Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
Panosss έγραψε:
vice246 έγραψε:Τωρα μιλουσα με τον αδελφό μου (σκιπερ σε θαλαμηγο αλλοδαπου..) αντι για κυκλάδες που υπολογιζαν για φετος, σκεφτονται να "μετακομίσουν" το σκαφος σε τουρκια ή μαυροβουνιο…
Αλλα τρια ανεργα ατομα…. Και απωλεια εκατονταδων χιλιαδων € καταναλωσης εντος ελλαδας καθε χρονο…

Σιγά μωρέ πώς κάνεις έτσι, τόσο ΑΕΠ παράγουν οι καθαρίστριες + ΕΡΤ + όλοι επαναπροσληφθέντες, τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτά, εξάλλου χαρτιά είναι.

και ομως ολο αυτο το νταβαντουρι γινεται γι αυτους για τους ξυσταρχιδες του δημοσιου
που τους βλεπω στα ατμ και σουπερμαρκετ να ουρλιαζουν για οχι .
εγω το ξαναλεω οτι θα γινει εμφυλιος, και να εξομαλινθει η κατασταση θα πληρωσω εγω φορο 29% και 100%προκαταβολη για να πληρωθουν τα αρχιδια και οι συνταξιουχοι αρχιδια;
αν δεν αρθει η γαμημενη μονιμοτητα οι απολυσεις και αυριο συνταξη στα 67 οπως ολοι μας
γαια πυρι μηχθητω .
διαβαζω γραμμη γραμμη τι μας προτειναν στο αγγλικο με την γυναικα μου μιασ και τα αγγλικα μου? λοιπον προωρες μονο σε μητερες με παιδια με ειδικες αναγκες λογικο; λογικο ε γιατι να παρει και η αλλη η βρωμα στα 50 η ο πουστης απο τι μουνι γεννηθηκαν και πρεπει να τους πληρωνω μεχρι να πεθανω.
προτιμω εμφυλιο να τελειωσει αυτη η κατασταση για παντα
εχω την εντυπωση οτι οι συνταξιουχοι του δημοσιου τα πηραν πρωτοι και οι αλλοι βρισκουν δημοσια αρχιδια στους λογαριασμους;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#132381 Λογικο.
Μετραει μερες ο Τσιπρας ετσι κι αλλιως! Δεν εχει επιλογες απο πουθενα. Οι κλειστες τραπεζες κλεινουν τις επιχειρησεις σιγα σιγα μερα με τη μερα.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#132401 Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί, πάντως πάρτε και κάτι που άπτεται άμεσα της δικής μου δουλειάς

Εκταμίευση του ΕΣΠΑ μόνο αν υπογραφεί συμφωνία

Όχι ότι δεν το ξέραμε ότι θα συνέβαινε, απλά πλέον φαίνεται να "ενεργοποιείται" η ρήτρα....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#132417 Και επειδή κάποιοι -και εδώ μέσα- νομίζουν ότι υπερβάλλω, δυστυχώς για όλους μας:

Τετάρτη, 8 Ιουλίου: Αρμαγεδδών για τράπεζες, καταθέσεις

Απλά και λογικά πράγματα για όποιον μπορεί να κάνει 2-3 απλές αριθμητικές πράξεις....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
vice246 έγραψε:Καθε πληρωμη τουρ οπερειτορ εξ αμερικής προς ελληνικη τουριστικη επιχειρηση….. δεσμευεται στην τραπεζα για λογαριασμο της απληρωτης οφειλής προς το ΔΝΤ…

Το δηλωσε ο προεδρος αθηναίων ξενοδοχων…και αντιπροεδρος ξενοδοχων ελλαδοσ
Αυτη τη στιγμη προτεινουν στους πελάτες τους να μη προβαίνουν σε πληρωμες μεχρι να βρεθει λυση…

Tweet του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσινγκτον πριν από λίγο: "Η ιστορία για το μπλόκο του ΔΝΤ στις πληρωμές των ξενοδόχων από τους tour operator, ΔΕΝ ισχύει. Η διάψευση από εδώ είναι απόλυτη."

