fokion έγραψε:Εχω ενα γκαραζ που χωραει δε χωραει ενα αυτοκινητο. Επιπλεον η ραμπα ειναι τοσο κοντη και αποτομη που αν υποθεσουμε οτι το βαζεις πρεπει να εκτοξευτης για να βγεις.
Πρακτικά δηλ. αχρηστο.
Φανταστητε το λοιπον σαν... πυλωτη μιας θεσης.
Σ αυτο αποθυκευω το πελλετ ( ερχεται σε παλετα ) και θελω να αποθυκευσω κι αλλα πραγματα πχ τα χαλια το καλοκαιρι, κατι κουτες απο διαφορα νοικοκυρια που ειχαμε στησει η συζηξ κι εγω απο προηγουμενους γαμους που τωρα ειναι διασπαρτες...
Θελω μια λυση DYI καθοτι φραγκα για μαστορα δεν, φτηνη. Πρεπει να εχει πορτα ωστε να μπορω να βαλω το πελλετ αλλα και να ασφαλιζει μη μας κανουν "ωραιους"
Σκεφτηκα μηπως χτισω το μισο ανοιγμα με αλφαμπλοκ ή τσιμεντοσανιδα ή τελαρομενο OSB (πιο κοντα στις γνωσεις μου αυτο) και το υπολοιπο να κλεινει με μια ασ πω συρωμενη "πορτα" απο OSB ή καπως ετσι...
Για πειτε καμια ιδεα να ξεκινησουμε τη κουβεντα.
Ή καλύτερη λύση σπιτάκι κήπου.
https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/ap ... kia-kipou/
Ότι άλλο και να πάρεις θα σου βγει πιο ακριβό πιστευω. Επισης να ξέρει ότι αν κάνεις μία ίδιοκατασκευή που δεν είναι μεταφερόμενη θέλεις άδεια από την πολεοδομία. Σε γνωστό που έφτιαξε κοτέτσι με λαμαρίνα και σύρμα και ύψος που δεν μπορούσες να σταυθεις (χαμηλό) του έστειλαν την πολεοδομία και το γκρέμισε. Ή άλλη επιλογή ήταν να αφαιρέσει την σκέπη ή να την κάνει μη σταθερή με τέντα.

, βλεπω να φευγει καπακι στο πατωμα. Τουλαχιστον μη περνας απο κατω μεχρι να βεβαιωθει το προβλημα, μη σου ερθει ο απο πανω αγκαλια. Εχει συμβει και αυτο...