Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
otso έγραψε:H γνωμη μου ειναι να μην ανακατευτεις καθολου .
2ον να μην δεχτεις να σου φερνουν οτι δεν θελουν στο σπιτι τους , δηλ να κανεις το δικο σου αποθηκη .
3ον αν ειχε μαζεψει κανενα ζωακι καλα θα ηταν να της το δωσεις ασε που θα ειναι τεστ για τον γαμπρο.
εμενα θα μου μεινουν τα ζωα και με τρελαινει εγω θελω τον δικο μου αποκλειστικα σκυλο και γατα .
Με ολο το θαρρος που λενε, μικρη δεν ειναι ακομα;

Γεγονός οτι ΔΕΝ θελω να ανακατευτω...
Η μαμα της δυστυχως για την μικρή, που τωρα ειναι 26 βεβαια, επειδη την μεγαλωσε μονη της μετα το διαζύγιο της την εχει κακομαθει να "μην σκεφτεται" αλλα να σκεφτεται η γυναικα μου ( παιδι της απο τον προηγουμενο γαμο της που μεγαλωσε μαζι μας)

Κι αυτο ειναι ενα θεμα αλλα απο την αλλη τι? να τα πεταξουμε αν κι εφοσον αποτυχει το πειραμα??? Και - δυστηχως - εχω χωρο να αποθυκευτουν....

Ο Μαρλευ ειναι "δικη της ιδεα" που χωρις σκεψη ( αυτα που λεγαμε) μας εμεινε και θα μας μεινει... Ασχετα αν τωρα ΔΕΝ τον δινω δεν ειναι μαθημενος να μενει μονος του σε ενα αδειο σπιτι.... Ο "γαμπρός" δεν εχει θεμα αλλα λογω επαγγελματος - ναυτικος - λειπει σχεδον συνεχεια...

Τελικά τους αφηνουμε ολοι ( και οι "συμπεθεροι" ) να κανουν οτι κατεβασει η γκλαβα τους και επεμβαίνουμε ΜΟΝΟ αν ερωτηθουμε.....
Άβαταρ μέλους
By bebes
otso έγραψε:
fokion έγραψε:Τη γνωμη σας.....

Η μεγαλη κορη αποφασισε μετα του μελλοντος ( ισως ) να συζησουν "δοκιμαστικά"....
Νοικιασαν σπιτι και τωρα πρεπει να παρουν "5 πραγματα..."

Μια κουζινα ενα ψυγειο ενα πλυντηριο ρουχων ( και αναλλογως και πιατων) απορροφητήρας υπαρχει

Η σωστη αποψη λεει οτι το καθε ενα ειναι "καλο"...( ε???)
το αλλο λεει οτι ειναι μια δοκιμαστική περιοδος μη ξοδεψουν μια περιουσία σε "ηλεκτρικά"
Δε μπορω να πω οτι ενστερνιζομαι πληρως αυτη τη λογική αλλα τελος παντων.

Οποτε
κατ αρχην την θεωρητε σωστη αυτη τη λογική?
κατα δευτερον εχετε να προτεινεται "entry level"????

H γνωμη μου ειναι να μην ανακατευτεις καθολου .
2ον να μην δεχτεις να σου φερνουν οτι δεν θελουν στο σπιτι τους , δηλ να κανεις το δικο σου αποθηκη .
3ον αν ειχε μαζεψει κανενα ζωακι καλα θα ηταν να της το δωσεις ασε που θα ειναι τεστ για τον γαμπρο.
εμενα θα μου μεινουν τα ζωα και με τρελαινει εγω θελω τον δικο μου αποκλειστικα σκυλο και γατα .

Ο Οτσο είναι σοφός. :s_thumbsup

παίρνω ιδέες
Άβαταρ μέλους
By otso
fokion έγραψε:
otso έγραψε:H γνωμη μου ειναι να μην ανακατευτεις καθολου .

Γεγονός οτι ΔΕΝ θελω να ανακατευτω...
Η μαμα της δυστυχως για την μικρή, που τωρα ειναι 26 βεβαια, επειδη την μεγαλωσε μονη της μετα το διαζύγιο της την εχει κακομαθει να "μην σκεφτεται" αλλα να σκεφτεται η γυναικα μου ( παιδι της απο τον προηγουμενο γαμο της που μεγαλωσε μαζι μας)

Κι αυτο ειναι ενα θεμα αλλα απο την αλλη τι? να τα πεταξουμε αν κι εφοσον αποτυχει το πειραμα??? Και - δυστηχως - εχω χωρο να αποθυκευτουν....

Ο Μαρλευ ειναι "δικη της ιδεα" που χωρις σκεψη ( αυτα που λεγαμε) μας εμεινε και θα μας μεινει... Ασχετα αν τωρα ΔΕΝ τον δινω δεν ειναι μαθημενος να μενει μονος του σε ενα αδειο σπιτι.... Ο "γαμπρός" δεν εχει θεμα αλλα λογω επαγγελματος - ναυτικος - λειπει σχεδον συνεχεια...

Τελικά τους αφηνουμε ολοι ( και οι "συμπεθεροι" ) να κανουν οτι κατεβασει η γκλαβα τους και επεμβαίνουμε ΜΟΝΟ αν ερωτηθουμε.....