Προφανώς ήταν άλλη μια παπαριά από τις άπειρες που ακούστηκαν στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By vice246
Michail Ignatiou @mignatiou
Η ιστορία για το μπλόκο του ΔΝΤ στις πληρωμές των ξενοδόχων από τους tour operator, ΔΕΝ ισχύει. Η διάψευση από εδώ είναι απόλυτη.
4:50 PM - 1 Jul 2015 · Washington, DC, United States
Άβαταρ μέλους
By panos2171
F&G έγραψε:Λογικο.
Μετραει μερες ο Τσιπρας ετσι κι αλλιως! Δεν εχει επιλογες απο πουθενα. Οι κλειστες τραπεζες κλεινουν τις επιχειρησεις σιγα σιγα μερα με τη μερα.

Εμείς από τη Δευτέρα είμαστε κλειστοί ως παραγωγική επιχείρηση. Ανοιχτά παραμείναν τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης. Μένουν και αυτά να κλείσουν αν όχι το Σ/Κ από Δευτέρα. Οι τράπεζες θεωρώ ότι όσο είναι ο άχρηστος στην κυβέρνηση δεν ανοίγουν, οι εταίροι πλέον δεν το εμπιστεύονται ούτε στο ελάχιστο οπότε συμφωνία μαζί του δε γίνεται. Από βδομάδα λογικά που θα έχουν τελειώσει τα χρήματα από τις τσέπες αλλά και τα ΑΤΜ ίσως να αρχίσει η εξέγερση ζητώντας την παραίτησή του μιας και είναι τόσο στόκος που και το ναι να βγει αυτός θα συνεχίσει να μαλακίζεται.

Pitt έγραψε:
vice246 έγραψε:Καθε πληρωμη τουρ οπερειτορ εξ αμερικής προς ελληνικη τουριστικη επιχειρηση….. δεσμευεται στην τραπεζα για λογαριασμο της απληρωτης οφειλής προς το ΔΝΤ…

Το δηλωσε ο προεδρος αθηναίων ξενοδοχων…και αντιπροεδρος ξενοδοχων ελλαδοσ
Αυτη τη στιγμη προτεινουν στους πελάτες τους να μη προβαίνουν σε πληρωμες μεχρι να βρεθει λυση…

Tweet του Μιχάλη Ιγνατίου από την Ουάσινγκτον πριν από λίγο: "Η ιστορία για το μπλόκο του ΔΝΤ στις πληρωμές των ξενοδόχων από τους tour operator, ΔΕΝ ισχύει. Η διάψευση από εδώ είναι απόλυτη."

Προφανώς ήταν άλλη μια παπαριά από τις άπειρες που ακούστηκαν στα πλαίσια της αντικειμενικής ενημέρωσης.

Sent Through Tapatalk

Δε μίλησε κανείς για μπλόκο. Απλά οι operators είπαν πως λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης ίσως τα χρήματα με το που μπουν αυτομάτως να δεσμευτούν οπότε είναι επιφυλακτικοί και αναμένουν.
Άβαταρ μέλους
By leonp
vice246 έγραψε:
Michail Ignatiou @mignatiou
Η ιστορία για το μπλόκο του ΔΝΤ στις πληρωμές των ξενοδόχων από τους tour operator, ΔΕΝ ισχύει. Η διάψευση από εδώ είναι απόλυτη.
4:50 PM - 1 Jul 2015 · Washington, DC, United States

Αφού δεν δεσμεύει το ΔΝΤ τα λεφτά, όλα καλά. :)

Θα πάει στην τράπεζα ο ξενοδόχος και θα πάρει 60 ευρώ. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εικόνα

πρεπει να συμπληρωθει απο κατω:

- "δεν θα μας δωσουν"
- "α τους αλητες, μας εκβιαζουν, μας βαζουν τρικλοποδιες στη μαχη"