Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, Βύρωνας πλέον είναι Νότια Προάστια (για τους μεσίτες τουλάχιστον...), αυτά να τα βλέπει ο ΝΠ που μάταια περιμένει να περάσει κι αυτός στα Νότια Προάστια εκεί που πήγε και πήρε σπίτι!
:s_tongue

Να σκεφτεις μεγαλωσα στον Βυρωνα, βασικα στην Νεα Ελβετια ( οχι παιζουμε) και εφυγα για καλυτερα :s_rofl

Αλλα που να το ξερω ο εριφης :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ως γνωστόν, Βύρωνας πλέον είναι Νότια Προάστια (για τους μεσίτες τουλάχιστον...), αυτά να τα βλέπει ο ΝΠ που μάταια περιμένει να περάσει κι αυτός στα Νότια Προάστια εκεί που πήγε και πήρε σπίτι!

Να σκεφτεις μεγαλωσα στον Βυρωνα, βασικα στην Νεα Ελβετια ( οχι παιζουμε) και εφυγα για καλυτερα :s_rofl

Αλλα που να το ξερω ο εριφης :lol: :lol:

Οι δικοι μου 4 σπιτια αλλαξανε απο τοτε που ηρθαν απο τα χουργια τους, ολα στο Βυρωνα (εγω εζησα 3 απο αυτα). Αυτο το τελευταιο αξιωθηκαν να ειναι δικο τους αφου σε ολα τα προηγουμενα νοικιαζαμε.

Οποτε λογικα δεν ησουν περισσοτερο απο 300 μετρα απο τα γραφεια του Αθηναικου. Απο εκει και πανω μετραει Νεα Ελβετια:

https://www.google.com/maps/place/Spets ... 23.7563799

Κοντογειτονες :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αλλα που να το ξερω ο εριφης

Οι δικοι μου 4 σπιτια αλλαξανε απο τοτε που ηρθαν απο τα χουργια τους, ολα στο Βυρωνα (εγω εζησα 3 απο αυτα). Αυτο το τελευταιο αξιωθηκαν να ειναι δικο τους αφου σε ολα τα προηγουμενα νοικιαζαμε.

Οποτε λογικα δεν ησουν περισσοτερο απο 300 μετρα απο τα γραφεια του Αθηναικου. Απο εκει και πανω μετραει Νεα Ελβετια:

Δόξα Βύρωνα φίλε...

Αλλά από εκεί εμένα περίπου 250 μέτρα πιο πέρα. Στο τέρμα της Καισαρείας. Πάνω από την κάβα.

.
Το ζαχαροπλαστείο του Καρυδα το θυμάσαι;

Ω ρε φίλε!!!
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
kovathe έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μελαγκαβι σήμερα

Εικόνα

ωωωω :lipsealed:
Τι έβγαλες; Φανταστική
Με τι κάμερα είναι ?

iPhone. Τριποδακι και έκθεση δυο λεπτών με το «Even longer”. Επεξεργασία του raw αρχείου στο Lightroom του τηλεφώνου. Πραγματικά δεν χρειάζεται υπολογιστής πλέον…
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

Αλλα που να το ξερω ο εριφης

Δόξα Βύρωνα φίλε...

Αλλά από εκεί εμένα περίπου 250 μέτρα πιο πέρα. Στο τέρμα της Καισαρείας. Πάνω από την κάβα.

.
Το ζαχαροπλαστείο του Καρυδα το θυμάσαι;

Ω ρε φίλε!!!

Ω γες :metalo:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλά από εκεί εμένα περίπου 250 μέτρα πιο πέρα. Στο τέρμα της Καισαρείας. Πάνω από την κάβα.

Οπως κατεβαινει η Καισαρειας καμια 50αρια μετρα πριν το σπιτι σου στο δεξι χερι, ειχε ενα μαγαζι με μπλιμπλικια. Εκει ειχε φερει το outrun το πρωτο που ειχα παιξει με τιμονι. Απο το γυμνασιο ειχα διαλεξει το George_Prix. Αλλα χωρουσε μονο 3 γραμματα οποτε αυτο το G_P που πιθανον εβλεπες στην κορυφη της λιστας(αν πηγαινες εκει), ημουνα εγω. Τωρα ξερεις :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
George_Prix έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Αλλά από εκεί εμένα περίπου 250 μέτρα πιο πέρα. Στο τέρμα της Καισαρείας. Πάνω από την κάβα.