Ακομη ενας λογος να μην ασχοληθης αγαπητε Φωκιων , ως εχων 2 κορες εχω απο τωρα επιλεξει τον ρολο του πτωχου καλοκαγαθου μπαμπα και παππου . Ενα μονο σου λεω , θυμήσου πεθερος γκεακου , σιγα μην καταντησω να παω να τους ξεβουλωνω και τους νεροχυτες .
Αν παρ ολα αυτα θες να δωσεις την συμβουλη σου , μπορεις να πεις οτι ειδες σε ενα φορουμ λευκων συσκευων να προτεινει καποια εξπερ ονοματι g τις φτηνες σειρες απο κορεατικες φιρμες .
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#507270 Σωστός, αρκεί να μην περιμένεις με τη σειρά σου να τρέξουν κι αυτές για τα δικά σου υδραυλικά, όταν αυτά πάρουν την κατιούσα, ε;

Κατά τα άλλα, όταν εγώ είχα πάει να συζήσω για πρώτη φορά με την τότε (εεπ, κάπου στα 26 πρέπει να είμαστε κι εμείς), δεν θυμάμαι ούτε να ρωτήσαμε κανέναν γονιό για το οτιδήποτε περί του σπιτιού, ούτε να χρειάστηκε να μας βοηθήσει κανείς. Παίζει ρόλο βέβαια ότι και οι δύο μας μέναμε μόνοι μας από τα 18.
Άβαταρ μέλους
By otso
mjacob έγραψε:Σωστός, αρκεί να μην περιμένεις με τη σειρά σου να τρέξουν κι αυτές για τα δικά σου υδραυλικά, όταν αυτά πάρουν την κατιούσα, ε;

Κατά τα άλλα, όταν εγώ είχα πάει να συζήσω για πρώτη φορά με την τότε (εεπ, κάπου στα 26 πρέπει να είμαστε κι εμείς), δεν θυμάμαι ούτε να ρωτήσαμε κανέναν γονιό για το οτιδήποτε περί του σπιτιού, ούτε να χρειάστηκε να μας βοηθήσει κανείς. Παίζει ρόλο βέβαια ότι και οι δύο μας μέναμε μόνοι μας από τα 18.

Αγαπητε mjacob καταρχας καλημερα .Για να εμενες μονος απο τα 18 προφανως ηρθες για σπουδες απο καποιο χωριον στας Αθηνας . Απο ποιο μερος της ορεινης Ελλαδος κατηλθες εις το κλεινον αστυ αν επιτρεπεται;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
otso έγραψε:Αγαπητε mjacob καταρχας καλημερα .Για να εμενες μονος απο τα 18 προφανως ηρθες για σπουδες απο καποιο χωριον στας Αθηνας . Απο ποιο μερος της ορεινης Ελλαδος κατηλθες εις το κλεινον αστυ αν επιτρεπεται;

:hmmm:
Υπάρχουν κι άλλες επιλογές.
Να είμαι από αθήνα, να σπούδασα αθήνα, αλλά να έμενα μόνος.
Να είμαι από αθήνα αλλά να σπούδασα εκτός αθηνών.
Να είμαι από κάποιο μέρος της ελλάδας και να σπούδασα σε κάποιο άλλο μέρος της ελλάδας.
Να μην σπούδασα καν ελλάδα.
κ.ο.κ.

Πάντως το σενάριό σου δεν είνια το πραγματικό :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#507308 Απο ερωτήσεις καλα τα πάει.

Να μας γράψει καμια συνταγή που ρωτήθηκε... στ@@ του μας έγραψε :s
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:O μόνος πραγματικός μπαστουνόβλαχος εδώ μέσα, πρέπει να είμαι εγώ, άδικα ψάχνει ο otso άλλον!

Εισαι πραγματικα σαρακατσανος; η το λες λογω καταγωγης ορεινο χωριο κτλ;

Παντως αυτο που τραβηξα και μου εχει μεινει απωθημενο ειναι που οταν κατεβηκα στην αθηνα , δεν υπηρχε τοιχος που να μην εγραφε "εξω οι βλαχοι απο την Αθηνα" (ηταν μοδα τοτε) με κοιταζαν ολοι και γελαγαν , εγω που να καταλαβω , στο χωριο βλαχο λεγαμε αυτον που ειχε προβατα πχ σαν τον g , στην αθηνα εννοουσαν γενικα τους χωριατες.
Εδω μεσα ψαχνω να βρω κανεναν που να εχει γεννηθει σε χωριο αλλα ολοι ειναι αστοι .Το να μενει δε σε χωριο καποιος ειναι επιστημονικη φαντασια.
Ειπα και γω μηπως και ο κοσμοπολιτης δανδης και μετρ της γευσιγνωσιας mjacob ειναι ενας απο μας ,αλλα που.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#507315 Οτσο τα γυρισα σε γρουνια. Ποια αιγοπροβατα τωρα, 2 ευρω το κιλο θα πουληθει του χρονου και το γαλα θα φτασει στα 12 λεπτα. Κρατησα μονο 10 γιδια, οταν με νευριαζουν οι γειτονες να αμολαω τη Μαστιγα του Θεου. :metalo:

Οι αλλοι του ΟΠΕΚΕΠΕ εντωμεταξυ ακομα με πληρωνουν για 500 βοοειδη. :s_laughat
Και ενα εξτραδακι 50 χιλ απο ξεχασμενα προγραμματα (Σπανιες φυλες). :s_sarcastic
Γι αυτο παμε κατα διαολου, μηδεν ελεγχοι. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By otso
#507318 τα 500 σταυλισμενα ; η ελευθερας βοσκης ; σφαζεις; η για γαλακτοπαραγωγη ; τι σπανια φυλη εχεις;
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
otso έγραψε: Το να μενει δε σε χωριο καποιος ειναι επιστημονικη φαντασια.
.

Εγώ πάντως πολύ θα το ήθελα να μένω σε χωριό....
Δεν το πήρα απόφαση όταν έπρεπε, τώρα είναι δύσκολο, αλλά συνεχίζω να ελπίζω....