Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
mjacob έγραψε:Στην κουζίνα, για ποιο λόγο να βάλεις καλό χαλί;

+1
Άβαταρ μέλους
By corsair
Dimitris_P έγραψε: 3 χαλιά έχω εγώ, με το ένα να λερώνει πολύ συχνά (της κουζίνας)

βγάλτο ΜΟΝΙΜΑ... η κουζινα δεν ειναι και ιδανικοτερος χωρος για χαλι.

ps: ελπιζω να μην εχεις στρωσει απο αυτα τα μπορδωροδοκοκκινα με τους 5 εκατομμυρια κομπους :help:
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:
g8777 έγραψε:Καθαριζει αλλα δεν αξιζει τον κοπο. Τηλεφωνο σε εταιρεια καθαρισμου και γλυτωνεις και την ταλαιπωρια.

δεν σας εχει πιασει η κριση ρε μπαγασες.

Έχει ο μπαμπάς μου, μου βγαίνει ντζαμπα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#510240 Εχεις επηρεαστεί απο τις μοκετες στα αγγλικα σπίτια;
Χαλί; Στην κουζίνα; Why?

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Dimitris_P έγραψε:Να μην κρυώνουν τα πατουσακια μου

Να βάλεις παντόφλες. :rtfm:

mirage έγραψε:Εχεις επηρεαστεί απο τις μοκετες στα αγγλικα σπίτια;
Χαλί; Στην κουζίνα; Why?

Το καλύτερο είναι μοκέτα στη τουαλέτα. Ψυχασθένεια.-
Άβαταρ μέλους
By drdino
#510269 ^Μπερπ

Της ανωμαλίας
Άβαταρ μέλους
By gakost
Dimitris_P έγραψε:Να μην κρυώνουν τα πατουσακια μου

Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως :s_howdy

Η λύση είναι να δώσεις το χαλί στο ταπητοκαθαριστήριο , όταν το παρείς πίσω να το βάλεις αλού και να αγοράσεις καναδυο κουρελούδες ή διαδρόμους που μπαίνουν στο πλυντήριο για την κουζίνα
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#510612 Το γαμήδι. :x :x :x

Λοιπόν, έχουμε βλάβη σε μπζυγείο GE, δίφυλλο με σύστημα νερού/πάγου.

Τη μπαναγία του. :x :x :x

Εδώ και μερικές μέρες βγήκε off η κατάψυξη, ενώ σήμερα άρχισε να κουνάει μαντήλι και η συντήρηση.
Στο τραπέζι δεν πέφτει καν η επισκευή και λοιπά μπλεξίματα με τεχνικούς, οπότε πάμε για ψυγειοκαταψύκτη, με μικρομεσαίο (έμφαση στο μικρό) μπάτζετ.

Δώστε τα φώτα σας, είμαι άσχετος με το θέμα. :s_blush :s_blush :s_blush
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#510618 Το πρώτο. Δίφυλλο ψυγείο δεν θέλω να ξαναδώ στα μάτια μου, να μου πιάνει 200 τετραγωνικά στη κουζίνα, λες και γεμίζει ποτέ. :lipsealed:
Α. Και εννοείται χωρίς σύστημα νερού, βρύσης, πάγου και λοιπών ματζαφλαρίων. Απλά και όμορφα.

Εdit, εάν η ερώτηση απευθύνετο σε ποιό μπουρδέλο έχω τώρα, είναι σαν το δεύτερο και διανύει το 12 έτος λειτουργίας του.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#510624 Καλά, μη φανταστείς ότι τα δίφυλλα δικαιολογούν τα επιπλέον τετραγωνικά.
Στα χαρτιά έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα, στην πράξη δεν χωράνε μεγάλα τάπερ, ταψιά κλπ

Πάρε 70αρι σε πλάτος και όσο πιο ψηλό γίνεται (2μ.), αν και το μικρομεσαίο μπάτζετ είναι κάπως περιοριστικό γι' αυτό το τελευταίο (κοντεύουν χιλιάρικο τα δίμετρα)