NIGA έγραψε:Ερώτηση μήπως κάποιος μπορεί να με φωτίσει: Χάλασε ο θερμοστάτης του θερμοσίφωνα και φώναξα ένα ηλεκτρολόγο και τον άλλαξε.
Μπορεί πράγματι να είχε χαλάσει ο θερμοστάτης και να ήθελε αλλαγή, αλλά εγώ στην θέση σου δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος. Το πιθανότερο είναι να είχε ενεργοποιηθεί η θερμική του ασφάλεια επειδή τον είχες σε υψηλή θερμοκρασία. Στην περίπτωση αυτή ένα πατημα ήθελε με ένα κατσαβιδάκι και όλα καλά.
Αν δεν τον πέταξες, μπορείς να τον δοκιμάσεις με ένα πολύμετρο.
NIGA έγραψε:Πάντως θα έρθει τώρα να μου τον αλλάξει πάλι με άλλης εταιρείας χωρίς χρέωση. Και είδωμεν!
Αλλάχτηκε ο θερμοστάτης και ...καμία σχέση με τον προηγούμενο! Ήρθαμε στα ίσια μας, παρόλο που τον βάλαμε στον 70 βαθμούς μόνο!
Σχεδόν όλες οι οικιακές συσκευές ή τα εργαλεία μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς ακόμη και μόνιμες βλάβες, αλλά τα χρησιμοποιούμε.
Επίσης ένας θερμοσίφωνας μάλλον είναι πιο ασφαλής από μια χύτρα ταχύτητας. Ο θερμοσίφωνας έχει τουλάχιστον τρείς ασφαλιστικές δικλίδες, ενώ η χύτρα ταχύτητας μόνο δύο.
Φυσικά υπάρχουν κάποιοι (όπως ο κουμπάρος μου) που δεν αλλάζουν ούτε λάμπα στο σπίτι μόνοι τους...
Ξέρω πχ η Franke βγάζει μια κρέμα για νεροχύτες.
http://www.simplymodernhome.gr/franke-% ... CE%BD-inox
Αν γνωρίζετε προϊόν εμπορίου ή επαγγελματικό, πιο δυνατό από viakal, azax κλπ
Cosmonaut21 έγραψε:Προτάσεις για πλυντήριο 6κιλών & 1200 στροφών; To Βrandt που έχουμε τα έφτυσε μετά από 10 χρόνια.
Γιατί δεν πας σε λίγο μεγαλυτερο;
EDDIE_147 έγραψε:Ερώτηση αντρίκια, ξεχειλίζει από τεστοστερόνη: ψάχνω καθαριστικό για inox επιφάνειες από σκουριές-άλατα κλπ.
Ξέρω πχ η Franke βγάζει μια κρέμα για νεροχύτες.
http://www.simplymodernhome.gr/franke-% ... CE%BD-inox
Αν γνωρίζετε προϊόν εμπορίου ή επαγγελματικό, πιο δυνατό από viakal, azax κλπ
inox επιφανεια με σκουριες?
Τι ακριβως θελεις να καθαρισεις? Ειναι δυνατον καινουριος νεροχυτης (αν μιλαμε για τετοιο) να εχει σκουριες?
Μερικοί ίσως το έχουν παρατηρήσει σε μαχαίρια (ιδίως αν πλένονται σε πλυντήριο πιάτων και σε περιοχές με σχετικά σκληρό νερό), άλλοι σε σχαράκια ή νεροχύτες...