρχουν φαμοι επαφης;
ευχομαι να ειστε ολοι καλα , με ρωταγε η μικρη μπαμπα ποτε ειναι το παζαρι της χαλκιδας που ολο λες θα πας και δεν εχουμε παει ποτε . λεω φετος θα παμε οπωσδήποτε να μπω με τον θειο τον βαγγελη στην μπαλαρινα .
Εν ταχει...
A)Τα γυαλια ηλιου εχουν 4 κατηγοριες 1-4 (1 ανοιχτο εως 4 σκουρα).Η κατηγορια 4 ειναι πολυ σκουρα και ακαταλληλη για οδηγηση,πολυ καλα για βουνο σκι,εως εκει (λογικα τα vuarnet σου ειναι 4αρια...)Τα κλασσικα rayban πχ με τον κλασσικο πρασινο (G15) φακο ειναι κατηγορια 3.
Σκουροτητα και αποροφητικοτητα ειναι ανεξαρτητες εννοιες και δεν συνδεονται μεταξυ τους,ολα εξαρτωνται απο το υλικο κατασκευης του φακου.Μπορει πχ να εχεις εναν πολυ σκουρο φακο,και να μην αποροφα τπτ,οπως εχουμε λευκους οφθαλμικους φακους με 100% αποροφηση (συνηθως υψηλων δεικτων διαθλασης).
Β)Ναι μπορεις να αλλαξεις φακους στα vuarnet σου,με polarized φιλτρα αν το επιτρεπει ο σκελετος φυσικα για τεχνικους λογους...
Γ)Ναι υπαρχουν πολυεστιακοι φακοι επαφης.
Δ)Στην μπαλαρινα δεν μπαινω ουτε με απειλη οπλου...παιδικα τραυματα...
Φιλια!
πάντως το πιο σκούρο θα συμφωνήσω ότι δε σημαίνει και "καλύτερη" εικόνα, αν και γενικά εγώ είμαι φίλος του σκούρου
Τα δικά μου πάντως αν και τα χρυσοπληρωσα είναι απόλαυση
QsisVTS έγραψε:με σκούρο 3αρι αρκετά μεσημέρι αρχίζεις να μη πολυβλέπεις
πάντως το πιο σκούρο θα συμφωνήσω ότι δε σημαίνει και "καλύτερη" εικόνα, αν και γενικά εγώ είμαι φίλος του σκούρου
Τα δικά μου πάντως αν και τα χρυσοπληρωσα είναι απόλαυση
Μπα, τι βλέπω; Κανονικά γυαλιά φοράς; Δεν φοράς μονόκλ;
Σε συμφέρει να αγοράσεις ένα ζευγάρι και να τα μοιραστείς με κάποιον που του λείπει το αριστερό μάτι. Σίγουρα θα το έχεις σκεφτεί, δεν μπορεί...