otso έγραψε:H γνωμη μου ειναι να μην ανακατευτεις καθολου .
2ον να μην δεχτεις να σου φερνουν οτι δεν θελουν στο σπιτι τους , δηλ να κανεις το δικο σου αποθηκη .
3ον αν ειχε μαζεψει κανενα ζωακι καλα θα ηταν να της το δωσεις ασε που θα ειναι τεστ για τον γαμπρο.
εμενα θα μου μεινουν τα ζωα και με τρελαινει εγω θελω τον δικο μου αποκλειστικα σκυλο και γατα .
Με ολο το θαρρος που λενε, μικρη δεν ειναι ακομα;
Γεγονός οτι ΔΕΝ θελω να ανακατευτω...
Η μαμα της δυστυχως για την μικρή, που τωρα ειναι 26 βεβαια, επειδη την μεγαλωσε μονη της μετα το διαζύγιο της την εχει κακομαθει να "μην σκεφτεται" αλλα να σκεφτεται η γυναικα μου ( παιδι της απο τον προηγουμενο γαμο της που μεγαλωσε μαζι μας)
Κι αυτο ειναι ενα θεμα αλλα απο την αλλη τι? να τα πεταξουμε αν κι εφοσον αποτυχει το πειραμα??? Και - δυστηχως - εχω χωρο να αποθυκευτουν....
Ο Μαρλευ ειναι "δικη της ιδεα" που χωρις σκεψη ( αυτα που λεγαμε) μας εμεινε και θα μας μεινει... Ασχετα αν τωρα ΔΕΝ τον δινω δεν ειναι μαθημενος να μενει μονος του σε ενα αδειο σπιτι.... Ο "γαμπρός" δεν εχει θεμα αλλα λογω επαγγελματος - ναυτικος - λειπει σχεδον συνεχεια...
Τελικά τους αφηνουμε ολοι ( και οι "συμπεθεροι" ) να κανουν οτι κατεβασει η γκλαβα τους και επεμβαίνουμε ΜΟΝΟ αν ερωτηθουμε.....