Οπως κατεβαινει η Καισαρειας καμια 50αρια μετρα πριν το σπιτι σου στο δεξι χερι, ειχε ενα μαγαζι με μπλιμπλικια. Εκει ειχε φερει το outrun το πρωτο που ειχα παιξει με τιμονι. Απο το γυμνασιο ειχα διαλεξει το George_Prix. Αλλα χωρουσε μονο 3 γραμματα οποτε αυτο το G_P που πιθανον εβλεπες στην κορυφη της λιστας(αν πηγαινες εκει), ημουνα εγω. Τωρα ξερεις :lipsealed:

Αυτό το μαγαζί το είχαμε χτίσει με τον αδελφό μου.

Πιο παλιά όμως λίγο. Όταν βγήκε το παιχνίδι είχα τελειώσει το λύκειο δεν πήγαινα στα μπλιμπλικια

Έκλεισε κι ο Λεντζος να πάμε για φραπέ με καπελάκι...

.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#778842 Ωραιοος Χρήστο..
Έχουν φοβερές δυνατότητες πια οι κα.ερες των κινητών..
Πρέπει να τις ανακαλύψω μου φαίνεται
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Νίκος Παππάς έγραψε:Έκλεισε κι ο Λεντζος να πάμε για φραπέ με καπελάκι...

Φιλε χωρις πλακα, στο Λεντζο ηταν οι τελευταιοι φραπεδες που καταγουσταρισα στη ζωη μου. Ισως για αυτο μετα που ανεβηκα στην ερωτικη κι εχασα το Λεντζο, αλλαξα καφε και το εριξα στον εσπρεσσο :s_wink
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Geralt έγραψε:Εγκρεμνοι κύριοι, συνδυαστικά με σαλαμακι Λευκάδας δεν περιγράφω άλλο.

Πήγαμε και στις εξωτικές Ασιες και στους ταχαμου παραδείσους επί γης, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανασυναντησει
Βέβαια 1,5χλμ αναβαση/κατάβαση και 400 σκαλιά, ειδικά στην ανάβαση μπορεί και να μείνεις στον τόπο, αλλά totally worth it

Εικόνα
Η φωτογραφία από τους Εγκρεμνούς είναι φετινή; ( είναι μετά την κατολίσθηση που είχε γίνει πριν λίγα χρόνια; )
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kovathe έγραψε:Που στε ρε γειτονιά
Καισαριανή εδώ!
Την Ανδρέα Δημητρίου την ξέρεις;
Στο 96 γεννήθηκα. Το σπίτι υπάρχει ακόμα νομίζω. Προσφυγικό, το έφτιαξε ο παππούς μου όταν ήρθε από το Αϊβαλί.
Δύο δωμάτια συν κουζίνα με εξωτερικό καμπινέ - μπάνιο (όρθιο).

.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#778866 Ναι αμέ
Τα έχω γυρίσει με τα πόδια, όλη τη γειτονιά.
Αν και εγώ ήρθα πριν 14 χρόνια περίπου εδώ (το σπίτι είναι της γυναίκας).
Γεννήθηκα Πετρούπολη
Τέτοιο σπίτι είχαν και η πεθερά μου.
Δόθηκαν αντιπαροχή.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Νίκος Παππάς έγραψε:

.

Άνοιξε πάλι
https://www.nou-pou.gr/food-drink/gia-k ... alo-frape/

κανονίστε εκεί συνάντηση
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:

.

Άνοιξε πάλι
https://www.nou-pou.gr/food-drink/gia-k ... alo-frape/

κανονίστε εκεί συνάντηση
Δεν νομίζω ότι έχει τραπέζια πολλά. Το διπλανό μαγαζί ήταν αρχικά εκεί που είναι ο φούρνος. Αυτό που άνοιξε τώρα είναι μικρό.
Πρέπει να περάσω μία βόλτα να δω.

.