- 12 Ιαν 2024, 09:55
diplomat έγραψε:Κι εγώ το πρώτο ψηφίζω, πλην όμως χωρίς να πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, ποτέ.
Δεν θα συμβεί, γιατί υπάρχει πολιτική βούληση να ΜΗΝ συμβεί και να εξαρθρωθεί οτιδήποτε δημόσιο υπάρχει και βοηθάει στην κοινωνική κινητικότητα, και η παιδεία είναι ο βασικός τρόπος που κάποιος που δεν κληρονόμησε περιουσία μπορεί να ανέβει και να καταφέρει κάτι καλύτερο στη ζωή του από αυτό που γεννήθηκε.
Το ότι τέτοιες εγκληματικές πολιτικές υποστηρίζονται από ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, ειλικρινά είναι κάτι που διαχρονικά με ξεπερνάει...
Red Garland έγραψε:Αυτό που ξεχνάμε στην Ελλάδα (γενικότερα) είναι ότι με πορδές δεν βάφονται αυγά.
Αυτό είναι παντού, δημόσιο και ιδιωτικό τομέα... Έχω χάσει άπειρες ώρες από τη ζωή μου προσπαθώντας να πείσω (με νούμερα και δεδομένα) Ελ εντρεπρενιούρς και μανατζαρέους για τον παραπάνω νόμο της φύσης. Και για το ότι χάνονται απείρως περισσότερα λεφτά απ' ότι (ελάχιστο) εξοικονομείται... Αλλά μάταια, οπότε πλέον κάνω 1-2 προσπάθειες και μετά δεν ασχολούμαι...
Βέβαια, το κράτος μας, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, καθώς εκεί που θέλει και χρηματοδότηση δίνει άφθονη, και είναι και εξαιρετικά αποδοτικό. Οπότε, και πάλι, καταλήγουμε πως η αποσάθρωση των πανεπιστημίων (και όχι μόνο, των σχολείων, των νοσοκομείων, κτλ.) είναι συνειδητή πολιτική επιλογή.
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>