Panosss έγραψε:vice246 έγραψε:Τωρα μιλουσα με τον αδελφό μου (σκιπερ σε θαλαμηγο αλλοδαπου..) αντι για κυκλάδες που υπολογιζαν για φετος, σκεφτονται να "μετακομίσουν" το σκαφος σε τουρκια ή μαυροβουνιο…
Αλλα τρια ανεργα ατομα…. Και απωλεια εκατονταδων χιλιαδων € καταναλωσης εντος ελλαδας καθε χρονο…
Σιγά μωρέ πώς κάνεις έτσι, τόσο ΑΕΠ παράγουν οι καθαρίστριες + ΕΡΤ + όλοι επαναπροσληφθέντες, τι θα τα κάνουμε τόσα λεφτά, εξάλλου χαρτιά είναι.
και ομως ολο αυτο το νταβαντουρι γινεται γι αυτους για τους ξυσταρχιδες του δημοσιου
που τους βλεπω στα ατμ και σουπερμαρκετ να ουρλιαζουν για οχι .
εγω το ξαναλεω οτι θα γινει εμφυλιος, και να εξομαλινθει η κατασταση θα πληρωσω εγω φορο 29% και 100%προκαταβολη για να πληρωθουν τα αρχιδια και οι συνταξιουχοι αρχιδια;
αν δεν αρθει η γαμημενη μονιμοτητα οι απολυσεις και αυριο συνταξη στα 67 οπως ολοι μας
γαια πυρι μηχθητω .
διαβαζω γραμμη γραμμη τι μας προτειναν στο αγγλικο με την γυναικα μου μιασ και τα αγγλικα μου? λοιπον προωρες μονο σε μητερες με παιδια με ειδικες αναγκες λογικο; λογικο ε γιατι να παρει και η αλλη η βρωμα στα 50 η ο πουστης απο τι μουνι γεννηθηκαν και πρεπει να τους πληρωνω μεχρι να πεθανω.
προτιμω εμφυλιο να τελειωσει αυτη η κατασταση για παντα
εχω την εντυπωση οτι οι συνταξιουχοι του δημοσιου τα πηραν πρωτοι και οι αλλοι βρισκουν δημοσια αρχιδια στους λογαριασμους;

αυτό ήθελα να γράψω με άλλα λόγια.