Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
famas έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Μ αρεσει που μεταφερθηκε η αργια της Πρωτομαγιας την Τριτη του Πασχα οπότε ετοιμο το 5μερο!!

.

Εσείς θα αποφασίσετε να λήξετε την απεργία σας :x

Απο το intranet στη δουλεια
Σας γνωρίζουμε ότι η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά την συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Τρίτη 29-03-2016, αποφάσισε την συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 καθώς και τη σύγκλιση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016.

Κατά συνέπεια κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν θα πραγματοποιούνται οι εκδικάσεις των Συναινετικών Προσημειώσεων ενώπιον των Ειρηνοδικείων της χώρας.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη της ανωτέρω καταστάσεως θα ενημερωθείτε άμεσα.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#240120 Θα σας στεναχωρησω αλλα τουλαχιστον μεχρι το Πασχα έτσι θα παει η κατασταση.

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#240626 Δεν μ' αρέσει που σήμερα έπαιξε πολύ σεξ και βία στη δουλειά... :(

Δεν μ' αρέσει που θα πρέπει να ξανάρθω κατά τις 11 παρά... λόγω AOG κατάστασης... :help:

Δεν μ' αρέσει που τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παίξει πάλι σεξ και βία και πιθανώς και μέσα στο Σ/Κ... :help:

Δεν μ' αρέσει που ΑΚΟΜΑ δεν πρόλαβα να τελειώσω όλη τη σημερινή δουλειά, αλλά δεν αντέχω άλλο... Το βράδυ ή τη Δευτέρα... :help:

Δεν μ' αρέσει που ξεκινάει η σεζόν και δεν πολυχαλαρώσαμε το χειμώνα... :s_mad

Μ' αρέσει όμως που σε 5 λεπτά θα πάρω τη μπεμπέκα, θα βγάλω το esp και θα πάρω το δρόμο για σπίτι! :twisted: :twisted: :s_devil :s_devil
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#242007 Μου αρέσει πολύ που όχι μόνο ήρθε επιτέλους η άνοιξη αλλά που είμαι τυχερός που η δουλειά μου περιλαμβάνει μετακινήσεις στην ελληνική ύπαιθρο ώστε να απολαμβάνω εικόνες όπως αυτές Εικόνα
Μου άρεσε πολύ που σήμερα το πρωί προσπερασα λευκό καλοσυντηρημενο Peugeot 404 με κανονικές πινακίδες, το οποίο μάλιστα οδηγούσε εμφανισημη κυρία 30 something

.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#242010 Αρχικά: Πεζό 404;;;;

Πεζό 404 καλοσυντηρημένο;;;

Πεζό 404 καλοσυντηρημένο με κανονικές πινακίδες;;;

Πεζό 404 καλοσυντηρημένο με κανονικές πινακίδες, το οποίο μάλιστα οδηγούσε εμφανίσιμη κυρία 30 something;;; :help:

'Ασ'τα σάπια ρεεεεε... :protest: :protest: :protest:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
ArrowsFA1 έγραψε:Το καλοσυντηρημένο πώς προκύπτει εξ όψεως; Από την έλλειψη σημαδιών φθοράς + το καλό πλύσιμο; :lol:

Καταρχήν δεν ήταν έτσι Εικόνα
Πέρα από την πλάκα, ήταν πλήρες εξωτερικά, χωρίς χτυπήματα και μια χαρά πήγαινε με 80-90 όταν το προσπερασα.Αντε να μην το πω καλοσυντηρημενο, να το πω αξιομαχο

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Geo f1 έγραψε:Dim κοκκινο ειναι το δικο σου? Αραζεις Σχιζα καθολου??

σορρυ Γκεακο τωρα το ειδα ρε συ.Κοκκινο ειναι παω που και που Σχιζα,αλλα μαλλον αλλο θα ειδες γιατι ειναι και αλλα κοκκινα που πανε εκει.Το δικο μου ξεχωριζει απο το σκαγιασμενο καπω. :lol:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
ArrowsFA1 έγραψε:Το καλοσυντηρημένο πώς προκύπτει εξ όψεως; Από την έλλειψη σημαδιών φθοράς + το καλό πλύσιμο; :lol:

Service book και το ΚΤΕΟ που το περνάει ο μέσος petrolhead με το μάτι στο δρόμο. :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
dimviii έγραψε:
Geo f1 έγραψε:Dim κοκκινο ειναι το δικο σου? Αραζεις Σχιζα καθολου??

σορρυ Γκεακο τωρα το ειδα ρε συ.Κοκκινο ειναι παω που και που Σχιζα,αλλα μαλλον αλλο θα ειδες γιατι ειναι και αλλα κοκκινα που πανε εκει.Το δικο μου ξεχωριζει απο το σκαγιασμενο καπω. :lol:

Εικόνα

Αυτο ειχα δει..περναω με σπαικ συνεχεια απο κει. Λογικα θα σε πετυχουμε

< 3
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#242190 αυτο ειναι 9αρι Γκεακο.Αδιαβαστος. :rtfm:

εντιτ παρε κανα κινητο της προκοπης βρε καρμιρη. :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
giannik1977 έγραψε:Η φωτο ειναι απο το κινητο του Σπαικ... :lol:

Ο Σπάικ δεν έχει 189Μpixel κάμερα;;;;; :omg: Στην PETA κατ' ευθείαν! :protest: :protest: :protest: