Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#379638 Επιτελους ενα μπαρμπαδέλι με επίγνωση της κατάστασης του :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
dimviii έγραψε:Μπουσε όλα αυτά που εβαλες,εγω ντρεπομαι να τα φορεσω.

+1 στον Πετερ Παν

Καλά εσύ είσαι και 10 χρόνια νεότερος από την Αμφίπολη, αν και δεν έχει να λέει. Ο ΠίτερΠαν όμως είναι συνομήλικός μου.
Το Μήτσο όμως που είναι το Nike Air Max της αυτοκίνησης, δεν σε βλέπω να ντρέπεσαι να το κυκλοφορείς.

Ρε σοβαρά τώρα. Μιλάμε για το 574 και άνεση; ξαναλέω, πείτε μου για το 997 να πω οκ.
Πάρε μονόχρωμα Nike. Έχει χιλιάδες χρώματα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#379642 Mπούσσε, τα ασπρόμαυρα (πρώτα) τα φόραγα άνετα.

Αν και μπαρμπαδέλι .... :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
Καλά εσύ είσαι και 10 χρόνια νεότερος από την Αμφίπολη, αν και δεν έχει να λέει. Ο ΠίτερΠαν όμως είναι συνομήλικός μου. .

όπως βλέπεις το γουστο δεν εχει να κανει με την ηλικια. :shifty:
Giuseppe Busso έγραψε:Το Μήτσο όμως που είναι το Nike Air Max της αυτοκίνησης, δεν σε βλέπω να ντρέπεσαι να το κυκλοφορείς. .

Nαι αλλα δεν κοροιδευω αυτους με τις πενβε και τις αλφα ότι είναι ασκημες. :rtfm:

Giuseppe Busso έγραψε:Ρε σοβαρά τώρα. Μιλάμε για το 574 και άνεση; ξαναλέω, πείτε μου για το 997 να πω οκ.
Πάρε μονόχρωμα Nike. Έχει χιλιάδες χρώματα.

δεν το εχω αγορασει,απλα αυτό που βλεπω μου αρεσει.Απο nike πολύ λιγα μοντελα θα μπορουσα να αγορασω.
μεχρι εδώ καλα είναι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#379646 Ωραία τα πρώτα. Πάνε και με τ' αμάξι Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#379647 ΦΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#379648 Μπουσέ καλά όλα αυτά, αλλά τα nike δεν πάνε σε μερικές περιστάσεις...

πχ σκέψου τώρα να πηγαίνεις σε course , σεμινάριο, συνέδριο κ να φοράς τα nike... ενώ ο ομιλιτής φορά σακάκι-τζιν-σκαρπίνι...

ένα NB αν κ οριακό πάει... το δικό μου που είναι κ μπλε, πηγαίνει με τζιν κ με "casual μπλέιζερ" ακόμη... με nike δεν πάει κανένα...

άλλη λύση που κάνουν πολλοί μπρούκληδες στην Ελλάδα για να το παίξουν λεφτάδες είναι τα Hogan...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
PeterPan έγραψε:
άλλη λύση που κάνουν πολλοί μπρούκληδες στην Ελλάδα για να το παίξουν λεφτάδες είναι τα Hogan...

χοντροκομμένα και αυτά.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
dimviii έγραψε:
PeterPan έγραψε:

χοντροκομμένα και αυτά.

θυμίζουν κοθόρνους, πολύ χοντροκομμένα...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
dimviii έγραψε:Μπουσε όλα αυτά που εβαλες,εγω ντρεπομαι να τα φορεσω.

+1 στον Πετερ Παν

+1 στο γκρουπ Μπαρμπαδια
Άβαταρ μέλους
By otso
#379661 γιατι οι τριανταρηδες μπαρμπαδες δεν ειναι , ο γιος μου μπαρμπαδες τους λεει , ασε αμα την πεσει σε τιποτα πιτσιρικες , το αναχαθεις κωλογερε παει συνεφο , ασε που ολοι οι μπαρμπαδες ατμιζουν .
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#379687 Δεν μου το έχει πει καμία πιτσιρίκα ρε Μπάμπη, και δεν ατμίζω :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
PeterPan έγραψε:

Εμετικά τα Hogan, δε μπορώ να τα βλέπω. Τα μόνα που κααααάπως διασώζονται είναι αυτά και έχω κάνει κάτι σκέψεις απόκτησής τους. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Kon5
PeterPan έγραψε: Hogan...

Δεν μου άρεσαν ποτέ. Ανδρικά - γυναικεία ίδια ''κοψιά'' χωρίς να έχουν και κάτι το ξεχωριστό.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#379711 Εικόνα

http://www.hotelshops.gr/el/men/shoes/s ... k=facebook

made in UK
Αυτά μάλιστα :iconcool:

170 ευραίους

Αν και μάλλον αυτά θα έπαιρνα.

Εικόνα

190
Τα 577
http://www.hotelshops.gr/el/new-balance ... gundy.html