Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#236547 Όχι εκτεταμένα, όλα τα σχέδια μέχρι τώρα είναι σε autocad. Εplan αγοράστηκε εσχάτως, αλλά δεν πρόκειται να μπει στα καράβια μάλλον.

Πρέπει να κάτσω να ξετρίψω λίγο, γιατί κακά τα ψέματα© χρειάζονται και τα δύο

οn-topic:

Μου άρεσει το τριήμερο training στον Lloyds, έχουμε ενα πολύ δυνατό senior surveyor και η κουβέντα ξεφεύγει. Με αυτά που βλέπω μακάρι να είχα αντιληφθεί αυτό το πεδίο νωρίτερα, το electrical engineering στα συγχρονα καράβια είναι πεδίο δόξης λαμπρό με ελάχιστο ανταγωνισμό :lol:
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#236689 Μετά από τον Ιανουάριο του 2014, έτρεξα!!!! Εδώ και 2 εβδομάδες τρέχω καθημερινά έστω και λίγο στο χορτάρι. Ξεκίνησα με 1000 μέτρα σε πολύ αργό ρυθμό. Δεν πονάει τίποτα. Σήμερα έκανα 3 χλμ σε 20 λεπτά σε χαλαρό ρυθμό. Ζωντανεύει η ελπίδα να γλιτώσω το χειρουργείο! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#236822 Δε μου αρέσει που εδώ και 10 μέρες ο μικρός ξυπνάει μεταξύ 5:30-6:00... και μας ξυπνάει όλους. Και το βράδυ πάει 11 για να κοιμηθεί... Με τον ύπνο δεν το έχουν καθόλου ρε πστ μου...

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#236825 άσε...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#236864 ωωωωωωωχχχχ...

Σήμερα ξύπνησα στις 6 (αντί για το 6:30 του ξυπνητηριού) με τον μικρό σχεδόν πάνω στο κεφάλι μου και την αδερφή του πάνω στην μητέρα της... :help:

Έχουμε μετακινήσεις πληθυσμών τα βράδια... :lol: :help:
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#237028 Μου αρέσει που έρχεται και δεύτερο τριήμερο :yahoo: .
Δε μου αρέσει που βρήκα χρόνο για να πλύνω το αυτοκίνητο που είχα να το κάνω 2 μήνες και ενώ έλεγε για αραιές νεφώσεις από το πρωί ψιχαλίζει λάσπη :rant: .Χώρια που αυτή η μαυρίλα σου χαλάει τη διάθεση :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#237069 Αχ ρε παιδια φλασια.

Μου αρεσει μια κοπελα σε μια διαφημιση. Καποια μου θυμιζει εντωμεταξυ και δεν μπορω να θυμηθω.
Η διαφημιση ειναι με τα κρουασανακια 7days. Η πρωτη κοπελια που παει στον barista και παιρνει τα 2 απο το πιατακι.
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#237081 Σταμάτα να βλέπεις διαφημίσεις κρουασάν. Σταμάτα να βλέπεις διαφημίσεις τροφίμων.
Ακόμη καλύτερα, σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By markvag
Pitt έγραψε:Σταμάτα να βλέπεις διαφημίσεις κρουασάν. Σταμάτα να βλέπεις διαφημίσεις τροφίμων.
Ακόμη καλύτερα, σταμάτα να βλέπεις τηλεόραση! :s_yes

Όντως, βοηθάει πολύ στην προσωπική γαλήνη... :rtfm: :s_yes
Άβαταρ μέλους
By elteo
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει το πρωινό φόρτωμα αυτοκινήτου για εκδρομή... Πασχαλινό break στις Άλπεις, φεύγουμεεεεεε

Τυχερός είσαι. Θα γιορτάσεις 2 Πάσχα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#237542 σιγα μην γιορτασει στους ξενους στην αυστρια δεν περναει ο κουνελος να αφησει αυγα στην αυλη . ρωτα τον να δεις